تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 71 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 709

نام تاپيک: همه چیز درباره HTPC

پروفشنال stb2xxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اين لينك رو ببنيد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه aminashtari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين لينك رو ببنيد:

کد:
    دوست عزیز 20 تا فکر نمیکنم بشه مشتریشو توی فروم پیدا کرد.
    حالا شما با چه قیمتی میتونید به دست مشتری برسونید توی تهران؟ حالا یا تعداد یا تک

پروفشنال stb2xxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اگه بیست نفر پیدا نکنیم کار مشکل میشه فکر کنم حدود 550 تومن در بیاد البته ارزشش به نظرم داره

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

تبریک برای مهم شدن تاپیک!

این هم عکسهای کیس Zeus.

درایو نوری هم بصورت افقی کنار کلید پاور سوار میشه. 4 تا پایه هم توی بسته بندیش داره برای گذاشتن زیر کیس بصورت افقی. فقط اون اسم zeus که عمودی نوشته شده توس ذوق میزنه که البته فکر کنم بشه پاکش کرد.
    منم این کیس ها رو رفتم دیدم، بنظر که خیلی خوب میان. فکر کنم کلا کیس افقی تو بازار تو این اندازه فقط همینا باشن اصلا!

5. این کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام.

من تا آخر هفته یه HTPC جمع میکنم. حالا با هر کیسی که شد. دوستان در مورد کانفیگ سیستم نظر بدند خوشحال میشم. چون خودم خیلی وقته از بازار بیخبر هستم.

نکات مهم برام یکی اینه که یه کارت صدای خوب بندازم روی بورد تا سینمای خانگی رو خوب تغذیه کنه و ترجیحا خروجی اپتیکال داشته باشه.

کارت گرافیک هم که یه مدلی باشه که سرش به تنش بیارزه و امکانات خوبی رو با قیمت معقولی ارائه کنه. خروجی HDMI و ساپورت 3D هم مهمه.

در مورد بورد و CPU هم که میخوام تا حدی قوی باشند. پاورد هم لازم دارم که باید کم صدا باشه.

حدود 500 تومن میخوام هزینه کنم. بدون اسپیکر البته.

ممنون میشم که کمکم کنید.

7. این کاربر از amir3408 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام.

من تا آخر هفته یه HTPC جمع میکنم. حالا با هر کیسی که شد. دوستان در مورد کانفیگ سیستم نظر بدند خوشحال میشم. چون خودم خیلی وقته از بازار بیخبر هستم.

نکات مهم برام یکی اینه که یه کارت صدای خوب بندازم روی بورد تا سینمای خانگی رو خوب تغذیه کنه و ترجیحا خروجی اپتیکال داشته باشه.

کارت گرافیک هم که یه مدلی باشه که سرش به تنش بیارزه و امکانات خوبی رو با قیمت معقولی ارائه کنه. خروجی HDMI و ساپورت 3D هم مهمه.

در مورد بورد و CPU هم که میخوام تا حدی قوی باشند. پاورد هم لازم دارم که باید کم صدا باشه.

ممنون میشم که کمکم کنید.
    سلام!

من خودم همچین قطعاتی مدنظرم بود ولی متاسفانه به مشکلات مالی خوردم! امیدوارم به دردتون بخوره:

برای CPU این سری جدید CPU های اینتل به نظر خیلی خوب میان، مصرف برق خیلی پایینی هم دارن در عین حال قوی هم هستن.

من خودم نظرم رو Core i3 2100T بود که میشه پایین ترین مدل توی این سری جدید CPU های اینتل که فقط 35وات مصرف میکنه ولی قدرت قابل قبولی هم داره و برای یه HTPC کافیه. یه جورایی هم اینتل اینو برای همین HTPC ها در نطر گرفته. فقط من اینو خودم تو بازار ندیدم، Core i3 2100 هست البته، یه کمی از این قوی تره و 45وات مصرف برقشه.

اگه قوی تر هم میخواین Core i5 2500 هم هست که یه مقدار گرون میشه و فکر کنم هزینه کل سیستم اینجوری از بودجه تون بزنه بالاتر!

یکی از خوبی های این سری CPU ها اینه که برای کارهای مربوط به HTPC مثلا پخش بدون مشکل 1080p دیگه نیازی به کارت گرافیک مجزا نیست و همون پردازنده گرافیکی داخلی خود CPU به اندازه کافی قوی هست. اگه با یه مادربورد که خروجی HDMI داشته باشه ست بشه هم Full HD، هم صداهای 7.1 کاناله فرمت جدید، هم 3D رو ساپورت میکنه بدون نیاز به کارت گرافیک! فقط برای مثلا بازی و اینها کافی نیست... اگه میخواید بازی هم بکنید روی کامپیوتر دیگه حتما باید یه کارت گرافیک هم بگیرید. فقط کارت گرافیک ممکنه صدای فنش خیلی بره رو اعصاب!

در مورد کارت صدا هم دوستان نظرشون رو بدن ولی به نظر من نیازی نیست واقعا. مادربورد ها هم الان که خروجیHDMI و optical و Coaxial دارن و واقعا از نظر صدا مشکلی ندارن و راحت صدای چندکاناله میدن بیرون.

برای مادربورد هم من خودم دنبال مادر بورد های micro و mini بودم برای این CPU ها. این مدل Gigabyte رو پیدا کردم:
    کد:

این Micto-atx هستش البته، شاید شما دنبال اندازه معمولی باشید ولی این با اون کیس گرین که مایکرو میخورد چیز خوبی درمیاد به نظرم! HDMI و optical out هم داره. (case هم با پاور 85 تومن)

RAM هم 2GB باید کافی باشه، 4GB هم میتونید بذارید. هارد هم مثلا 1TB.

این قطعاتی که گفتم با هم باید دور و بر همون 500 تومن بشن. من البته کارت گرافیک رو حساب نکردم شاید شما لازم داشته باشی. مادربورد رو هم micro گفتم که شاید شما نخوای اونو. ولی درکل سیستم قشنگی میشه و نسبتا ساکت و کم مصرف.

9. 3 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.

ممنون میشم که کمکم کنید.
    سعی کنید که کارت گرافیک رو از سری 6000 AMD ببندید تصویرش تو پخش ویدئو خیلی بهتر شده در ضمن اگه می خواید HTPC رو به آمپ وصل کنید می تونید از خرید کارت صدا هم صرف نظر کنید و با پورت HDMI کارت گرافیک صدا و تصویر رو همزمان انتقال بدین در ضمن سری 6000 تمامی فرمت های صوتی موجود رو می تونه انتقال بده.
    در صورتی که طرفدار انتقال صدا بصورت آنالوگ هستین کلاً موسیقی رو آنالوگ می پسندین و می خواین روی صدا بیشتر شخصی سازی کنید استفاده از یه کارت صدای خوب توصیه می شه.
    در مورد مادربرد و CPU کلاً چیزهای خوبی هم از Intel و هم از AMD موجود هست که می تونید بسته به سلیقتون انتخاب کنید ولی بهتره از مدلهای کم مصرف تر باشه.

11. 5 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مرسی که راهنمایی میکنید.

من به صدا اهمنیت زیادی میدم. حتی از تصویر هم برام مهمتره. پس در مورد خرید کارت صدا تا 80 تومن هم حاضرم هزینه کنم.

پژمان عزیز بیشتر دوست داشتم مدل دقیق بفرمایید چون من از بازار PC کلا بیخبر هستم. در مورد همه قطعات.

بورد هم فکر کنم اگه USB3 باشه حیلی خوشحال میشم. یه بورد با این ویژگی چند تمووم میشه؟ CPU هم اگه دقیقا بگید چه مدلی و با چه قیمتی که عالی میشه.

رم و پاور و کیس و .... مهم نیست. 2 گیگ رم میندازم و یه پاور کم صدا از گرین.

پس اگه سیستم با بورد و کارت گرافیک و CPU و کارت صدا "همراه قیمت" پیشنهاد بدید ممنون میشم.

در ضمن کارت صدای 80 تومنی واقعا با خروجی صدای بوردهای امروزی تفاوت داره؟

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی که راهنمایی میکنید.

من به صدا اهمنیت زیادی میدم. حتی از تصویر هم برام مهمتره. پس در مورد خرید کارت صدا تا 80 تومن هم حاضرم هزینه کنم.

پژمان عزیز بیشتر دوست داشتم مدل دقیق بفرمایید چون من از بازار PC کلا بیخبر هستم. در مورد همه قطعات.

بورد هم فکر کنم اگه USB3 باشه حیلی خوشحال میشم. یه بورد با این ویژگی چند تمووم میشه؟ CPU هم اگه دقیقا بگید چه مدلی و با چه قیمتی که عالی میشه.

رم و پاور و کیس و .... مهم نیست. 2 گیگ رم میندازم و یه پاور کم صدا از گرین.

پس اگه سیستم با بورد و کارت گرافیک و CPU و کارت صدا "همراه قیمت" پیشنهاد بدید ممنون میشم.

در ضمن کارت صدای 80 تومنی واقعا با خروجی صدای بوردهای امروزی تفاوت داره؟
    من هم مثل شما فکر می کنم و کلاً صدا رو بیشتر دوست دارم. در مورد کارت صدا باز هم عرض می کنم تا اونجایی که من می دونم شما RS77 تهیه کردین و اگه بخواین از خروجی HDMI استفاده کنید کارت گرافیک جریان های صدا رو بصورت خام به آمپ شما می فرسته و توی آمپ دیکودینگ و پردازش انجام می شه به خاطر همین در این صورت دلیلی برای خرید کارت صدای گرون قیمت وجود نداره.
    ولی بازم تاکید می کنم در صورتی که اصرار به انتقال صدا بصورت آنالوگ دارین باید بگم که مزایا و معایب خودش رو داره و اگه بعضی مسائلی که خدمتتون عرض کردم براتون مهمه حتماً کارت صدا بگیرید. حتماً هم بین یه کارت صدای حتی 35 تومنی و چیپ آنبرد صدا تفاوت محسوسی هست من تمامی محصولات Creative رو تایید میکنم.
    برای CPU هم یه Athlon X2 265 هم کاملاً جوابگو هست برد هم از برند Gigabyte یا Asus تایید می شه.

14. 6 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام!
    من بالاخره رفتم همین کیس افقیه Zeus رو گرفتم، قطعات این کامپیوتری که داشتم رو هم گذاشتم توش:

Motherboard Asus P5Q
    Intel Core 2 Duo E7300
    Asus EAH4670 Radeon HD 4670
    4GB RAM

کد:

کد:

کد:
    فقط یه چندتا مورد راجع به این کیس:

اولش بگم که اصلا طراحی ش خوب نیست. مثلا محل قرار گرفتن پاورش خیلی مسخره س واقعا. از یه طرف کیس سیم میخوره میاد یه طرف دیگه ی کیس که جای پاوره. پاور هم جوری باید گذاشته بشه که دیگه آدم دسترسی نداره به کلیدش! برای گذاشتن پاور هم باید اون قسمت جلویی کاملا دربیاد.

اما از اون بدتر کلید پاور خود کیس هست. طوریه که اصلا تو نمیره! به خاطر اینکه دقیقا پشتش با فاصله خیلی کم پاور قرار داره و اون سیمش. واقعا اینش خیلی بده.

کد:
    همون سیمه باز کارو خراب کرده و دقیقا میاد جلوی جایی که DVD-ROM باید قرار بگیره! طوری که من الان DVD Rom رو نداشتم. میشه گذاشتش ولی به اون سیمه خب خیلی فشار میاد.

اینا لازم دونستم بگم چون در کل زیاد کیس جالبی نیست، و متاسفانه شاید همینم تنها کیس افقی تو بازار باشه تو این اندازه. البته الان باهاش مشکلی ندارم ولی موقع بستن ش واقعا آدم اذیت میشه.

16. 2 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •