تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی قهرمان

راي دهنده
253. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال Arsenal

30 11.86%
  • بارسلونا Barcelona

100 39.53%
  • اینتر Internazionale

41 16.21%
  • زسکا مسکو CSKA Moscow

0 0%
  • بایرن مونیخ Bayern Munich

24 9.49%
  • منچستر یونایتد Manchester United

55 21.74%
  • لیون Lyon

1 0.40%
  • بوردو Bordeaux

2 0.79%
صفحه 31 از 49 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 486

نام تاپيک: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010 خواهد شد؟ (نسخه دوم)

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

شما مطمئن باش آنری هم یه اسطوره هست و هم بهترین بازیکن تاریخ باشگاتون هست. شما اگه مثلا یکمی پولدارتر بودین و می تونستین بازیکنانی زیادی تری بخرین و همش بازیکن جوون نمی خریدین هیچ وقت شاید آنری از باشگاه نمی رفت. خوب یه بازیکن حق داره چه قدر یه تیم جام نبره. فکر کنم آنری بیشتر به خاطر اینکه توی جام باشگاه اروپا تا حالا قهرمان نشده بودین رفت. اگه شما باشگاتون پولدار بودش شاید حتی اون فینال بارسلونا رو می بردین و قهرمان می شدیدن. آنری خیلی اون موقع آمده بود ولی بازیکنی مثل لمن همه کارهارو خراب کرد و اول بازی اخراج شد. کلا من بازیکنی مثل آنری رو در مجموع خیلی بهتر از بازیکنانی مثل رونالدو و کاکا و برکمپ و ... می دونم
    سلام
    اگه ارسنال , انری یا ویرا یا .... را میفروشه یا اینکه بازیکن جوون میخره و سعی میکنه تبدیلشون کنه به بازیکن های تراز اول , دلیلش این نیست که پول نداره
    بلکه بخاطر اینه که سیاست این باشگاه همینه , و این یعنی بازیکن سازی و دلیل اینکه ارسن ونگه هم تو این تیم به کارش ادامه میده اینه که همیشه به سمت این هدف حرکت کرده و میکنه و اگر هدف و سیاست باشگاه چیزی غیر از این بود قطعا تا الان بارها مربی ارسنال عوض شده بود

لیست پولدارتیرین باشگاه های فوتبال تو سال 2009 :

Manchester United
    Real Madrid
    Arsenal
    Bayern Munich
    Liverpool F.C
    AC Milan
    FC Barcelona
    Chelsea
    Juventus
    Schalke 04

اطلاعات تکمیلی و منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اینتر هم نتیجه عالی نگرفت... ولی تاریخ ثابت کرده، برد های 1-0 بهتر تز برد 2-1 (بازی بایرن -منچستر) هستش... ولی اینتر باید تو سیبری (مسکو) بازی کنه و منچستر تو اولدترفورد... واقعا بعید هم هست که بارسا نتونه صعود کنه...

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

در مورد مسی،
    با اینکه مسی بهترین بازی ممکن خودش رو بازی نکرد، ولی باز هم در نظرسنجی یوفا بهترین بازیکن زمین بود! از نظر آمار بازی هم مسی 85 درصد پاس صحیح داد که برای یک هافبک تهاجمی که اکثر پاسهاش رو توی یک سوم دفاعی حریف میده این آمار خیره کننده است! مسی 5 شوت به دروازه داشت که 4 تاش در چهارچوب بود، کل تیم آرسنال روی هم 6 شوت داشتند که 3 تاش در چهارچوب بود. شاید مسی این بازی اون اسطوره همیشگی نبود ولی باز هم نشون داد چرا بدون شک و تردید بهترین بازیکن دنیاست.

فابرگاس خیلی خوب بازی کرد، اگه فابرگاس این بازی توی زمین نبود آرسنال خیلی راحت این بازی رو می باخت ... فابرگاس دقیقا یک بازیکن بارسایی هست و مطمئنم بزودی برمی گرده به جای اصلیش ... در کل امیدوارم مصدومیتش جزئی باشه و بزودی برگرده به بازیها . اگه شایعه شکستن پاش جدی باشه که تا آخر فصل و شاید جام جهانی رو هم از دست می ده .

ونگر با آوردن والکات رسیک بزرگی کرد، که البته نتیجه داد. ولی از این رسیک ها نمی تونه توی نیوکمپ هم بکنه به خصوص وقتی فابرگاس هم نیست. نظر من اینه که آرسنال نهایتا بازی خوبی رو توی نیوکمپ انجام میده و آبرومندانه حذف میشه.

بارسلونا با نداشتن پویول و پیکه توی بازی برگشت کارش سخت تر شده ... ولی خبر خوب برای بارسلونا اینه که اریک آبیدال بعد از حدود دو ماه مصدومیت این هفته به میادین برمی گرده (حتی برای بازی با آرسنال هم آماده بود، ولی پپ ترجیح داد مکسول رو که این مدت مرتب بازی کرده توی ترکیب بگذاره) . احتمالا بازی با آتلتیک خط دفاع رو [ پویول ؛ پیکه ، مارکز (میلیتو) ؛ آبیدال (مکسول) ] می بینیم و در بازی برگشت با آرسنال هم [ آلوز ؛ مارکز (آبیدال، توره) ، میلیتو ؛ مکسول (آبیدال) ] و نهایتا برای بازی با رئال هم همون چهار نفر اصلی خط دفاع . البته باید دید پپ چه می کنه!

آرسنال هم ویلیام گالاس رو بدون شک برای بازی برگشت و احتمالا تا آخر فصل در اختیار نداره. کلا این مصدومیت ها نزدیک جام جهانی واقعا ضد حاله هم برای بازیکن ها هم برای طرفدارها.

در کل باید صبر کرد و دید.
    حرفاتون قشنگ بود (خوب بود)
    منم گفتم آرسنال تو این بازی اصلا خوب نبود ولی نیمه دوم بهتر بود ولی بازم آرسنال نبود.
    در مورد مسی هم منظورم این بود که نه حرکت انفجاری داشت نه گلی زد.

واقعا منظورتون رو از اون قسمت بولد شده نمیفهمم همه زورشو برای آرسنال میزنه و تو آرسنال به اینجار رسیده بعد میگین یه بازیکن بارساییه، قبلا هم گفتم فابی کنار ویرا و پیرس و گیابرتو سیلوا به اینجا رسید نه بارسا، بارسا هم اگه میخواستش نگه میداشت که الان نیاد بگه DNA سسک بارساییه.

در مورد مصدومیتش باید تا صحبتاهی ونگر صبر کرد اون موقع معلوم میشه.

تفاوت دو تا تیم به جز بازیکنا دیشب تو مربی ها بود، تعویض ونگر عالی بود تئو خیلی بهتر از نصری تو اون سمت کار کرد.
    نصری تو این چند وقت نشون داده خوب میتونه بازیسازی بکنه و امیدوارم تو بازی بعدی هم خوب بازی کنه.
    حالا بزارید اون بازی برسه بعد آرسنال رو حذف شده بدونین درسته شانس آرسنال کمتره ولی تو جام قهرمانان از این بدتر هاشم از سر گذرونده.

شما مطمئن باش آنری هم یه اسطوره هست و هم بهترین بازیکن تاریخ باشگاتون هست. شما اگه مثلا یکمی پولدارتر بودین و می تونستین بازیکنانی زیادی تری بخرین و همش بازیکن جوون نمی خریدین هیچ وقت شاید آنری از باشگاه نمی رفت. خوب یه بازیکن حق داره چه قدر یه تیم جام نبره. فکر کنم آنری بیشتر به خاطر اینکه توی جام باشگاه اروپا تا حالا قهرمان نشده بودین رفت. اگه شما باشگاتون پولدار بودش شاید حتی اون فینال بارسلونا رو می بردین و قهرمان می شدیدن. آنری خیلی اون موقع آمده بود ولی بازیکنی مثل لمن همه کارهارو خراب کرد و اول بازی اخراج شد. کلا من بازیکنی مثل آنری رو در مجموع خیلی بهتر از بازیکنانی مثل رونالدو و کاکا و برکمپ و ... می دونم
    بستگی داره اسطوره رو برای یه باشگاه کی بدونیم کسی که تا جایی که ممکنه برای باشگاهش میجنگه و حتی از تیمه ملی خداحافظی میکنه که روی تیمش تمرکز بیشتری داشته باشه و .... (برگکمپ) یا کسی که با وجود اینکه میدونست تیم بهش نیاز داره با رفتنش به مشکل بر میخوره میزاره میره و بعدشم میگه من به خاطره تاریخشون سبک بازیشون رفتم (آنری). آنری تو لیست 50 بازیکن برتر تاریخ باشگاه که سایت رسمی زده رتبه اول رو داره و جزئی از ارزشمندترین قمست تاریخ باشگاهه ولی با همون حرفهایی که زد همه چی رو خراب کرد. یکی میره مثل لیونگبرگ، یکی میره مثل پیرس، یکی مره مثل گیلبرتو سیلوا، یکی میره مثل ویرا که من بادیدنش تو لباس من سیتی اشک تو چشام جمع شد، چرا انارو نمیگم فقط آنری رو میگم؟

من آنری رو دوس دارم و اونو از بهترین بازیکنای تاریخ باشگاه میدونم ولی برای من اسطوره یا افسانه نیست. (حدالقل برای من)

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

حرفاتون قشنگ بود (خوب بود)
    منم گفتم آرسنال تو این بازی اصلا خوب نبود ولی نیمه دوم بهتر بود ولی بازم آرسنال نبود.
    در مورد مسی هم منظورم این بود که نه حرکت انفجاری داشت نه گلی زد.

واقعا منظورتون رو از اون قسمت بولد شده نمیفهمم همه زورشو برای آرسنال میزنه و تو آرسنال به اینجار رسیده بعد میگین یه بازیکن بارساییه، قبلا هم گفتم فابی کنار ویرا و پیرس و گیابرتو سیلوا به اینجا رسید نه بارسا، بارسا هم اگه میخواستش نگه میداشت که الان نیاد بگه DNA سسک بارساییه.

در مورد مصدومیتش باید تا صحبتاهی ونگر صبر کرد اون موقع معلوم میشه.

تفاوت دو تا تیم به جز بازیکنا دیشب تو مربی ها بود، تعویض ونگر عالی بود تئو خیلی بهتر از نصری تو اون سمت کار کرد.
    نصری تو این چند وقت نشون داده خوب میتونه بازیسازی بکنه و امیدوارم تو بازی بعدی هم خوب بازی کنه.
    حالا بزارید اون بازی برسه بعد آرسنال رو حذف شده بدونین درسته شانس آرسنال کمتره ولی تو جام قهرمانان از این بدتر هاشم از سر گذرونده.

این کاملا درسته که فابرگاس داره با تمام وجودش برای آرسنال بازی می کنه، و این رو هم قبول دارم که فابرگاس توی آرسنال به این جا رسیده (گرچه اگه توی بارسلونا هم می موند بازیکن خیلی خوبی می شد، ولی نه به این خوبی)

ولی شما بازی فابرگاس رو نگاه کنید، دیدش به فوتبال و تفکراتش توی زمین ... شکی نیست بازیکن هایی مثل ویرا و گیلبرتو سیلوا و همین آنری روی فابرگاس تاثیر داشتند ولی دیدش به فوتبال دقیقا یک دید بارسلونایی است، سبک پاس هایی که میده دقیقا مثل اینه که داره توی بارسا بازی می کنه. تفکر فوتبال فابرگاس (نه آمادگی بازی کردن) توی همون هفت سالی که در بارسا بود شکل گرفته و توی آرسنال پرورش پیدا کرده... ولی فابرگاس همون بازیکنیه توی بارسلونا بود!

البته فابرگاس الان شاه کلید خط میانی خیلی از تیم ها هست... اینتر، رئال، بارسا، یوونتوس و حتی چلسی دقیقا به بازیکنی مثل فابرگاس نیاز دارن تا تیمشون یک کلاس کاملا بیاد بالاتر . این وسط احساس می کنم فابرگاس برمی گرده به بارسلونا (یادمون نره که فابرگاس یک کاتالان هست، و حتی زمانی که توی آرسنال بوده برای تیم ملی کاتالان هم بازی کرده!)

بستگی داره اسطوره رو برای یه باشگاه کی بدونیم کسی که تا جایی که ممکنه برای باشگاهش میجنگه و حتی از تیمه ملی خداحافظی میکنه که روی تیمش تمرکز بیشتری داشته باشه و .... (برگکمپ) یا کسی که با وجود اینکه میدونست تیم بهش نیاز داره با رفتنش به مشکل بر میخوره میزاره میره و بعدشم میگه من به خاطره تاریخشون سبک بازیشون رفتم (آنری). آنری تو لیست 50 بازیکن برتر تاریخ باشگاه که سایت رسمی زده رتبه اول رو داره و جزئی از ارزشمندترین قمست تاریخ باشگاهه ولی با همون حرفهایی که زد همه چی رو خراب کرد. یکی میره مثل لیونگبرگ، یکی میره مثل پیرس، یکی مره مثل گیلبرتو سیلوا، یکی میره مثل ویرا که من بادیدنش تو لباس من سیتی اشک تو چشام جمع شد، چرا انارو نمیگم فقط آنری رو میگم؟

من آنری رو دوس دارم و اونو از بهترین بازیکنای تاریخ باشگاه میدونم ولی برای من اسطوره یا افسانه نیست. (حدالقل برای من)
    من هم با شما موافقم و آنری رو اسطوره آرسنال نمی بینم ... یک اسطوره باید از هر نظر نمونه باشه نه فقط از بعد فنی فوتبال .

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

این کاملا درسته که فابرگاس داره با تمام وجودش برای آرسنال بازی می کنه، و این رو هم قبول دارم که فابرگاس توی آرسنال به این جا رسیده (گرچه اگه توی بارسلونا هم می موند بازیکن خیلی خوبی می شد، ولی نه به این خوبی)

ولی شما بازی فابرگاس رو نگاه کنید، دیدش به فوتبال و تفکراتش توی زمین ... شکی نیست بازیکن هایی مثل ویرا و گیلبرتو سیلوا و همین آنری روی فابرگاس تاثیر داشتند ولی دیدش به فوتبال دقیقا یک دید بارسلونایی است، سبک پاس هایی که میده دقیقا مثل اینه که داره توی بارسا بازی می کنه. تفکر فوتبال فابرگاس (نه آمادگی بازی کردن) توی همون هفت سالی که در بارسا بود شکل گرفته و توی آرسنال پرورش پیدا کرده... ولی فابرگاس همون بازیکنیه توی بارسلونا بود!
    آرسنال کلا سبک فوتبالش به این شکل هست
    کلا این سبک آرسنال و شخص آرسن ونگر هست
    اصلا نمیخوام ارزش های فابرگاس رو کم کنم
    ولی قبل از اینکه فابرگاس به آرسنال بیاد هم آرسنال تیمی خیلی حجومی تر و قوی تر بود و با پاس کاری های زیاد و زیبا
    قبل تر از اینها روسیچکی و هلب و فلامینی و لیونبرگ و پیرس و ویرا و ... هم بودن که دید خیلی باز و فوتبالی بدون نقص رو ارائه میکردن

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اگه ارسنال , انری یا ویرا یا .... را میفروشه یا اینکه بازیکن جوون میخره و سعی میکنه تبدیلشون کنه به بازیکن های تراز اول , دلیلش این نیست که پول نداره
    بلکه بخاطر اینه که سیاست این باشگاه همینه , و این یعنی بازیکن سازی و دلیل اینکه ارسن ونگه هم تو این تیم به کارش ادامه میده اینه که همیشه به سمت این هدف حرکت کرده و میکنه و اگر هدف و سیاست باشگاه چیزی غیر از این بود قطعا تا الان بارها مربی ارسنال عوض شده بود
    بازیکن سازی درسته خیلی خوب هستش. ولی تنها بازیکن سازی که برای باشگاه فایده نداره. الان آرسنال که یه تیم بزرگی هست نمی خواد که مثلا قهرمان یه جامی بشه.درسته تیم بدشانسی هست ولی کلا بازیکن بزرگ کم می خره ولی وقتی می خواد بخره نمیره مثلا یه بازیکنی بخره که فوق العاده باشه.
    شما بارسلونا رو با آرسنال مقایسه کنید. بارسلونا هم بازیکن خوب می سازه و هم بازیکن خوب میخره. درسته مثلا شاید بارسلونا مثل آرسنال که بازیکنان آفریقایی معمولی رو به بازیکن خیلی خوب تبدیل می کنه نباشه ولی تیم جوانانش خیلی عالی هستش و بازیکنان از اون جان بیرون میان معمولا فوق ستار میشن مثل مسی و انیستا و ژآوی و پویول و... در کنار اینا بارسلونا بازیکن خیلی خوب هم و فوق ستاره مثل آنری و زلاتان می خره. آرسنال که میگید باشگاه پولداری هست چرا بازیکن مثلا فوق ستاره نمی خره؟
    کلا فقط بازیکن سازی شاید برای باشگاه کافی نباشه.

ولی اتفاقا من با اینکه طرفدار آرسنال نیستم آنری رو یه اسطوره برای آرسنال و کلا تیم فرانسه می دونم
    شما میگی ویرا مثلا بهتر از آنری رفتش؟ چرا موقعی که با یوونتوس توی زمین شما اومد همه تماشگران هو می کردنش؟ هر کی جای آنری بود شاید می رفت الان شما مثلا لیورپول رو نگاه کنید بازیکنی مثل جرارد صد در صد یه اسطوره برای باشگاه هستش. امسال احتمالش خیلی زیاد هستش که لیورپول توی لیگ حتی چهارم نشه و به خاطر این سال دیگه لیگ قهرمانان اروپا رو از دست میده. فکر می کنید مثلا جرارد توی لیورپول میمونه؟ اگه بره من بعید می دونم طرفدران لیورپول از اون بدشون بیاد و اونو دیگه دوست نداشته باشن. آنری هم حق داشت دیگه خیلی سال بود که جام زیاد نگرفته بودین. اگر مثلا آرسنال بازیکن بزرگ زیاد داشتش و تیم خیلی قوی بود و مدعی قهرمانی لیگ برتر و لیگ قهرمانان بود آنری فکر می کنید از آرسنال می رفت؟

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

فابرگاس که دیگه کاملا شکل گرفته ونگر هست هر چیزی هم داره از ونگره اینو بارها خودشم گفته که ونگره فوتبال من رو شکل داد.
    چه بحثی هست که شما میکنید.
    ولی نکته بارز بازی دیروز تعویض ناب ونگر بود که با یه تعویض صفحه رو برگردوند کاری کرد که نشون بده از مربی بارسلونا سرتره!
    و به نظر من ونگر توی این بازی از پپ برد

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

اینتر هم نتیجه عالی نگرفت... ولی تاریخ ثابت کرده، برد های 1-0 بهتر تز برد 2-1 (بازی بایرن -منچستر) هستش... ولی اینتر باید تو سیبری (مسکو) بازی کنه و منچستر تو اولدترفورد... واقعا بعید هم هست که بارسا نتونه صعود کنه...
    چقدر ادعا داری بابا تو مارو کشتی ول کن بابا باختید دیگه هی حالا بهترین برد اینه و اون چیه دیگه ولی خوبه روحیتا!!!

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

لعنت به این شانس ...نیمه اول که آلمونیا باید حداقل 2 گل رو میخورد که بخت باهامون یار نبود و نخورد
    . حیف شد واقعا حیف شد ...خدا وکیلی دیدید که بازی همش دست بارسا بود ... اگه پویول اخراج نشده بود 100 گل سوم رو میزد بارسا و مسی هم که به خاطر پویول تعویض شد...اه ه ه ه عجیب بود که آرسنال نباخت امشب ....
    ولی هیچ اشکالی نداره....
    تو نیو کمپ ... اونجایی که تا حالا هیچ تیمی بدون گل خورده ازش بیرون نیومده جبران می کنیم...
    منچستر که نبود اونجا صفر صفر کرد باهاتون...تو الدترافورد هم که باختین..حتی یه گل هم نتونستین بزنین...چه تو نیوکمپ چه تو جهنم الدترافورد!

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

آره دیگه .طرفدارای چلسی می تونن گل نخوردن تو نیو کمپ رو بزارن تو ویترین افتخاراتشون.واقعا این افتخار بزرگیه که نصیب هیچ تیمی نمیشه!

منچستر که بدون رونی نمیتونه کاری از پیش ببره و بالا بیا نیست(مگه اینکه اتفاقات غیر منتظره فوتبال کاری کنه که این تیم بالا بیاد) ...
    ولی خدا وکیلی حیفه که تیم هایی مثل بارسا و آرسنال حذف بشن...
    مثلا فکرشو کن که فینال بین زسکا و بوردو باشه...چه حالگیری میشه !
    اینکه وابسته بودن منچستر رو به رونی رو هی میگید خنده داره...آقا چرا هیشکی ج منو نمیده؟؟درباره رونالدو هم همینو میگفتین..پس چی شد..؟؟آقایون منطقی...
    منو باش به وحید میگفتم بی منطق..ببخشید وحید جان چون اینا رو دئیگه ندیده بودم..شما در مقابل اینا اصلا الهه منطقی...

ما فکر نمی کنیم که منچستر به یه بازیکن وابسته هست....ما یقین داریم.
    چرا چون 70% گل هایی که منچستر میزنه همیشه(لااقل تو این 10 سال اخیر) فقط توسط یکی از بازیکناش(بازیکن اصلیش) زده شده
    شما یقین دارید..چون با عرض معذرت حسادت دارین..
    واقعا براتون متاسفم که وابسته بودن یه تیم به یه بازیکن رو فقط تو گل زدن میبینین و با گل زدن زیاد نتیجه میگیرین که من یو به رونی وابسته هست...من یو که 20 ساله رو فرمه هر 20 سال به رونی وابسته بوده حتما..یا اون موقع هم درباره بازیکن های دیگه حرف در میاوردید..این بحثا که چون زیاد گل میزنه پس اگه نباشه تیم خرابه دیگه دمده و ضایعست...
    در مورد بازیها هم نظر خودم اینه که بارسا که حتما میاد بالا...من یو هم اگه همینجوری بازی کنه واقعا همون بهتر که حذف شه..(خودم 5 آتیشه طرفدارشم ها..ولی وقتی بده یعنی بده دیگه...)
    ولی تو این فصل خدایی این دومین باره که یه همچین بازی بدی از نن یو دیده بودم..یکی بازی رفت با لیورپول که 2-0 شد..یکی هم الان
    ولی ایشالا که گل نمیخوریم تو الدترافورد..
    به نظرتون من یو با یه مهاجم بازی میکنه بازی برگشت؟
    راستی وحید من به اون یکی آوتارت عادت داشتم......هی میرم بالا پایین میگم چرا وحید پست نداده..
    Last edited by majid_potter7; 01-04-2010 at 19:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •