تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 1298 اولاول ... 2127282930313233343541811315311031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

شناسه پرداختی که خرازی به من داده 14 رقمیه.

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

این مال منه گفتن اینترنتی هم میتونی پرداخت کنی.:
    1332480438122

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ذوست من من از مخابرات شاهین شهر هستم و قتی رفتم اونجا یه فایل پرینت شده بهم داد که بالاش نوشته شناسه واریز و گفت که اگر تو ملت حساب داری میتونی اینترنتی هم پرداخت کنی...اما توی سایت نوشته 14 رقم اما اینی که به من داده 13 رقم هست...!

این جور که خانمه گفت حتما نیاز نیست حساب بانک ملت داشته باشی تا بتونی اینترنتی واریز کنی، فقط کارت باید عضو شتاب باشه

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

[QUOTE=roteal2007;5359874]
    شناسه پردات 13 رقم بیشتر نیست همون کد شناسه ای که توی فیش بانک نوشته شده.
    فعلا که چند روزی سایت مخابرات باز نمیشه .احتما لا بخاطر روز قدس اکثر ip ها را بستند.
    حواست را جمع کن بعد از شارژ اعتبارت را تموم نکنی چون اگه ا کیلو بایت هم بیشتر دانلود کنی مثل من کل پولتو می خورند.[COLOR="Silver"]

نفهمیدم ...!
    چی؟
    یعنی شارژ نکنم وقتی شارژم هنوز تموم نشده؟!
    سیستم اینها اشکال داره اگه الان شارژ کنی و مثلا باقیمانده ترافیکت را مصرف کنی اگه بیش تر از حد مجاز ترفیک باقیمانده مصرف کنی بجای قطع کردن اینترنت یک گیگ از حجم خریداری شده را به اشتراکت اضافه می کنه که باید تا اخر مهلت اشتراک فعلی مصرف کنی وگرنه می پره .بعد از این کار تاریخ اکانت را هم شارژ نمی کنه!

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

این جور که خانمه گفت حتما نیاز نیست حساب بانک ملت داشته باشی تا بتونی اینترنتی واریز کنی، فقط کارت باید عضو شتاب باشه
    با هر کارتی می شه پرداخت کرد و همون شناسه ای که گرفتین را بزنین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با هر کارتی می شه پرداخت کرد و همون شناسه ای که گرفتین را بزنین.
    چند روز دیگه که شارژم تموم میشه شارژ اینترنتی رو امتحان می کنم امید وارم مشکلی پیش نیاد!!!! البته اگه قسمت اعتبار مشترکین تا اون موقع باز بشه!

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

[QUOTE=shitan;5359934]

سیستم اینها اشکال داره اگه الان شارژ کنی و مثلا باقیمانده ترافیکت را مصرف کنی اگه بیش تر از حد مجاز ترفیک باقیمانده مصرف کنی بجای قطع کردن اینترنت یک گیگ از حجم خریداری شده را به اشتراکت اضافه می کنه که باید تا اخر مهلت اشتراک فعلی مصرف کنی وگرنه می پره .بعد از این کار تاریخ اکانت را هم شارژ نمی کنه!
    پشتیبانی که ج نمیده اما حالا 2 روز دیگه وضعت اینترنتی ملت کارتم فعال میشه تاریخ انقضا 30 همین ماهه که تقریبا 1 گیگ توشه سعی میکنم صرف کنم ببینم چطوری میشه....در ضمن ما در حالت عادی وقتی پرداخت کنیم باید فیش رو ببریم پژواک (یکی از isp ها که به سیستم مخارات دسترسی داره) تا اونجا به صورت دستی برامون وارد کنه و شارژ کنه...با این حساب وقتی اینترنتی پرداخت کنم توی قسمن voip باید مبلغ رو بیاره درسته>

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

[QUOTE=roteal2007;5359984]

پشتیبانی که ج نمیده اما حالا 2 روز دیگه وضعت اینترنتی ملت کارتم فعال میشه تاریخ انقضا 30 همین ماهه که تقریبا 1 گیگ توشه سعی میکنم صرف کنم ببینم چطوری میشه....در ضمن ما در حالت عادی وقتی پرداخت کنیم باید فیش رو ببریم پژواک (یکی از isp ها که به سیستم مخارات دسترسی داره) تا اونجا به صورت دستی برامون وارد کنه و شارژ کنه...با این حساب وقتی اینترنتی پرداخت کنم توی قسمن voip باید مبلغ رو بیاره درسته>
    تو قسمت voip به عنوان اعتبار ذخیره اضافه میشه.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

چند روز دیگه که شارژم تموم میشه شارژ اینترنتی رو امتحان می کنم امید وارم مشکلی پیش نیاد!!!! البته اگه قسمت اعتبار مشترکین تا اون موقع باز بشه!
    فکر کنم دارن یه عملیات updating روی سیستمشون انجام میدن.....چند وقت پیش هم همینطور شد که دیدیم استفادمون رو به نمودار نشون میده

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

شماره پشتیبانی چنده من هر وقت زنگ میزنم وروی تلفن گویا شماره 3 را می زنم بعدش هیچ اتفاقی نمی افته و کسی جواب نمی ده البته یه بار بهشون ایمیل زدم و جواب دادن ولی دیگه پیگیری نکردند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •