برای من که اینطوری نیست
برای من که اینطوری نیست
دوستان اساتید من 3 شب تقریبا ساعت 12 الی 1 به بعد نمیتونم وصل شم به اینترنت . کسی همچین مشکلی داره؟
تو روز راحت وصل میشه ولی شب اصلا وصل نمیشه .![]()
سرعت الان بیشتر از یک سال هست که یک مگابیت هست.
سرعت شبانه هم همینطور
سرعت روزانه تا دو-سه ماه پیش اولش 1mb بود ولی بعد از چند دقیقه میرفت روی 128kb ولی خوشبختانه در حال حاضر 1mb هست و ثابت میمونه.
دوستان، من امروز نمی تونستم وصل بشم که بعد از یک restart کردن رایانه یک چیز جدید که نمی دونم چیه به قسمت کانکشن هام اضافه شد.
اگه میتونید راهنمایی کنید که چیه و چجوری حذف میشه؟
قسمتی که تو عکس با فلش مشخص شده همون قسمتیه که تازه اضافه شده.
موفق باشید
اونو disable کن ببین درست میشه یا نه ؟
به اون چکار داری؟ پورت فایروایر سیستمته
Firewire
احتمالاً درایورش را نصب کردی و تازگی شناسایی شده.بذار باشه و سیخش نزن بعداً به مشکل برمیخوری![]()
Last edited by Contractor; 24-04-2010 at 20:11.
این نوشته connected یعنی وصل شده احتمالا چیزی به پورت 1394 وصل نکردی؟
سلام دوستان، تو یکی دو هفته اخیر بعضی شبها که با اینترنت شبانه کانکت میشم تا بذارم برای دانلود بعد از چند دقیقه اینترنت قطع میشه و دیگه هم کانکت نمیشه و مرتب ارور 769 میده. کسی این مشکل رو داره؟
سلام
من امروز رفتم نمایندگی صبانت یه فرم چهار برگی گرفتم که دو فرم اولش مربوط به اطلاعاب ثبت نام هست و دو فرم اخر فرم سرویس PAP .
گفتن فعلا جای خالی نداریم تا سرویس ارائه بدیم و باید فرم رو پر کنم و تحویل بدم تا هر موقع خالی شد باهام تماس بگیرن .
من باید مبلغ سرویسی که می خوام رو واریز کنم و با این فرم تحویل بدم یا بعد از اینکه نوبتم رسید باید واریز کنم ؟
تو فرم ثبت نام فیلدهای نام کاربری ، رمز کاربری و شماره اشتراک باید خالی بمونن درسته ؟
نوع اشتراک رو چی باید وارد کنم ؟ من 128 میخوام بگیرم ، 128 وارد کنم ؟
تو فرم PAP چطور ؟
کد اشتراگ ، جدول پورت و در بوخت باید خالی بزارم درسته ؟
چه عجب یک نفر دیگه هم با شبانه به مشکل برخورده!!!
من تهرانم و دقیقا طی 1-2 هفته اخیر هر شب شبانه افتضاحه.یا میزان دانلود خیلی پایینه.یا اصلا قطع میشه و وصل نمیشه . یا با 6:45 مشکل دارم
کلا از اوایل عید تا الان هر روز بدتر میشه
اگر صبانت اینطوری ادامه بده میرم شاتل .منتظرم یکی از دوستان تو منطقمون شاتل بگیره اگر بهتر بود منم میرم میگیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)