تو خونه دارم اما مربوط به خط adsl دار نیستند.الان به این خطم هیچ تلفنی وصل نیست.
تو خونه دارم اما مربوط به خط adsl دار نیستند.الان به این خطم هیچ تلفنی وصل نیست.
دیدی خودت از همه انتظار داشتی تست بندازن حالا که کارت راه افتاده به تاپیک هم سر نمیزنی.
تست از سرور باکو بنداز.
سلام
من مودمم am 604g هستش قیمت هم الان زیاد شده حدود 90 تا 100 تومنه ولی خودم 75 خریدم از شرکت .!!!
جالبه که توی بازار 73 هم بود ولیم یخواستم اطمینانی باشه.
مهرداد جان خواهش میکنم داغ دل بچه های فروم رو تازه نکن همه در خوش بینانه ترین حالت بیشتر از 10 تا نمیگیرن اینجوری فقط برای خودت دشمن درست میکنی
سلام
این قطع شدنها کم کم داره مشکل بزرگی میشه
فردا زنگ میزنم 17 ببینم چیکار میشه کرد. تا الان فکر میکردم مشکل از خونه است سیمها رو ردیابی کردم پشت مودم رو هم بررسی کردم انگار نه انگار![]()
دستت درد نکنه مهندس.ما رو هم بی خبر نذار
راستی این 17 واسه چه کاریه؟خرابی خطوط؟
ببینم am604g با مدل am604 یکیه یافرق داره
جیگر نگفتی مشکل قطع شدن اینترنت در وقتی که ازش استفاده نمیکنی رفع شد یا نه میخام بدونم مربوط به مودمه یا مرکز مخابرات
نظرتون راجبه D-LINK 2540 چیه
بلهراستی این 17 واسه چه کاریه؟خرابی خطوط؟![]()
برای من یک فایل 100 مگی حدود 2 ساعت و نیم طول می کشه
تو سایت speed می رم error می ده!!!!!!!! اصلا به سروز وصل نمی شه
آها شبا که می زارم که دانلود شه بعنی با لپ تاپ کار نمی کنم می بیننم که چیزی دان نشده؟؟؟؟؟
راستی ماله من رو PPOEE هست ( جتد تا p , o و e داشت؟)
راستی وفتی یک نفر می گداره دان نفر دیگه به سختی وارد گوگل سایت می شه![]()
اون دوتا مدل مودم یکیه فرقی نداره ( تا جایی که من میدونم و اسم کاملش هم اینه wl-am 604 G که به اختصار در فرومها میگن 604 چون کسی حال نداره کاملشو تایپ کنه
17 شماره خرابی تلفن هستش که خطوط بیرون از خونه رو تا مرکز مخابراتی مجانی چک میکنه.
هنوز هم این قطعی های من رفع نشده فعلا امروز یه خورده بهتر بود ولی بازم باید چک کنم
هنوز یه جاهایی باقی مونده
من توی این موندم که چرا 4 نفر از کاربران مخابرات این جوری شدند ؟؟ و برای بقیه همچین مشکلی پیش نمیاد ؟
چون چراغ مودمم هم قرمز نمیشه ؟ وقتی من دیسکانکت میکنم و بصورت دستی ریستارت میکنم چراق قرمز روشن میشه و بعدش خاموش میشه و سپس کانکت میشه و اتصال پایدار می مونه ولی وقتی که خود به خود قطع میشم اصلا چراغ قرمزش روشن نمیشه و یه دفعه میزنی یاهو دات کام و میبینی که بعله دیسی شده .
این باری من خیلی جالبه.
من کلا با محصولات DLINK میونه خوبی ندارم .
شما از چه پورتای استفاده میکنید هر دو lan هست یا usb و lan
مودمتون چیه. تنظیماتی برای تقسم سرعت کردید
درسش pppoe هست
![]()
مودمم لینکسیس wag45g ) یه همچین اسمی داره
با وایرلس وصل می شیم . 2 نفر باهم .
هیچ تنظیمی نکردم
![]()
برای من همین الان وصل شد
چه جوری از speed test سرعتم رو میتونم بزارم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)