چه فرقی ميکنه
تو مشکلت اينه که حواست نيست و پاک ميکنی
حالا چه فرقی ميکنه چه الان که تيکه تيکه هست دونلد کنی و اشتباها پاکش کنی
و چه اون موقع که بخواهی يه تيکه باشه و اشتباها پاکش کنی ، مشکل تو اينه که
خودت اشتباها پاکش ميکنی مشکل از فايل ها نيست
چه فرقی ميکنه
تو مشکلت اينه که حواست نيست و پاک ميکنی
حالا چه فرقی ميکنه چه الان که تيکه تيکه هست دونلد کنی و اشتباها پاکش کنی
و چه اون موقع که بخواهی يه تيکه باشه و اشتباها پاکش کنی ، مشکل تو اينه که
خودت اشتباها پاکش ميکنی مشکل از فايل ها نيست
سلام دوست عزیز مگه من گفتم مشکل از فایل ها هستش !
گفتم یکی اپلود کنه که زودی دانلود کنم فورا ارشیو قرارش بدم !
سلام بچه ها بالاخره من دانلودش کردم با التماس![]()
ولی کرکا کار نمی کنند برنامه که نصب می شه تا همونجا که سریال موقت می ره میمونه یعنی سریال موقت رو هم که می دم می گه ایرادی هست و باید با پشتیبانی تماس گرفته بشه و ریپورت می ده
خوب !
من کرک رو اجرا کردم
و همه چی OK می ده ولی وقتی می خوام اجراش کنم اررور c++ Error می ده ! !
لطفا راهنمایی کنید
یا علی
هرقسمت حدود 47 مگابايت.باقابليت ازسرگيري.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5/PC_Narcis_5.part01.rar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5/PC_Narcis_5.part02.rar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5/PC_Narcis_5.part03.rar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5/PC_Narcis_5.part04.rar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5/PC_Narcis_5.part05.rar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5/PC_Narcis_5.part06.rar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5/PC_Narcis_5.part07.rar
كرك:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
يك نصيحت و توصيه
كساني كه برنامه نويسند و فونت tahama در برنامه هاشون استفاده ميكنن از دانلود و نصب اين نرم افزار منصرف شن
اين برنامه اين فونتها رو از بين ميبره و تنها راه حلش هم نصب مجدد ويندوزه
ميگين نه !؟ امتحان كنين
اینو تست کردی ! !؟نوشته شده توسط alir500
من همین بود که دانلودش کردم فکر کنم ولی خودشه ها ! کرکش کار نکرد !
آقا من همرو دانلود کردم. دمت جوش. خیلیییییییییییییییی حال دادی.![]()
آقا دستت درد نكنه . من هم خيلي وقت بود كه دنبال اين ديكشنري بودم .
تو نيكي ميكن و در دجله انداز كه ايزد در بيابانت دهد باز.
باز هم تشكر...
ياحق!
چرا خودتون را اين همه مدت عذاب داديد. يعني هيچكودومتون 11500 تومان نداشتيد كه بريد باهاش نارسيس اصل را بخريد؟ هر نرم افزاري كه كرك بشه كلي اشكال توش پيش مياد. من چند وقت پيش رفتم اصلش را خريدم و اسلام و مسلمين را راحت كردم. با اين كار هم نسخه اصليش را دارم و هم هر وقت نسخه جديدش بياد ميرم و با دو-سه هزار تومان سي دي قديمي را ميدم و نسخه جديد را تحويل ميگيرم. تازه رو پشتيبانيش هم حساب ميكنم. فكر ميكنيد پول اينترنتي كه براي داونلود اين چهارصد و خورده مگابايت داديد كمتر از قيمت نارسيس اصله؟
دوست عزیز ما که این ور آبیم که سه سوت دانلود کردیم. آونهایی هم که اونر آبن خودشون تصمیم گرفتن. اگر دانلود نمیکردن که از این جا اخراج نمیشدند. بیشتر برای سپورت این دوستمون بوده که آپلود کرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)