پینگ من که به نظر زیاد ناجور نیست ولی خوب هم نیست ، تایم اوت و پکیج لاست نداره ولی میانگین زمانی برای یاهو رو 500 هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ من که به نظر زیاد ناجور نیست ولی خوب هم نیست ، تایم اوت و پکیج لاست نداره ولی میانگین زمانی برای یاهو رو 500 هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله گوش شیطون کر الان چند روزیه که پینگ درست شده و میانگین 350 هست
به هرحال ممنون از پاسختون.
همه ی شرکتا دم عیدی یا ساعت رایگان رو اضافه کردن یا حجم اضافه دادن، پیشگامان همچنان با سرعت 30 کیلو دانلود در ساعات رایگان شبانه!
یه ماه مونده هنوز تا از این خراب شده برم
دم عیدی همه ی شرکتا یا ساعت رایگان رو افزایش میدن یا حجم اضافه میکنن، سرعتا هم برگشته به روال سابق
تو پیشگامان هنوز سرعت دانلود 30 تا بیشتر نمیشه!
یه ماه مونده تا برم از این خراب شده![]()
آره راست میگی
الکی هم تو سایتشون زدن گیگ هدیه رایگان D:
منم دیگه نمیخوام تمدید کنم ولی نمیدونم ازکجا اینترنت بگیرم.....
میخوام از آسیاتک بگیرم، وضعیتش به نسبت بقیه انگار بهتره!
سلام.میخام از پیشگا مان اینترنت بگیرم.همه بد تعریف میکنن.ولی من در شهریار زندگی میکنم.از هر کی سوال میکنم راضیه.اینترنت هور انلاین نمایندگی پیشگا مان هستش تو منطقه ما. موندو بگیرم یا نگیرم. یه سوال داشتم دانلود استریم در منوی مودم رو شرکت پیشگا مان رو چند میبنده برای کار براش.
اینترنت روزانه اش خوبه
ولی چیزی به اسم اینترنت شبانه نداره
به نظر من اگه از پیشگام نگیری خیلی بهتره
نگیر که پشیمون میشی.
شما اول ببین اونایی که ازش تعریف کردند مورد مصرفشون چی بوده.
مشکلاتش هم من از الان بهت بگم روشن شی:
1- پینگ نابسامان و عدم پاسخگویی به مشکلاتی مرتبت با مسیر دهی و پینگ تایم و جیتر و پکت لاست از سمت شرکت و پشتیبانیشون. = به درد بازی و استریم بلادرنگ آنلاین نمیخوره.
2- ارائه IP شیر شده با سیستم NAT به چندین کاربر که مشکلاتی نظیر:
- عدم امکان استفاده از سایت ها و سرویس های رایگان که مصرف رایگان کاربر رو با IP کنترل میکنند.
- عدم امکان استفاده از نرم افزارهایی که نیاز به کانکشن مستقیم دارند، مثل کنترل رایانه از راه دور.
- عدم امکان HOST کردن بازی های رایانه ای و یا سرویس های دیگری که نیاز به کانکت شدن مستقیم به پورت های رایانه شما رو دارند
- ...
3- پشتیبانی بی ادب و محدود.
4- افت سرعت در ساعات شلوغ و محدودیت شدید سرعت در ساعات شبانه.
حالا دیگه با خود شماست، اگه هیچ انتخاب دیگه ای نداری بگیر.
من 512kbپیشگامان کویرم،با دانلود منجر روز و شب سرعتم بین 110 تا80 هستش یعنی رو 95می ایسته ولی شب ها با تورنت سرعت فجیعه رو 20تا30. روزا تورنت ایجوری نیستا،الان یه هفته ای میشه که شبا با تورنت خوب دانلود نمیکنه.
تو شهرستان زرین دشت(جنوب فارس) ساکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)