با سلام
اقا دمت گرم.دورا دور به خاطر این این کارت دستت رو می بوسم
من چند باری از پارس و مخابرات و لایزر و شاتل شهرمون شکایت کردم ولی هیچ سودی نداشت
کارت واقعا ستودنیه
حامد![]()
با سلام
اقا دمت گرم.دورا دور به خاطر این این کارت دستت رو می بوسم
من چند باری از پارس و مخابرات و لایزر و شاتل شهرمون شکایت کردم ولی هیچ سودی نداشت
کارت واقعا ستودنیه
حامد![]()
سلام دوست عزیز
پس از شکایتهای فروان در تنظیم مقررات و استانداری و اداره بازرگانی حالا پرونده شکایتم رفته تعزیرات و منتظر تماس تلفنی تعزیرات هستم تا یک جلسه ای بین من و شاتل بگذاره از شما دوست عزیز میخوام اگر مطلب مستندی دارید که به درم میخوره که توی تعزیرات ارائه بدم برام بفرستید!
دوستان من چون قراردادم برای سال 86 بوده اون موقع قرادادها یکساله بوده و شاتل توی تنظیم مقررات و صحبتی مه به من کرد میگفت قرادادمون چون یکساله هست شما الان نمیتونی کاری کنی ولی جالب اینجاست که توی اداره بازرگانی چیزی در مورد قراداد یکساله نگفت! دلیلش چی بوده؟ یعنی اگه مطرح کنم توی تعزیرات به ضرر شاتل هست یا من؟!
یکبار شمکل داشتیناین شمکل مدرکی واسه دروغ گفتن البته منظورم شما نیستی کلا گفتم
Last edited by mokafati; 13-05-2011 at 08:51.
مرد حسابی 2000 نفر اینجا دارن از آشغال بودن شاتل گریه می کنن...(یکیش خود من)
این چه مزخرفیه که میگی؟
خدایا با نام نو...
سلام به همه دوستان عزیزم
دوستان یه خواهشی از همتون دارم! هیچوقت به هم توهین نکنیم. من خودم هر بار که از مقابل نمایندگی شاتل شهرمون رد می شم تا چند دقیقه لعن و نفرین رو به این دزدان با چراغهای خاموش، نثار میکنم. حالا اگه یکی از این شرکت شکایتی نداره دلیل بر بد بودن اون شخص یا دروغگویییش نیست! یا گزینه ای کلی رو در مورد کیفیت و تست گیری این شرکت اعمال کرده و همه جانبه به کارایی این شرکت نگاه نکرده یا اینکه این شرکت یادش رفته از این بنده خدا دزدی کنه!!!
....:::::....به امید آنکه در سایه عدل، گرگ گوید ندریم و بره گوید بچریم! .....:::::::......
حامد![]()
Last edited by NirvanaH; 10-06-2011 at 23:46.
یکی از دلایل بزرگی که خیلی ها شکایت و اینجور چیزا نمیکنن از شرکتها اینه که:
اثری نداره...
شکایت از دزد رو پیش دزد بزرگتر میبریم.....
Last edited by shabe.saket; 31-05-2011 at 13:54.
شکایت جواب نمیده تنها راهش برای تسکین اعصاب حملات -- میباشد![]()
شما درست میگی ولی شاتل دزد هرچی باشه از وایمکس بهتره من الان هم وایمکس دارم هم شاتل درسته 2 تاش نابوده ولی بازم شاتل از لحاظ سرعت خیلی بهتره تا وایمکس .
من که الان وایمکس ایرانسل دارم و کاملا راضی هستم فقط بدیش اینه که ترافیک رایگان نداره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)