تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 36 اولاول ... 21272829303132333435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 354

نام تاپيک: شکایت قطعی از کم فروشان اینترنت

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

جریان من با شاتل(آرانیک) دزد:
    جریان از زمانی شروع میشه که شروع کردن به محدود کردن سرعت دانلود شبانه و من هم هی زنگ میزدم پشتیبانی شیراز و تهران دیدم فایده نداره رفتم تنظیم مقررات شکایت کنم که سرعت شبانه را محدود میکنن که دیدم طبق قانون تنظیم مقررات اگه سرعت کمتر از 1.6 برای 128 باشه نمیشه کاری کرد گفتم اگه طبق قانونه که نباید به کاربر خانگی بیشتر از 128 بدن ولی در عمل به جای 128 بدون ارائه هیچ مدرکی 512 میدن و به خاطر همین شکایت کردم تنظیم مقررات بعد یک مدت دیدم سرعت من تنها را فقط کردن 128 دقیقا داون استریم واپ استریم را کردن 128 منم دوباره رفتم تنظیم مقررات دیدم فایده ای نداره و در پایان دوره سرویسم را بدون درخواست من قطع رانژه کرن در صورتی که من هزینه دوره جدید را داده بود فقط 500 تا تک تومنی مانده بود (تازه فاکتور دوره جدیدم را هم یک روز قبل از پایان این دوره از توی سایت مای شاتل پاک کردن در صورتی که من فاکتور را توی ایمیلم داشتم) که اونم طبق قرارداد قبل از 15 روز پرداخت کردم در صورتی که اینها نباید همون اول قطع رانژه میکردن رفتم استانداری پیش وزیر فناوری اطلاعات و اونجا شکایت کردم که کاری نتونست بکنه رفتم اداره بازرگانی شکایت کردم بخاطر اینکه فاکتور دوره جدید زده بودن و منم پرداخت کرده بودم اداره بازرگانی یه جلسه گذاشت من رفتم و از شاتل هم پشتیبانی ارشدشون به عنوان نماینده شاتل امده بود. طرف نماینده شاتل که فاکتور را دست من دید گفت اگه مشخص بشه شما مبلغ دوره جدید را دادید حق با شماست بعد که مشخص شد زد زیر حرفش و مدیر شاتل خودش امد و با پارتی بازی پرونده را مختومه کرد منم چند روز بعد همونجا یه پارتی پیدا کردم و پرونده را در جریان انداختم و اداره بازرگانی به شاتل گفت باید به من سرویس بدن اونها هم قبول نکردن قرار شد پرونده را بفرستن تعزیرات...
    امروز زنگ زدم اداره بازرگانی گفت نامه تایپ شده رفته برای امضا ولی معاون اداره بازرگانی به متن نامه گیر داده دوباره دادن تایپ بشه
    ادامه دارد...
    فعلا که از طرف اداره بازرگانی یه مورد تخلفاتی توی پروندشون ثبت شده.
    اینو گفتم که دوستان با این شرکت دزد بیشتر اشنا باشن و هشیار بشن..

با سلام
    اقا دمت گرم.دورا دور به خاطر این این کارت دستت رو می بوسم
    من چند باری از پارس و مخابرات و لایزر و شاتل شهرمون شکایت کردم ولی هیچ سودی نداشت
    کارت واقعا ستودنیه

حامد

2. 4 کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یک لحظه امضاتون رو دیدم فکر کردم خودم اینجا پست زدم خبر ندارم.
    چون خودم تجربه دارم تو این زمینه بهتون پیشنهاد میکنم روی دزد بودن این شرکت اصرار نورزید که جز اعصاب خوردی برای خودتون و درد سر برای بخش اینترنت چیزی نداره. شما با درست عنوان کردن شرایطی که براتون پیش اومده و شفاف سازی بهترین خدمت رو در حق کاربرانی می کنید که می خواهند سرویس بگیرند .تصمیم نهایی به عهده کاربر هست که می خواد خودش تجربه کنه و بعد از چند ماه به تجربه تلخ شما دست پیدا کنه. این شرکت سیاستش رو بر پایه Fair Use Policy گذاشته و اصلاح پذیر نیست .بودند کاربرانی که باورشون نمیشد ولی بعد از 2 ماه با pm زدن به من حرفم رو تایید کردند.
    سلام دوست عزیز

پس از شکایتهای فروان در تنظیم مقررات و استانداری و اداره بازرگانی حالا پرونده شکایتم رفته تعزیرات و منتظر تماس تلفنی تعزیرات هستم تا یک جلسه ای بین من و شاتل بگذاره از شما دوست عزیز میخوام اگر مطلب مستندی دارید که به درم میخوره که توی تعزیرات ارائه بدم برام بفرستید!

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان من چون قراردادم برای سال 86 بوده اون موقع قرادادها یکساله بوده و شاتل توی تنظیم مقررات و صحبتی مه به من کرد میگفت قرادادمون چون یکساله هست شما الان نمیتونی کاری کنی ولی جالب اینجاست که توی اداره بازرگانی چیزی در مورد قراداد یکساله نگفت! دلیلش چی بوده؟ یعنی اگه مطرح کنم توی تعزیرات به ضرر شاتل هست یا من؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    امیدوارم از حرف من ناراحت نشید
    ولی من از شاتل راضی هستم و تو ایران هنوز هیچ شرکتی نتونسته خدماتی بیشتر از شاتل بده
    من حدود یک سال هست که دارم و تو این یک سال فقط یک بار به شمکل خوردم که در عرض نیم ساعت مشکل رو برام حل کردند و در غیر اینصورت هر بار که سرعت کم شد از مشکلات مخابراتی بود
    این رو هم باید بگم در زمانی که خیلی از شرکت های خدمات دهی بخاطر .... اینتر نت رو قطع کرده بودند من اینترنت داشتم (البته سرعتش کم بود )
    کاچی بهتر از هیچی هست
    این تجربه من هستش
    موفق باشید
    یکبار شمکل داشتین این شمکل مدرکی واسه دروغ گفتن البته منظورم شما نیستی کلا گفتم
    Last edited by mokafati; 13-05-2011 at 08:51.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

عزیزم هیچ شرکتی شاتل نمیشه واقعا عالی هستش برو بگیر
    مرد حسابی 2000 نفر اینجا دارن از آشغال بودن شاتل گریه می کنن...(یکیش خود من)
    این چه مزخرفیه که میگی؟

7. 2 کاربر از key berim shomal? بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

خدایا با نام نو...
    سلام به همه دوستان عزیزم
    دوستان یه خواهشی از همتون دارم! هیچوقت به هم توهین نکنیم. من خودم هر بار که از مقابل نمایندگی شاتل شهرمون رد می شم تا چند دقیقه لعن و نفرین رو به این دزدان با چراغهای خاموش، نثار میکنم. حالا اگه یکی از این شرکت شکایتی نداره دلیل بر بد بودن اون شخص یا دروغگویییش نیست! یا گزینه ای کلی رو در مورد کیفیت و تست گیری این شرکت اعمال کرده و همه جانبه به کارایی این شرکت نگاه نکرده یا اینکه این شرکت یادش رفته از این بنده خدا دزدی کنه!!!

....:::::....به امید آنکه در سایه عدل، گرگ گوید ندریم و بره گوید بچریم! .....:::::::......

حامد
    Last edited by NirvanaH; 10-06-2011 at 23:46.

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

یکی از دلایل بزرگی که خیلی ها شکایت و اینجور چیزا نمیکنن از شرکتها اینه که:
    اثری نداره...
    شکایت از دزد رو پیش دزد بزرگتر میبریم.....
    Last edited by shabe.saket; 31-05-2011 at 13:54.

10. 3 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

شکایت جواب نمیده تنها راهش برای تسکین اعصاب حملات -- میباشد

12. این کاربر از mokafati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

جریان من با شاتل(آرانیک) ...:
    جریان از زمانی شروع میشه که شروع کردن به محدود کردن سرعت دانلود شبانه و من هم هی زنگ میزدم پشتیبانی شیراز و تهران دیدم فایده نداره رفتم تنظیم مقررات شکایت کنم که سرعت شبانه را محدود میکنن که دیدم طبق قانون تنظیم مقررات اگه سرعت کمتر از 1.6 برای 128 باشه نمیشه کاری کرد گفتم اگه طبق قانونه که نباید به کاربر خانگی بیشتر از 128 بدن ولی در عمل به جای 128 بدون ارائه هیچ مدرکی 512 میدن و به خاطر همین شکایت کردم تنظیم مقررات بعد یک مدت دیدم سرعت من تنها را فقط کردن 128 دقیقا داون استریم واپ استریم را کردن 128 منم دوباره رفتم تنظیم مقررات دیدم فایده ای نداره و در پایان دوره سرویسم را بدون درخواست من قطع رانژه کرن در صورتی که من هزینه دوره جدید را داده بود فقط 500 تا تک تومنی مانده بود (تازه فاکتور دوره جدیدم را هم یک روز قبل از پایان این دوره از توی سایت مای شاتل پاک کردن در صورتی که من فاکتور را توی ایمیلم داشتم) که اونم طبق قرارداد قبل از 15 روز پرداخت کردم در صورتی که اینها نباید همون اول قطع رانژه میکردن رفتم استانداری پیش وزیر فناوری اطلاعات و اونجا شکایت کردم که کاری نتونست بکنه رفتم اداره بازرگانی شکایت کردم بخاطر اینکه فاکتور دوره جدید زده بودن و منم پرداخت کرده بودم اداره بازرگانی یه جلسه گذاشت من رفتم و از شاتل هم پشتیبانی ارشدشون به عنوان نماینده شاتل امده بود. طرف نماینده شاتل که فاکتور را دست من دید گفت اگه مشخص بشه شما مبلغ دوره جدید را دادید حق با شماست بعد که مشخص شد زد زیر حرفش و مدیر شاتل خودش امد و با پارتی بازی پرونده را مختومه کرد منم چند روز بعد همونجا یه پارتی پیدا کردم و پرونده را در جریان انداختم و اداره بازرگانی به شاتل گفت باید به من سرویس بدن اونها هم قبول نکردن قرار شد پرونده را بفرستن تعزیرات...
    امروز زنگ زدم اداره بازرگانی گفت نامه تایپ شده رفته برای امضا ولی معاون اداره بازرگانی به متن نامه گیر داده دوباره دادن تایپ بشه
    ادامه دارد...
    فعلا که از طرف اداره بازرگانی یه مورد تخلفاتی توی پروندشون ثبت شده.
    اینو گفتم که دوستان با این شرکت .... بیشتر اشنا باشن و هشیار بشن..
    شما درست میگی ولی شاتل دزد هرچی باشه از وایمکس بهتره من الان هم وایمکس دارم هم شاتل درسته 2 تاش نابوده ولی بازم شاتل از لحاظ سرعت خیلی بهتره تا وایمکس .

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شما درست میگی ولی شاتل دزد هرچی باشه از وایمکس بهتره من الان هم وایمکس دارم هم شاتل درسته 2 تاش نابوده ولی بازم شاتل از لحاظ سرعت خیلی بهتره تا وایمکس .
    من که الان وایمکس ایرانسل دارم و کاملا راضی هستم فقط بدیش اینه که ترافیک رایگان نداره...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •