بچه ها من يك 128 از سپنتا داشتم كه باهاش 29 دانلود ميكردم. الان دو روزه كه سرعتش نصف شده! در حد 13-14 دانلود ميكنم. اينجا كسي 128 از سپنتا داشته؟ آخه زمانش رو به اتمامهو مي خوام ببينم تمديد كنم يا نه.
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
بچه ها من يك 128 از سپنتا داشتم كه باهاش 29 دانلود ميكردم. الان دو روزه كه سرعتش نصف شده! در حد 13-14 دانلود ميكنم. اينجا كسي 128 از سپنتا داشته؟ آخه زمانش رو به اتمامهو مي خوام ببينم تمديد كنم يا نه.
شما با 128 در اصل باید همون 13 و 14 دانلود داشته باشی شاید تو این مدت هم اونها اشتباه میکردن که 29 بهت میدادن تازه سرعت دانلود با 256 سپنتا هم معمولا 24 و 25 هست
خیر. لطفا آمار غلط ندید.نوشته شده توسط ebinem173
سرعت دانلود در روز 26.5 و در شب گه گاه تا 30 و 35 هم میرسه.
موقع عقد قرارداد حتما دقت کنید مودم مناسبی رو انتخاب و یا تهیه کنید.
داتک نگیرید دوستان. این شرکت بی لیاقتی خودش رو بارها ثابت کرده چه در زمانهای دور Dial-Up و چه مشکلاتی که اخیرا داشت.
مابین پارس آنلاین و سپنتا یکی رو انتخاب کنید. از همه جهات از همه بهتر هستند و خوب کالای مرغوبتر همیشه بهاش بیشتر هست.
یعنی شما میگی با128 سرعت به 35 هم میرسه؟
128تقسیم بر 8 میشه16 بعنی تو بهترین حالت دیگه اصلا مقدور نیست از 16 بالاتر بره چون ظرفیت شما اینقدر هست اما در 256 هم که تقسیم بر 8 میشه32 که اگر 32 هم دانلود داشته باشی یعنی خوشبخت ترین آدم روی زمین هستی
من آمارم غلط نیست از شما که آدم کاردرستی هستی بعیده این حرف رو بزنی
احتمالا اونها به اسم 128 دارن سرویس بالاتری به شما میدن که این سرعتت هست من هم پارس ـنلاین داشتم و با 128 سرعت دانلودم از 13.5 بالاتر نمیرفت به سپنتا هم زنگ زدم گفت که باید بین 11 تا 13 باشه و سرویس سپنتا هم 256 رو سرعت دانلودش در بهترین شرایط 25 هست
من قبول دارم که از نظر خدمات دهی و احترام به مشتری داتک بدترین هست اما از نظر قیمت و شرایط همچنان بهتر هست
بالاخره باید یا کیفیت رو انتخاب کرد یا قیمت رو
هرکسی هم اگر سرعت دانلودش بیشتر از این بود که من گفتم بگه تا ببینیم کی پارتی داره؟
خلاصه من آمار غلط ندادم و طبق حساب و کتاب این آمار رو گفتم
ببخشید
من در جواب:
پاسخ دادم و مورد بحث سرعت 256 بود نه 128نوشته شده توسط ebinem173
من 7 ماه هست که کاربر سپنتا هستم و چیزی رو که به عینه هر روز در حال تجربش هستم در اینجا مطرح می کنم.
بهرحال از اطلاعات شما خیلی متشکرم.
بالاخره چي شد؟؟ من با 128 بايد چقدر دانلود كنم؟ آيا الان اشتباهي شده يا نه؟
نه عزیز جان همون 13 یا 14 که الان داری میگیری درسته و قبلا اشتباه شده بوده و این اشتباه به نفع شما بوده همین
بچه ها این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسته شده؟سایت بدربخوری بود برای اینکه بفهمی ADSL تو محدودتون پشتیبانی میشه یا نه؟
فكر كنم اين كار رو براي معتاد كردن به adsl اونم با سرعت بالا انجام ميدن
بد نیست به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سر بزنید قیمتهاش و شرایطش بد نیست من یکی از دوستهام میگه با 256 دارم 64k دانلود میکنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)