من ميخوام بفروشمش..
فكر كنيد گوشي آك ميخريد چون به طور كلي اصلا دستم نگرفتم و همش خاموش بوده يكي دوماه پيش خريدم
در ضمن رنگ مشكي اين گوش رو نو دست نخورده دارم و همه ي وسايلش پلمپ است
كسي خواست پيام خصوصي بده
من ميخوام بفروشمش..
فكر كنيد گوشي آك ميخريد چون به طور كلي اصلا دستم نگرفتم و همش خاموش بوده يكي دوماه پيش خريدم
در ضمن رنگ مشكي اين گوش رو نو دست نخورده دارم و همه ي وسايلش پلمپ است
كسي خواست پيام خصوصي بده
نه بابا ما از این کارا بلد نمیشیم چون اصلا" حوصلشو ندارم به گوشی ور برم
همون رفیقم که قبلا" میلستون داشته برام ردیف کرد .
تازه شما که خودت استادی
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
آقا قیمت چند ؟؟ برام پ خ کن
مشکیش هم مگه بود ما خبر نداشتیم !؟
به نظر خودت کدوم رنگش قشنگتر و شیک تره ؟؟؟ میتونی یه عکس از هر دوشون کنار هم برام بزاری
اگر پولش جور بشه برای پسر خالم میخوام یکیشون رو
---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------
آقا قیمت چند ؟؟ برام پ خ کن
مشکیش هم مگه بود ما خبر نداشتیم !؟
به نظر خودت کدوم رنگش قشنگتر و شیک تره ؟؟؟ میتونی یه عکس از هر دوشون کنار هم برام بزاری
اگر پولش جور بشه برای پسر خالم میخوام یکیشون رو
دوستم چندتا آورده بودو فقط همين يكي بينش مشكي بود البته اين فكر كنم يه ورژن ديگه از 720 باشه
چون روي پكيجش هم نوشته xt720 motoroi
تو جي اس ام آرنا هم ديدم دو تا صفحه ي جداگونه دارن كه مقايسشون كردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و مثل اينكه اين گوشي يه چيزي به اسم - T-DMB TV tuner داره كه من روشن نكردم ببينم چيه آخه ميخواستم بفروشم
و در اصل براي يكي از دوستان گرفته بودم كه ديگه بي خيال شد
من خودم عاشق رنگ مشكيشم جايي هم نديدم اين رنگيشو
مهم ترين چيزي كه منو سمت اين گوشي كشيد طراحي فوق العادش بود كه اين تو رنگ مشكي باعث ميشه گوشي هيبت بيشتري داشته باشه
چون در گوشي خودم پلمپ هست نميتونستم عكسي جالبي بذارم ولي خوب مشكيش اين جوريه:
اون يكي هم 720 هست كه آبي رنگه كه من اصلا هيچي روش نصب نكردم فقط يه مشت آهنگ و عكس ريختم تو مموريش كلا 10 دقيقه مكالمه بيشتر باهاش نداشتم و كل زمان آپ تايمش فك نكنم بيشتر از 5 ساعت باشه و همش خاموش بوده چون اصلا اين رو واسه تو دست گرفتن نخريده بودم
و چون از اول چشمام دنبالش بود نميتونستم بي خيالش بشم دليلي هم كه ميخوام بفروشمش اينه كه حس مي كنم بعد از استفاده از گالكسي نميتونم به صفحه نمايش اين نگاه كنم و در هر صورت به جز طراحي گالكسي خيلي بهتره و به همين خاطر بعد از اينكه تجربش كردم ازش كم كم خسته شدم
و دركل به نظرم تا گالكسي اس تو بازار هست خريد اين پيشنهاد نميشه (اگه دنبال بهترين هستيد و قيمت براتون مهم نيست) ولي خوب بازم تو اين رنج قيمت گوشيه خوبيه ولي يادمه اون وقتا كه من خواستم بگيرم مثلا اگه گالكسيه 8گيگ 650 بود اين 600 بود كه به نظرم اصلا قابل مقايسه نيستن اما الان گالكسي اگه 600 باشه اين 400 گير مياد كه 200 تومن تفاوت قيمت داره
والان 400 تومن پوله يه N97ـه و تو برند هاي ديگه هم با اين پول گوشي به اين توپي نميشه خريد. و من در كل موتورولا رو به خاطر خلق اين گوشي تحسين مي كنم
قيمت هم زدم تو پروفايلم (قيمت گوشي مشكيرو قيمتي كه خودم خريدم رو زدم و قيمت روز رو نگرفتم و گوشي خودمو تا جايي كه ميشد مناسب نوشتم باور كنين اصلا نميتونين تشخيص بدين كه گوشي دست دومه وقتي ميگم حس كنين گوشيه نو ميخريد به خاطر همينم چون اصلا باهاش كار نكردم) اينم عكساش:
![]()
Last edited by PersiAndroid; 14-03-2011 at 01:50.
سلام دوستان
یه مسئله برام پیش اومده که خیلی حالم و گرفته
بلندگوی گوشی ( اسپیکر منظورم نیست؛ بلندگویی که برای مکالمه هست) یه چند وقتی هست که وقت با گوشی میصحبتم صدای خش خش داره ، وقتی صدای بلندگو رو کم میکنم یه خورده بهتر میشه اما در کل وجود داره که حسابی میره رو اعصابم
به نظرتون یعنی بلندگوی گوشیم مشکل دار شده؟یعنی برای برطرف کردن این مشکل باید گوشیم بره تعمیر؟
در ضمن یه چند وقت قبل تر نیز اسپیکر گوشی هم دچار خش خش شد که زیاد برام اهمیت نداشت، اما از وقتی بلندگوی مکالمه دچار مشکل شده، یه جورایی از گوشیم زده شدم، احتمالا ردش میکنم بره اگه مشکلش قابل حل نباشه.
در ضمن دوربین گوشی من تو روز و هوای آزاد خوب عکس میگیره اما تو محیط بسته که نور متوسط داشته باشه (مثل اتاق) اصلا عکساش راضی کننده نیست. و تو شب هم که چه محیط آزاد باشه و چه محیط بسته اصلا خوب عکس نمیگیره.
فکر میکنم باید برم سراغ یه برند دیگه، نظر شما تو این زمینه چی هست؟
آره فکر کنم دیگه بهتره که بره تعمیر احتمال داره گوشیت یه ضربه اساسی خورده که اینجوری شده
به نظر من بفروشی بهتره (البته قبلش بده تعمیر کنن که اون بنده خدایی که میخره حالش گرفته نشه)
در مورد دوربینش هم تو شب اصلا کیفیت خوبی نداره چه فیلم و چه عکس مگر اینکه بخوای رو یه چیز خاص فلش بزنی
اما در کل چه تو فیلم چه عکس توی تاریکی نویز میندازه رو تصویر
به نظر من گالکسی اس بخر
زودتر بگیر چون دیگه تولید نمیشه احتمالا قیمتش میره بالا و کمیاب میشه
مرسی از جوابتون
احتمالا تا اردیبهشت یا خرداد نگهش میدارم و بعد ردش میکنم،درسته تو محیط هایی که نور کافی نباشه خیلی نویز رو تصویر میندازه، احتمالا اگه بخوام برم سراغ یه برند دیگه، HTC Desire hd میگیرم .
فکر نمیکنم که ضربه اساسی خورده باشه ، چون من این گوشی رو لای پر غو نگهداری میکنم
ولی این موتورولا خیلی تاچ و رزولیشن باحالی داره دلم نمیاد ازش جدا بشم![]()
فکر کنم چون زیاد تو پر قو نگهش داشتی اینطوری شده !
آدم به هر چیزی زیاد وسواس داشته باشه و خیلی مواظب باشه که بلایی سر وسایلش نیاد برعکس میشه و یه دفعه اینطوری میشه که شما شدی
اما به نظر من یه نشونی بده شاید اسپیکرش یه ایراد کوچیک پیدا کرده / اصلا" شاید گرد و خاکی گرفته و با یه سرویس حل بشه ! به هر حال ارزشش رو داره .
تا اردیبهشت و خرداد هم میخوای صبر کنی به نظر من یا همین دیفای رو بگیر یا بنداز تو کار 2هسته ای ها
چون اون دیزایر اچ دی هم که گفتی مالی نیست و الان بهتر از اون تو بازار زیاده .
Last edited by fire159; 15-03-2011 at 08:49.
ممنون بابت راهنماییت ، دقیقا همینطوره که فرمودین به خاطر این که خیلی نسبت به گوشیم حساسیت به خرج دادم این اتفاق برام پیش اومده احتمالا
باشه میبرم نشون میدم شاید به قول شما با یه سرویس کوچیک مشکلش حل بشه؛ اما من تعمیرکار موتورولا مطمئن و کار بلد نمیشناسم امکانش هست اگه شما جای خاصی هست که گوشی های موتورولا رو ساپورت میکنن به من معرفی کنین؟
اتفاقا چند روز پیش دیزایر اچ دی یکی از دوستان و یه تستی کردم به نظرم اومد که صفحه نمایش گوشی رزولیشن خوبی نداره و تاچش هم مثل موتورولا کار نمیکنه و باید یه کم با فشار بیشتری انگشت و رو صفحه نمایش فشار داد.
گفتین الان بهتر از دیزایر اچ دی هم تو بازار هست ، میشه چند نمونه مثال بزنین تا در موردشون تحقیقات کنم؟و بازم اگه امکان داره از دو هسته ای ها هم یه چند مدل بهم معرفی کنین بی زحمت
![]()
به نظر من شما همین گوشیتو فعلا" نگه دار تا دو هسته ای ها وارد بشه .
بهتر از htc hd هم الان گالاکسی و میلستون 2 هست . اگر سایز ال سی دی برات همینقدر کافیه دیفای هم گوشی خیلی خوبیه .
2 هسته ای های موتورولا - ال جی - سامسونگ تا تابستون فروششون باید شروع بشه .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)