تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 64 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 633

نام تاپيک: تجربه خرید Dell inspiron 1564

داره خودمونی میشه hassan19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

آقا من امروز گشتم نتونستم نسخه کامل و بدون محدودیت microsoft virtual pc xp mode for win7 x64 رو پیداکنم. اینجوری که من فهمیدم با این برنامه تمام مشکلات عدم سازگاری xp با 1564 از بین میره. میگن این برنامه خیلی قویتر از vmware هستش. کسی لینک اگه سراغ داره بذاره لطفا. مرسی

مثل اینکه شما با Sun xVM VirtualBox کار نکرده اید ..وگرنه هیچ وقت این نرم افزار رو نادیده نمی گرفتید..در نوع خودش بدون رقیبه و کار باهاش کاملا اسونه..حیف که ایران از طرف شرکت Sun تو تحریمه ..ولی شما می تونید با
    یه سرچ بین سایتهای دانلود فارسی این نرم افزار رو بگیرید..

سوالی بود در خدمتیم..

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد این یکی چیه؟؟بیشتر در مورد گرافیک فرق دارن با هم

مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.8 کیلوگرم
    پردازنده: Intel Core i5 2.26 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
    حافظه: 4 GB DDR3
    هارد دیسک: 320 GB 7200 RPM
    کارت گرافیک: Intel GMA 4500 MHD 128 MB UpTo 1500 MB
    صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
    امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
    سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - dos

این که همه میدونید مشخصات inspiron D هستش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

از همه ي اين حرف ها گذشته; DVD هم رايت مي كنه يا فقط سي دي رايت مي كنه؟

داره خودمونی میشه AmirC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستانی که 1564 دارند در تاپیک مشاوره برای خرید یکی از دوستان پست زیر رو زده بود که میخواستم بدونم شما هم این اشکالات رو تایید میکنید یا نه :

من از این 1564 دل خوشم اومده، فقط توی ریویو های خارجی به کیفیت صفحه و صداش گیر دادن، یا مثلا گفتن چرا پورت Ethernet ـِش گیگابیت نیست و فقط تا 100MBit Lan ساپورت میکنه، یا Wifi n نداره و فقط b/g داره

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

دوستانی که 1564 دارند در تاپیک مشاوره برای خرید یکی از دوستان پست زیر رو زده بود که میخواستم بدونم شما هم این اشکالات رو تایید میکنید یا نه :

من از این 1564 دل خوشم اومده، فقط توی ریویو های خارجی به کیفیت صفحه و صداش گیر دادن، یا مثلا گفتن چرا پورت Ethernet ـِش گیگابیت نیست و فقط تا 100MBit Lan ساپورت میکنه، یا Wifi n نداره و فقط b/g داره

والا من که اشکالی در مورد صدا و تصویر ازش ندیدم..و فیلمهای با بهترین کیفیت هم دارم باهاش می بینیم..و اینکه الان بهترین کیفیت موسیقی بیشتر روی 128k هست..که من هم موقع گوش دادن بهترین لذت رو ازش می برم..

اخه امیر جان فدای تو بشم ..اینها به منزله اینه که این استاندارد و تکنولوژی تا این حد رو پشتیبانی میکنه..شما به من بگو سرعت 3 مگابایت رو تا حالا حس کردی که حرف گیگابایت رو وسط میاری "عزیز برادر"..این هم از اون اشکالها بود..به قول خودت اینها مال خارجی هاست..نه تو این مملکت اسلامی..!! فکر کنم با نظر آقایان سرعت بالای 1 مگابایت برای مشترکین خانگی حرام مطلقه است..

---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------

از همه ي اين حرف ها گذشته; DVD هم رايت مي كنه يا فقط سي دي رايت مي كنه؟

بله best star عزیز dvd/cd هم رایت می کنه..

6. این کاربر از hassan19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد این یکی چیه؟؟بیشتر در مورد گرافیک فرق دارن با هم

مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.8 کیلوگرم
    پردازنده: Intel Core i5 2.26 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
    حافظه: 4 GB DDR3
    هارد دیسک: 320 GB 7200 RPM
    کارت گرافیک: Intel GMA 4500 MHD 128 MB UpTo 1500 MB
    صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
    امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
    سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - dos

این که همه میدونید مشخصات inspiron D هستش

هیچ فرقی نداره..ولی هیچ وقت به شما پیشنهاد نمی شه سیستمی با سایر مشخصات یه همچین گرافیکی روش باشه..شما که دارید حداقل 700000 تومن رو خرج لپ تاب می کنید کمی صبر کنید یا کمی افزایش بودجه برای خرید چیزی که شما رو در مورد گرافیک هم بی نیاز کنه..الان می گید به گرافیک بالا احتیاج ندارم،ولی به موقع به حرف من می رسید..

من سری A رو 810000 با گارانتی زیگورات گرفتم..این سری D هم به نظر قیمتش 770000 میاد..ببین چه قدر فرقشه که می خوای بری سراغ این سری..

سوالی بود در خدمتیم..

8. این کاربر از hassan19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AmirC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

والا من که اشکالی در مورد صدا و تصویر ازش ندیدم..و فیلمهای با بهترین کیفیت هم دارم باهاش می بینیم..و اینکه الان بهترین کیفیت موسیقی بیشتر روی 128k هست..که من هم موقع گوش دادن بهترین لذت رو ازش می برم..

اخه امیر جان فدای تو بشم ..اینها به منزله اینه که این استاندارد و تکنولوژی تا این حد رو پشتیبانی میکنه..شما به من بگو سرعت 3 مگابایت رو تا حالا حس کردی که حرف گیگابایت رو وسط میاری "عزیز برادر"..این هم از اون اشکالها بود..به قول خودت اینها مال خارجی هاست..نه تو این مملکت اسلامی..!! فکر کنم با نظر آقایان سرعت بالای 1 مگابایت برای مشترکین خانگی حرام مطلقه است..

---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------

بله best star عزیز dvd/cd هم رایت می کنه..

ممنون از پاسخ شما ولی در مورد مشکل با Wifi و بلوتوث که بعضی دوستان هم گفتند توضیح میدید که این مشکل در 1564 هست یا نه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

ممنون از پاسخ شما ولی در مورد مشکل با Wifi و بلوتوث که بعضی دوستان هم گفتند توضیح میدید که این مشکل در 1564 هست یا نه؟

در مورد wifi که حقیقتش من ندارم ،نمی تونم چیزی بگم..ولی در مورد بلوتوث مشکلی به خود لپ تاب وارد نیست..فقط بحث سر درایور مناسب هست،که در صفحات قبل پاسخ های خوبی داده شده..و شما رو راهنمایی می کنه..که ان هم با کمی دقت و حوصله قابل رفع هست..

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

BT در مشخصات این لپ تاپ یعنی چه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه abolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

BT در مشخصات این لپ تاپ یعنی چه؟
    یعنی بلوتوث دوست عزیز.

13. این کاربر از abolo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •