نه این مودم فقط از طریق کابل lan باید متصل شید
اینکه امکان که گفتید مودم وایمکس به وایفای (وایرلس) هست که اینم گویا قراره با همون نوع usb عرضه کنن
نه این مودم فقط از طریق کابل lan باید متصل شید
اینکه امکان که گفتید مودم وایمکس به وایفای (وایرلس) هست که اینم گویا قراره با همون نوع usb عرضه کنن
همون تعرفه های فعلی بود
قبل از اینکه رسما اعلام بشه
البته من فکر میکنم این کار خود ایرانسل بود تا باز خورد هاشو ببینه؟
اگه بعدا خواستیم از وایمکس یه شرکت دیگه استفاده کنیم یا مودم عوض کنیم ایرانسل مودم خودشو پس میگیره؟
واسه من نصب کردن.البته هنوز فعال نشده که بتونم تو هر سایتی برم.چنتا فایل تو سایت خود ایرانسل بود با سرعت 80k دانلود کرد!!!
بابا تنظیم کردنه مودمش که کجا باشه از تنظیم lnb هم سختره!!!
لطفاً پس از نصب و راه اندازی کامل یه تست سرعت بگیر ببینیم چجوریاست.
نه آقا!
پس 113 تومن دادیم واسه چی؟!!
لطفآ راهنمایی کنید که هزینه ماهیانه برای سرویس 128 خانگی چقدره و قیمت مودمش چنده؟ سرویس 128 سرعت دانلودش فکر میکنید چقدر باشه؟
سلام
من اگه خواستم نمایندگی از وایمکس رو در شهرستان بگیرم باید چه کار کنم ؟ دوستان لطفا اگه نظری دارند مطرح کنند
کسی این سرویس رو گرفته و تست کرده ؟ سرعتش چه طوره ؟ قیمتش که خیلی خوب در میاد ولی سرعتش رو نمیدونم
با تشکر
لیست تعرفه ها و قیمت مودم و ... همه در سایت خود ایرانسل موجوده: irancell.ir
128 خانگی با محدودیت دانلود 3 گیگابایت در ماه، ماهانه 15 هزار تومانه. اگر دانلودت بیشتر از 3 گیگ باشه باید برای هر یک مگابایت 10 تومان (100ریال) اضافه بدی. اینترنت با سرعت 128 و بدون محدودیت دانلود هم ماهی 45 تومانه. قیمت مودم داخلی 110 تومان و مودم خارجی 220 تومان هست.
در مورد سرعت دانلود هم، فرمولش اینجوریه: اون عددی که اعلام می کنند (مثلا 128) رو تقسیم بر 8 کن (می شه 16) پس سرعت دانلود باید حدود 16 کیلوبایت بر ثانیه باشه. سرعت دانلود اینترنت دایل آپ (56) هم طبق این فرمول می شه 7 کیلوبایت بر ثانیه. و این که می بینی سرعت دانلودت با اینترنت دایل آپ هیچ وقت از 5 بالاتر نمی ره به خاطر اینه که اینترنتی که توی ایران با اسم 56 ارائه می شه، سرعتش واقعا 56 نیست. این هم یه جور دزدی و کم فروشیه ولی توی دنیای مدرن.
ويرايش شد....
Last edited by mehrdad38; 07-02-2010 at 09:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)