تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 32 اولاول ... 21272829303132 آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 315

نام تاپيک: تاپیک جامع پلاسمای پاناسونیک مدل G10

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام
    آقا چند روزی رو مهمون یکی از اقوام بودیم یه led samsung sery 7 داشت کیفیت تصویرش رو وقتی با g10 خودم مقایسه کردم از پلاسمای خودم ناامید شدم اون تصویرش شفاف و روشن ولی مال من تاریک هست
    البته یه نکته هم وجود داره اون با ریسیور داشت تصویر رو میگرفت من با آنتن معمولی اما کیفی آنتن توی شهر ما خیلی عالیه و دسته کمی از ریسیور نداره اما بازم تاریک بودن تصویر عذابم میده
    میشه یه سری تنظیمات که خوتون روی g10 انجام دادین بهم بدین تا من هم بتونم از تصویر با کیفیت و البته شفاف و روشن استفاده کنم
    ممنون از راهنمایتون
    -عزيز تردهاي خيلي خوبي وجود داره كه فيد بك كاربراني هست كه كاليبره هاي مختلفي رو انجام و تست كردند ميتونيد مطالعه كنيد :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    یزد - میبد

پيش فرض

t_tanhayamجان از راهنماییت ممنونم با تغییر تنظیمات تصویر بهتر شد مام باز مثل led نیست البته شاید نباید همچین انتظاری از یه پلاسما داشته باشم
    چند تا سوال دارم
    1 وقتی میزنم روی شبکه 3 یه مثلث برعکس پایین تصویر میاد این واسه چیه؟
    2 قبل وقتی شبکه های تنظیم شده تمام میشد مثلا تا کانال 8 میرفت با زدن یکمه بالا دوباره میومد کانل 1 اما الان همینجوری میره بالا و برنمیگرده شبکه یک البته میدونم توی تغییر تنظیمات تصویر یه چیزی رو دستکاری کردم که اینجور شده اما نمیدونم چی بوده؟3 البته قبل از این قضیه هم یه مشکل دیگه هم داشتم نمیدونم چطور شبکه 1 از لیست شبکه هایی که دکمه بالا رو میزنم تا تموم شبکه ها رو ببینم حذف شده و وقتی میرسید به شبکه هشت میپرید شبکه 2 و شبکه یک رو رد میکرد این مسئله رو چطور حل کنم؟ (نمیدونم این قسمت رو تونستم درست توضیح بدم یا نه؟)

4. این کاربر از farhad61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

t_tanhayamجان از راهنماییت ممنونم با تغییر تنظیمات تصویر بهتر شد مام باز مثل led نیست البته شاید نباید همچین انتظاری از یه پلاسما داشته باشم
    چند تا سوال دارم
    2 قبل وقتی شبکه های تنظیم شده تمام میشد مثلا تا کانال 8 میرفت با زدن یکمه بالا دوباره میومد کانل 1 اما الان همینجوری میره بالا و برنمیگرده شبکه یک البته میدونم توی تغییر تنظیمات تصویر یه چیزی رو دستکاری کردم که اینجور شده اما نمیدونم چی بوده؟3 البته قبل از این قضیه هم یه مشکل دیگه هم داشتم نمیدونم چطور شبکه 1 از لیست شبکه هایی که دکمه بالا رو میزنم تا تموم شبکه ها رو ببینم حذف شده و وقتی میرسید به شبکه هشت میپرید شبکه 2 و شبکه یک رو رد میکرد این مسئله رو چطور حل کنم؟ (نمیدونم این قسمت رو تونستم درست توضیح بدم یا نه؟)
    -مرسي خوب خدا رو شكر
    -به هر صورت پلاسما هست و كمي برايتنس پايين تر داره
    -در مورد سوالاتتون هم متاسفانه من اين مدل رو ندارم اميدوارم دوستاني كه دارند راهنماييتون كنند
    -در مورد چيدمان شبكه و MANAGE اونها فكر ميكنم مشكل دارين كه اگر كمي سرچ كنيد وباهاش كار كنيد احتمالا مشكلتون رفع ميشه

6. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    یزد - میبد

پيش فرض

سلام
    سال نو مبارک
    tanhayam جان ایشالا که هیچ وقت تنها نباشی
    یه سوال اون تنظیماتی که توی پست 286 نشون دادی رو با کامپوتر انجام میدن یعنی باید تلوزیون رو وصل به کامپوتر کرد ؟
    اگه ممکنه یه توضیحی در این مورد بده

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام
    سال نو مبارک
    tanhayam جان ایشالا که هیچ وقت تنها نباشی
    یه سوال اون تنظیماتی که توی پست 286 نشون دادی رو با کامپوتر انجام میدن یعنی باید تلوزیون رو وصل به کامپوتر کرد ؟
    اگه ممکنه یه توضیحی در این مورد بده
    -مرسي فرهاد جان سال نو شما هم مبارك باشه
    -بله اين كاليبره ها توسط نرم افزارهاي خاصي صورت ميگيره و كاملا حرفه اي انجام ميشه

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    یزد - میبد

پيش فرض

یعنی ما آماتور ها باید بیخیال این کالیبره ها شیم درسته؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

یعنی ما آماتور ها باید بیخیال این کالیبره ها شیم درسته؟
    -همينطوره چون وسايل ونرم افزارهايي رو ميطلبه :

کد:
    -البته ميتونيد خودتون حالت هاي مختلف رو تست كنيد يا تردهاي خيلي خوبي كه وجود داره وكاربران اطلاعات و كاليبره هاشون رو در اختيار هم ميگزارين رو مطالعه كنيد‌:

کد:

11. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    من یک پلاسما مدل th-p42g10r دارم حالا یک سینما خانگی پاناسونیک با ساپورت viera link گرفتم
    حالا هر کار میکتم نمیتونم که صدا و تصویر رو از طریق یک کابل hd منتقل کنم هیچ جوره صدا رو نمیشناسه و فقط تصویر رو منتقل می کنه
    اما تو هردو مدل نوشته که صدا رو با یک کابل میشه منتقل کرد
    (((راستی ایا این مارک تلویزیون فریمورش اپدیت میشه))

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام
    من یک پلاسما مدل th-p42g10r دارم حالا یک سینما خانگی پاناسونیک با ساپورت viera link گرفتم
    حالا هر کار میکتم نمیتونم که صدا و تصویر رو از طریق یک کابل hd منتقل کنم هیچ جوره صدا رو نمیشناسه و فقط تصویر رو منتقل می کنه
    -همينطوره با كابل hdmi همزمان شما صدا وتصوير رو ميتونيد منتقل كنيد
    -در مورد اپديت فريمور هم خيلي وقت اپديتي نديدم ازش
    -چند صفحه قبل هم بحثي در اين مورد بود

14. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    تلویزیون من 2 شب پیش برای بار دوم سوخت توی کمتر از 8 ماه بار اول 1 ماه بعد از خرید سوخت رفت گارانتی و درست شد البته با حدود 1 ماه تاخیر و باز همون مشکل، امیدوارم شرکت کوفرد روی یک جنس معیوب از کارخونه خدمات خاصی بده چون فکر میکنم خود پاناسونیک این کار رو انجام داده وقتی یک پارت از محصولاتش کلاً دچار نقص فنی بوده از کارخونه که از بدشانسی گیر ما افتاده باید یک خدمات خاص مثل تعویض محصول با جنس جدید یا مدت زمان گارانتی بیشتر بده
    بابا دمت گرم
    چی کار می کنی با تلویزیون که دوام نمی یارن؟

چند تا سوال دارم
    متاسفانه من سورسم انتن معمولی نیست و زیاد نمی تونم در رابطه با تنظیماتش تو این بخش کمکت کنم
    فقط شاید اطلاعات بیشتر بزاری شاید بتونم رفع کنم:
    1-من چیزی ندیدم ( البته سورس من انتن معمولی نیست )باسه مورد یک می تونی تصویرش رو بزاری که بفهمم دقیقا کجاست این مثلثه؟
    2 و 3 رو کاری از دست بر نمی یاد ( فقط پیشنهاد می کنم دفترچه راهنما رو بخون شاید بتونی گزینه مربوطه اش رو پیدا کنی)

سلام
    ببینم صدا رو از تلویزیون می خوای به سینما منتقل کنی؟
    چه کابل هایی بین تلویزیون و سینما وصل کردی؟
    من خودم نتونستم صدای چند کانالی رو با hdmi منتقل کنم ( من پی سی رو وصل کرده بودم و با ان پخش می کنم )و رفتم یک toslink خریدم و با ان صدا رو منتقل کردم ( راهنماش هم بود و راحت می شد روش سوییچ کرد ) اگر موفقی داشتی به من هم یک خبر بده.

پ ن:
    البته من منظورت رو از پخش نفهمیدم از سینما خواستی اینکارو بکنی یا از تلویزیون و به ان یکی منتقل کنی.

16. 3 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •