ارسطو: پدر مملکتو در آوردین با این رایانه ها وللا همینجوری نشستین میگی گودش کن لنگش کن لنگش کن همش رایانه همش رایانه همش رایانه گندم...
[پایتخت - سیروس مقدم]
ارسطو: پدر مملکتو در آوردین با این رایانه ها وللا همینجوری نشستین میگی گودش کن لنگش کن لنگش کن همش رایانه همش رایانه همش رایانه گندم...
[پایتخت - سیروس مقدم]
چند سال پیش تو یکی از سریال های ماه رمضون (ببخشید اسم سریالش یادم نیست)
+ بیا بریم مسجد ، احیا
- ئه!!! مگه امشب ، شب قدر بود؟! امسال ماه رمضونمون هم عین بقیه ی سالها نبود ....
پ ن:
حکایت خودمه... همین الان یادم اومد شب قدره امشب
امان از این روز مرگی![]()
جک: فکر می کنم دیوونه شدم
جان لاک: نه تو دیوونه نشدی
جک : از کجا میدونی ؟؟
لاک: چون آدمای دیوونه فکر نمی کنند دیوونه شده اند ... فکر می کنند عاقل تر شدند...
LOST
Grey's Anatomy:s.
Dr. George O'Malley: You know Joe?
Dr. Miranda Bailey: Oh, yeah. I was the only female intern my year. I didn't know anybody and nobody knew me except Joe. He knew me.
Dr. George O'Malley: Oh. So you and Joe...?
Dr. Miranda Bailey: All you people ever think about is how to get into somebody's pants. You're nasty.
[slaps George]
Dr. Miranda Bailey: That's why you got syphilis
جورج اومالی:تو "جو"رو میشناسی؟
میراندا بیلی:اره.من تنها زن انترن سال خودم بودم.من هیچ کسی رو نمیشناختم.هیچ کسی هم
منو نمیشناخت یه جز "جو".اون منو میشناخت.
جورج اومالی:اوه.پس تو و "جو"؛.........
میراندا بیلی:تنها چیزی که شماها درموردش فکر میکنید,اینه که چه جوری برید تو شلوار یه نفر...
همینه که سفلیس گرفتی!
-------------------------------------------------------------------
Dr. Meredith Grey: Sometimes doing something is worse than doing nothing.
مردیت گری:بعضی وقتها انجام دادن بعضی کارها,بدتر از هیچ کاری نکردنه!
.Don't tell me what I can't do
.
.
ترزبانی: به من نگو چکار نمیتونم انجام بدم.
LOST
برای من که واقعا فراموش نشدنیه!
چارلی: هی جان، اون مواد [مخدر] رو بهم پس بده، بهشون نیاز دارم
جان لاک: ببین چارلی تا سه مرتبه بهت اجازه میدم که مواد رو ازم بخوای، بعد از سومین بار اونارو بهت میدم .. این اولین بار بود که ازم خواستی.
چارلی: چرا این کار رو میکنی؟ چرا نمیریزیشون بیرون؟ می خوای منو زجر بدی؟
جان لاک : اگه میریختمشون بیرون دیگه حق انتخاب نداشتی. حق انتخاب و تصمیم گیری فراتر از غریزه است و تنها چیزیه که تو رو از اون حیوون متمایز میکنه.
LOST
Dear Mr. Sawyer, you don't know who I am, but I know who you are, and I know what you done. You had --- with my mother and then you stole my dad's money all away. So he got angry, and he killed my mother. And then he killed himself too. All I know is your name. But one of these days, I'm gonna find you and I'm gonna give you this letter, so you remember what you done to me. You killed my parents, Mr. Sawyer.
Lost
How I met your mother s04E21
بارنی: وقتی شماره یه دختر رو میگیری باید سه روز صبر کنی، بعد بهش زنگ بزنی.
تد: این احمقانه است، این قانون از کجا اومده؟
بارنی: مسیح!! اون سه روز صبر کرد، بعد برگشت به زندگی! اگه یه روز صبر میکرد، مردم نمی شنیدند که مرده، بهش میگفتن :
Jesus, what up
-چه خبر مسیح؟
و مسیح هم میگفت:
"What up? I died yesterday"-چه خبر؟ من دیروز مردم!
و اونا هم میگفتند:
"You look pretty alive to me, dude"- به نظر من که خیلی هم زنده ای رفیق
و بعد باید برای همه تعریف میکرد که چجوری احیا شده و معجزه رخ داده، و در نهایت هم یارو بهش میگفت:
"Okay, whatever you say, bro"- خیلی خب بابا، هر چی تو بگی
اما وقتی سه روز صبر کرد، همه رفتند توی کلیسا و به هم میگن مسیح مرده، که یه دفعه مسیح از در پشتی دوان دوان وارد میشه و همه حال میکنند!
بنجامین خطاب به سعید جراح : وقتی رنجها مایه خشمت بشن هیچوقت از بین نمیرن.....
[ lost ]
Niki Minaj : ashton and i have one thing in common.
Ashton Kutcher : great asses
2011 MTV Movie Awards
Last edited by *IN*; 17-09-2011 at 01:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)