برای ما که اینه
0
35
مخابرات
شركت هاي اينترنتي
برای ما که اینه
0
35
این user و pass مخابرات به چه صورت هستش !!
کسانی که از مخابرات گرفتن پیش فرض رمز عبور چی هستش
پشتیبانی که نداره
معلوم هم نیست باید چه جوری وصل شد به این مخابرات
به ما که گفتن برید سایت tct.ir از اونجا بگیرید.بعدش باید کسی که تلفن به نامش هست بره با مدارکی که میگن ثبت نام کنه تا یه روزی بیانو وصلش کنن!
من هم رفتم مخابرات، با هر جور مدرکی که فکر کنید از شرکت خصوصی گرفته تا پزشک یا محقق و ... بالاتر از 128 گفتند نمیدیم...
رفتم پیش معاون مرکز گفت من خودم هم بخوام نمی تونم برای خودم بالاتر از 128 بگیرم.
گفت فقط به یک سری اشخاص خاص می دن که اون اشخاص هم دنبال اینترنت نیستند!
اگر کسی راهی سراغ داره و بالای 128 گرفته لطفا بگه که شاید بقیه هم بتونن بگیرن.
با سلام
من از مخابرات ADSL گرفتم
مودو هم 8811 tplink دارم
از کجا تنظیمات رو گیر بیارم...
به نظر من کسایی که شرکت های خصوصی رو ول میکنن میرن سراغ مخابرات بزرگ ترین خیانت رو در حق ایران میکنن. خودشون هم میدونن منظورم چیه!!!!
یه کم فکر کنید. این اتفاق درست بعد از اینکه سپاه سهام مخابرات رو خرید داره میفته!!!!
شما که نمیدونی چرا چیزی میگی
رییس شاتل 1 سپاهی است.
شرکت ندا وابسته به صنایع دفاع است
پارس آنلاین هم وابسته به چند بازنشسته سپاه و ارتش است...
از همه اینا بگذریم آدم عاقل 128 نامحدود با ماهی 10 هزار را ول نمیکنه بره 128 با 3 گیگ بگیره 18 هزار....
با سلام
منهم عینا از مخابرات ADSL گرفتم و مودو هم همین الان خریدم 8811 tplink و مخابراتم که گفته بهت فقط Username , Pass میدیم برای تنظیماتش کسی میتونه به ما کمک کنه لطفا؟
شما یه ذره فکر میکردی . بعد مینوشتی .بهتر بود.به نظر من کسایی که شرکت های خصوصی رو ول میکنن میرن سراغ مخابرات بزرگ ترین خیانت رو در حق ایران میکنن. خودشون هم میدونن منظورم چیه!!!!
یه کم فکر کنید. این اتفاق درست بعد از اینکه سپاه سهام مخابرات رو خرید داره میفته!!!!
اولا که سپاه نخریده. یه کنسرسیوم اقتصادی خریده که تعاونی سپاه هم توش سهم داشته.
در ضمن میشه بفرمایید که کجاش خیانته؟
این شرکتها هستند که دارن، پول دولا پهنا میگیرن و کیفیت مزخرف میدن و پشتیبانی هم نمیکنن.
تازه همین مخابرات هم الان داره، محدودیت میگذاره. معلوم هم نیست که کیفیتش چی دربیاد؟
من بارها بارها از دوستان خواهش كردم راجع به مسائل پشت سر مخابرات صحبت نكنن.هدف اين تاپيك اين نيست كه مشخص كنه كه مخابرات به كدام گروه يا جناح تعلق داره. هدف از ايجاد اين تاپيك اطلاع رساني و راهنمايي كساني ست كه از مخابرات سرويس گرفتن يا مي خوان بگيرن. و مطرح كردن مشكلات و سوالات احتمالي در اين خصوص هست. لطفا سمت و سوي صحبت هاي خودتون رو در اين راستا قرار بديد.
اگر به همين وضع پيش بره بزودي تاپيك توسط مدير انجمن حذف خواهد شد. حرف هاي من كلي بود و اشاره به شخص خاصي نداره، لطفا رعايت كنيد. پيشاپيش از شما دوستاني كه به تاپيك سر ميزنيد و قابل مي دونيد مسائل خودتون رو در راستاي اعلام شده مطرح كنيد بسيار ممنون و سپاس گذارم.
Last edited by mehrdad38; 02-02-2010 at 17:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)