تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 33 اولاول ... 2127282930313233 آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 328

نام تاپيک: ليگ قهرمانان آسيا 2010 (AFC Champions League) | فینال: ذوب آهن ایران 1- سئونگنام کره جنوبی 3

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ابراهيم زاده: روي اشتباهات بازيکنان جام را از دست داديم

سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اشتباهات بازيکنانش در انجام وظايفشان را دليل اصلي از دست رفتن قهرماني در فينال ليگ قهرمانان آسيا عنوان کرد.

منصور ابراهیم زاده پس از شکست 3 بر 1 عصر شنبه تیمش برابر سئونگنام کره جنوبی و کسب عنوان نایب قهرمانی آسیا در نشست خبری این دیدار با تبریک به کره‌ای ها گفت: این بازی را به دو بخش تقسیم می کنم. در بخش اول بازیکنانم فوتبال قابل قبولی را ارائه دادند ولی متاسفانه روی دو ضربه ایستگاهی اشتباهاتی داشتیم که باعث گل خوردن ما شد.
    وی با بیان اینکه به بازیکنان این را گفته بودم که آنها روی ضربات ایستگاهی بسیار خوب عمل می کنند اظهار داشت: در بخش دوم ما شانس زیادی برای گل زدن داشتیم و می توانستیم چندین بار بازی را برگردانیم. متاسفانه تیمی که در ابتدای چنین بازی بزرگی گل می خورد باید دو انرژی مصرف کند. انرژی اول برای بازگرداندن نتیجه و انرژی دوم برای گل نخوردن.
    سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن خاطرنشان کرد: ما دو مرتبه عقب افتادیم. یک مرتبه به جبران نزدیک شدیم اما فرصت هایی را برای به ثمر رساندن گل و برگرداندن نتیجه از دست دادیم. مسلما زندگی ادامه دارد و سال آینده هم ما به عنوان ایران در این مسابقات حضور داریم. باید عزممان را جزم کنیم تا اشتباهات امسال را سال آینده تکرار نکنیم.

ابراهیم زاده در مورد اینکه تیمش در این بازی سه گل خورد تاکید کرد: این مسئله قابل قبول نیست و باید بررسی کنم. تیمی که در یازده مسابقه پنج گل خورده است چرا در این بازی سه گل دریافت کرد. باید با همکارانم بنشینیم و این بازی را بارها مرور کنیم و با برنامه ریزی مناسب کاری کنیم در آینده چنین مشکلی برایمان پیش نیاید.
    وی افزود: با غرور می گویم بازیکنانم بسیار خوب بازی کردند و واقعا برای رسیدن به قهرمانی تلاش کردند. همچنین از همکارانم ،مجموعه ذوب آهن، مدیریت کارخانه و همه مردم که در ژاپن ما را حمایت کردند تشکر می کنم.
    ابراهیم زاده در ادامه خاطرنشان کرد: ما به بازیکنان وظایفشان را گوشزد کرده بودیم اما متاسفانه برخی بازیکنان در یارگیری ضعیف عمل کردند و وقتی در چنین بازی بزرگی اشتباه می کنید حریف به خوبی از آن استفاده می کند.
    سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه آیا پیروزی برابر الهلال شما را مغرور نکرده بود، گفت: امروز بچه های خوب بودند ولی برنامه های تاکتیکی ما تاثیرگذار نبود. ضمن اینکه بازی با الهلال به تاریخ سپرده شده است و فکر نمی کنم بازیکنانم هنوز در اندیشه آن پیروزی بوده اند. ما خیلی خوب شروع کردیم بد گل خوردیم و همین گل ها ما را از رسیدن به قهرمانی دور کرد.
    ابراهیم زاده ادامه داد: روز اول کسی به ذوب آهن فکر نمی کرد و شانسی برای فینالیست شدن ما قائل نبود. اما حالا همه ما را می شناسند و در مورد تاکتیک های ما صحبت می کنند که این یک روح جدید برای تیم ماست و باید این روند را ادامه دهیم.
    در پایان این نشست خبرنگاری دلیل قهرمانی سئونگنام را پرسید که ابراهیم زاده گفت: قبلا هم گفته بودم که این تیم باهوش و زیرک است. آنها از کمترین فرصت بهترین استفاده را می برند. بعد از گل اول معقولانه دفاع کردند و به دنبال فرصت برای رسیدن به گل های بیشتر بودند. این اتفاقی است که در تمام فینال های جهان نیز رخ می دهد. تیم عقب افتاده بی محابا برای جبران گل حمله می کند و حریف فرصت بیشتری برای باز کردن دروازه اش پیدا می کند.

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حاشيه هاي پاياني فينال ليگ قهرمانان آسيا

اشک‌هاي بازيکنان ذوب آهن و برگزاري مراسم توزيع مدال و جام قهرماني
    پس از قهرماني سئونگنام کره جنوبي در ليگ قهرمانان آسيا که با پيروزي سه بر يک مقابل ذوب‌آهن ايران به دست آمد، مراسم اهداي جام برگزار شد که در جمع نفرات اهدا کننده مدال ها و جام قهرماني محمد بن همام، علي کفاشيان، رييس فدراسيون ژاپن، رييس فدراسيون استراليا و سوزوکي رئيس برگزاري ليگ قهرمانان آسيا حضور داشتند.

حاشيه هاي پاياني ديدار فينال ليگ قهرمانان آسيا:
    * بعد از پايان بازي و باخت ذوب آهن، بازيکنان‌ اين تيم با ناراحتي فراوان اشک مي‌ريختند اما ابراهيم‌زاده و مجيد صالح سراغ تک تک آن‌ها رفتند و از آن‌ها دلجويي کردند.
    * پس از پايان بازي، فرشيد طالبي مدافع ذوب آهن به سمت تماشاگران ايراني رفت و پيراهنش را براي آن‌ها پرتاب کرد.
    * بازيکنان کره‌اي هم پس از پايان بازي ابتدا به سوي تماشاگران ذوب آهن رفتند و جلوي آن‌ها اداي احترام کردند و سپس سراغ تماشاگران خود رفتند و در آنجا به شادي پرداختند.
    * ذوب آهني‌ها هم در حالي که بسيار ناراحت بودند اول به سمت تماشاگران ايراني و سپس نزد تماشاگران کره‌اي رفتند.
    * در حالي که در بازي قاسم حدادي فر کاپيتان نماينده ايران بود، پس از پايان بازي صلصالي به عنوان کاپيتان در پيشاني گروه ذوب آهن براي دريافت مدال حرکت مي‌کرد.
    * هنگام توزيع مدال، علي کفاشيان پس از دست دادن با منصور ابراهيم‌زاده لحظاتي با او به گفت‌وگو پراخت.
    * در پايان مسابقه عزيز محمدي هم نزد بازيکنان ذوب آهن رفت و با آن‌ها و ابراهيم‌زاده صحبت کرد.
    * حدود 10 هزار نفر در ورزشگاه ملي توکيو نظاره‌گر مراسم اهداي مدال‌ها و جام قهرماني بودند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

انتظار سیاه نمایی رو داشتم ولی انصافا دوستان سنگ تموم گذاشتن!!
    ذوب آهن بد نبود..در واقع اگه اشتباهات فجیع دفاع این تیم رو در نظر نگیریم برتری نسبی داشت...اما چه فایده که مدافعان ذوب آهن با اشتباهات بچگانه خودشون دو گل رو تقدیم کردن به حریف, درحالیکه دفاع مستحکم نقطه قوت این تیم بوده!!
    سونگ نام شانس آورد به روز بد مدافعان ذوب خورد, ابراهیم زاده هم ظاهرا عادت کرده در بازی آخر موفقیت رو از دست بده!

قبلا گفتم تعريف مناسبش همينه فرهنگ ناب خود زني
    با اولين باخت جمله هاي كليشه اي پشت سر هم پست ميشن
    مسئولين بدن
    خياباني بد گزارش كرد
    فوتبال ايران همينه
    ايران مرده
    فوتبال سياسيه
    برنامه ريزي فاجعه اس
    بالا رفتن قیمتها رو یادت رفت بگی!!

البته من کل فوتبال ایران رو گفتم وگرنه تیم ذوب آهن شایستگی رسیدن به فینال رو داشت و امروز خیلی هم بدشانس بود منتها اگه این حرف ها تو شرایط برد و قهرمانی مقطعی زده بشه هیچ کس توجه نمی کنه!

بعضی افراد هستن که منتظر چنین موقعیتایی هستن که بیان و حرفایی که در حالت عادی کسی بهشون گوش نمیده بزنن. این عده هیچ وقت به ریشه ی رفتارشون آگاه نمیشن
    ....

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

ظاهرا برخی از افراد شدیدا از افتخارات ذوب آهن و وجهه ای که این تیم پیدا کرده و خیلی از مدعیان رو زیر پا کشیده زورشون گرفته و در حال تخلیه خودشون هستند

همین افرادی که چیزی به جز پسرفت برای انجمن ورزشی ندارند و کاری جز تمسخر بلد نیستند و بهتره دیگر کاربران این افراد رو شناسایی کنند و در لیست سیاه خودشون قرار بدن
    -----------

ماشاالله ذوب آهن
    تیمی که در روز شروع بازی های لیگ آسیا حتی کسی فکر صعودش از گروهش رو نمیکرد الان نایب قهرمان آسیاست اونوقت یه سری از افراد چه حرف هایی رو میزنند
    مقامی که فقط 2 تیم سپاهان و ذوب آهن از ایران در لیگ قهرمانان آسیا کسب کردند

2 تیمی که حتما لابی کردن به اینجا رسیدن!!!! نمیدونم چرا پس بقیه لابی نمیکنن

با این باخت هیچی از ذوب آهن کم نمیشه و الان در مکانی هست که تیم های مدعی ایرانی حالا حالاها باید بدوند تا بهش برسند

توی این بازی ذوبی ها تیم کره ای رو دست کم گرفته بودند و اشتباهات بدی هم کردن
    البته مشخص بود که تیم کره ای رو هم خوب آنالیز نکرده بودن
    اما روز بدشانسی ذوب آهن هم بود
    فقط حدود 5 6 موقعیت گل تقریبا 100% رو از دست دادن
    ذوب آهن زیبا بازی کرد و از نظر من به راحتی میتونست برنده این بازی باشه و برعکس گفته برخی از دوستان باز هم به نظر من اختلاف زیادی بین تیم کره ای و ذوب آهن نبود
    تیمی که 4 تا از عربا خورده بود قابل مقایسه با ذوب آهنی که بدون باخت به اینجا رسید نیست؟

توپ گرد همینه و قابل پیشبینی نیست

اما این نایب قهرمانی برای ذوب آهن و فوتبال فعلی ایران بسیار ارزشمند هست و نمیدونم چرا برخی از دوستان حرف های عجیبی میزنن و با فوتسال و والیبال مقایسه میکنن

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بعضی افراد هستن که منتظر چنین موقعیتایی هستن که بیان و حرفایی که در حالت عادی کسی بهشون گوش نمیده بزنن. این عده هیچ وقت به ریشه ی رفتارشون آگاه نمیشن
    ریشه رفتار های ما اینه که مردم خیلی ساده و احساسی و فراموشکار لحظه های تلخ هستند هنوز خیلی ها تو یک دهه قبل دارن سیر می کنن و هنوز از بازی ایران استرالیا و ایران آمریکا حرف میزنن و دلشون به اونا خوشه!اگه ببریم که کسی به انتقاد گوش نمی کنه ببازیم هم انتقاد کلیشه ای و تخریب و ...هست علت اینکه این حرف ها رو کسی گوش نمی کنه درک و فرهنگ پایین هست وگرنه گفتن ما چقدر خوبیم به به همه چیز چقدر خوبه ما قدرت اول آسیا هستیم ما امریکا رو بردیم فوتبال افتخار ملیه ...خیلی آسونتره و همه هم خوششون میاد!!!

حالا ما ناآگاه شما به عنوان یک فرد آگاه به ریشه ها بفرمایید ریشه کدوم رفتار ما در کجاست ...

انتظار سیاه نمایی رو داشتم ولی انصافا دوستان سنگ تموم گذاشتن!!
    ذوب آهن بد نبود..در واقع اگه اشتباهات فجیع دفاع این تیم رو در نظر نگیریم برتری نسبی داشت...اما چه فایده که مدافعان ذوب آهن با اشتباهات بچگانه خودشون دو گل رو تقدیم کردن به حریف, درحالیکه دفاع مستحکم نقطه قوت این تیم بوده!!
    سونگ نام شانس آورد به روز بد مدافعان ذوب خورد, ابراهیم زاده هم ظاهرا عادت کرده در بازی آخر موفقیت رو از دست بده!

بالا رفتن قیمتها رو یادت رفت بگی!!

....

در مورد ذوب آهن قبلا گفتم الانم میگم با شایستگی به فینال رسید و امروز بدشانس بوداما همین ذوب آهن در بازی رفت و برگشت با نماینده عربستان کم شانس نیاورد!!مثلا اون پنالتی گل میشد یا کلی موقعیتهای تیم حریف تو بازی برگشت و ... اما در مورد وضعیت فوتبال کشور کسی سیاه نمایی نکرد انقدر از این واژه استفاده نکن هر کسی اندازه سر سوزن درک و بینش از واقعیت داشته باشه می فهمه که وضع فوتبال ایران واقعا سیاه و خراب هست و داره بدتر هم میشه اگه نظر دیگه ای داری حتما بگو چند سال هست ما قهرمان جام ملتها نمیشیم؟چند سال هست به المپیک نمیریم؟چند سال هست قهرمان جام باشگهای آسیا نمیشیم؟کلا چند دوره به جام جهانی رفتیم؟
    تا کی به مردم بگن روز خوبمون نبود -شانس نداشتیم-اشتباه فردی بود-دور بعد جبران می کنیم-جایگاه ما بالاتر از اینهاست-توان و پتانسیلش رو داریم-نیروی انسانی داریم-....

حالا برای همین نتایج چقدر خرج کردیم ؟چقدر رشته های دیگه رو تو سرشون زدیم؟

خواهشا این صحبتها رو کنار حرفهایی مثل لابی می کنن و سیاسیه و پشت پرده...قرار ندید

در آخر هم برای اینکه بحث کش نیاد همینجا اعلام می کنم فوتبال ایران قدرت بلامنازع آسیا هست مدارکشم موجوده!!! مربیان شاغل در ایران که 90% حتی مدرک مربی گری بی و سی آسیا رو هم ندارن و به صورت چرخشی تیمهای لیگ رو هدایت می کنند بهترین مربی های آسیا هستند بازیکنان فوتبال ما شهره به غیرت و اخلاق و به دور از رشوه دوپینگ و فساد مالی در حالی که می توانند در تمرینها لبخند بزنند و توپ را قل بدهند و در هر دقیقه به طور هم زمان با 600 خبرگزاری و روزنامه ورزشی مصاحبه کنند بهترین بازیکنان آسیا هستند مدیران و مسئولین که خدمتگزار مردم هستند و برای این عزیزان حداقلهای زندگی رو از هزینه اسپانسر حق پخش تلوزیونی و فروش لباس و حق عضویت کلوپ هواداران.. تامین می کنند که شامل قرارداد های بالای 300 میلیون تومان سکه های طلا به عنوان پاداش واحدهای مسکونی با تمام امکانات خودروهای 50 میلیونی و ...می باشد از همه اینها گذشته فوتبال تنها رشته ورزشی ایران می باشد که همه دوست دارن و از آنجایی که کار گیر نمی آید می شود باهاش 99% جوانان رو سر کار گذاشت و این هیچ ربطی ندارد که دولت دو باشگاه سرخ آبی رو عمرا به هیچ کس یا کسانی واگذار نمی کند!

و افرادی مثل علی دایی امیر قلعه نویی فیروز کریمی و مایلی کهن جز پاکترین معصوم ترین و اسطوره ترین!چهره های فوتبال ایران هستند که هیچ قدرت خاصی هم ندارند اصلا!

حالا شما قضاوت کنین راست نمی گم؟اگه هر کسی چیزی خلاف این گفته ها داره حتما با مدارکش بره فدراسیون فوتبال و کمیته انظباطی شکایت کنه ...

حالا می فهمم که حق با مدیران بوده این بخش رو انقدر محدود کنن من دیگه اصلا در مورد فوتبال ایران تو این انجمن نظر نمی دم خوبه؟

اما این نایب قهرمانی برای ذوب آهن و فوتبال فعلی ایران بسیار ارزشمند هست و نمیدونم چرا برخی از دوستان حرف های عجیبی میزنن و با فوتسال و والیبال مقایسه میکنن
    پژمان جان مقایسه می کنیم چون قهرمانی های متوالی اون رشته ها دیده نمیشه بازیهاشون پخش نمیشه براشون سالن ساخته نمیشه تو هیچ روزنامه و برنامه ورزشی و ...حرفی ازشون زده نمیشه قهرمانی براشون طبیعی باید باشه!!!صعود به المپیک و رقابتهای جهانی عادی باید باشه!ورزش فقط فوتبال نیست کسی نایب قهرمانی ذوب آهن رو خراب نمی کنه اما چرا کسی قهرمانی های ارزشمند سایر رشته ها رو نمیبینه؟این تیم حقش بود به این جا برسه حالا باخت فینالو یا اصلا میبرد فینال رو این چیزایی که گفتم تو فوتبال تغییر می کرد؟

البته شما هم حق داری از تیم شهرت حمایت کنی و در مورد صحبتهایی که درباره لابی و ...زده میشه باهات موافقم اما سر حرفهایی که همیشه میزنم هستم...
    Last edited by Kianoosh; 13-11-2010 at 21:04.

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اشتباهات بازیکنان جام قهرمانی را از ذوب‌آهن گرفت/ زندگی همچنان ادامه دارد سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن اشتباهات بازیکنانش در انجام وظایفشان را دلیل اصلی از دست رفتن قهرمانی در فینال لیگ قهرمانان آسیا عنوان کرد. به گزارش خبرنگار مهر، منصور ابراهیم زاده پس از شکست 3 بر 1 عصر امروز شنبه تیمش برابر سئونگنام کره جنوبی و کسب عنوان نایب قهرمانی آسیا در نشست خبری این دیدار با تبریک به کره‌ای ها گفت: این بازی را به دو بخش تقسیسم می کنم. در بخش اول بازیکنانم فوتبال قابل قبولی را ارائه دادند ولی متاسفانه روی دو ضربه ایستگاهی اشتباهاتی داشتیم که باعث گل خوردن ما شد.
    وی با بیان اینکه به بازیکنان این را گفته بودم که آنها روی ضربات ایستگاهی بسیار خوب عمل می کنند اظهار داشت: در بخش دوم ما شانس زیادی برای گل زدن داشتیم و می توانستیم چندین بار بازی را برگردانیم. متاسفانه تیمی که در ابتدای چنین بازی بزرگی گل می خورد باید دو انرژی مصرف کند. انرژی اول برای بازگرداندن نتیجه و انرژی دوم برای گل نخوردن.
    سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن خاطرنشان کرد: ما دو مرتبه عقب افتادیم. یک مرتبه به جبران نزدیک شدیم اما فرصت هایی را برای به ثمر رساندن گل و برگرداندن نتیجه از دست دادیم. مسلما زندگی ادامه دارد و سال آینده هم ما به عنوان ایران در این مسابقات حضور داریم. باید عزممان را جزم کنیم تا اشتباهات امسال را سال آینده تکرار نکنیم.
    ابراهیم زاده در مورد اینکه تیمش در این بازی سه گل خورد تاکید کرد: این مسئله قابل قبول نیست و باید بررسی کنم. تیمی که در یازده مسابقه پنج گل خورده است چرا در این بازی سه گل دریافت کرد. باید با همکارانم بنشینیم و این بازی را بارها مرور کنیم و با برنامه ریزی مناسب کاری کنیم در آینده چنین مشکلی برایمان پیش نیاید.
    وی افزود: با غرور می گویم بازیکنانم بسیار خوب بازی کردند و واقعا برای رسیدن به قهرمانی تلاش کردند. همچنین از همکارانم ،مجموعه ذوب آهن، مدیریت کارخانه و همه مردم که در ژاپن ما را حمایت کردند تشکر می کنم.
    ابراهیم زاده در ادامه خاطرنشان کرد: ما به بازیکنان وظایفشان را گوشزد کرده بودیم اما متاسفانه برخی بازیکنان در یارگیری ضعیف عمل کردند و وقتی در چنین بازی بزرگی اشتباه می کنید حریف به خوبی از آن استفاده می کند.
    سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه آیا پیروزی برابر الهلال شما را مغرور نکرده بود، گفت: امروز بچه های خوب بودند ولی برنامه های تاکتیکی ما تاثیرگذار نبود. ضمن اینکه بازی با الهلال به تاریخ سپرده شده است و فکر نمی کنم بازیکنانم هنوز در اندیشه آن پیروزی بوده اند. ما خیلی خوب شروع کردیم بد گل خوردیم و همین گل ها ما را از رسیدن به قهرمانی دور کرد.
    ابراهیم زاده ادامه داد: روز اول کسی به ذوب آهن فکر نمی کرد و شانسی برای فینالیست شدن ما قائل نبود. اما حالا همه ما را می شناسند و در مورد تاکتیک های ما صحبت می کنند که این یک روح جدید برای تیم ماست و باید این روند را ادامه دهیم.
    در پایان این نشست خبرنگاری دلیل قهرمانی سئونگنام را پرسید که ابراهیم زاده گفت: قبلا هم گفته بودم که این تیم باهوش و زیرک است. آنها از کمترین فرصت بهترین استفاده را می برند. بعد از گل اول معقولانه دفاع کردند و به دنبال فرصت برای رسیدن به گل های بیشتر بودند. این اتفاقی است که در تمام فینال های جام جهانی رخ می دهد. تیم عقب افتاده بی محابا برای جبران گل حمله می کند و حریف فرصت بیشتری برای باز کردن دروازه اش پیدا می کند.
    دیدار فینال هشتمین دوره رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا عصر امروز شنبه در ورزشگاه ملی توکیو برگزار شد و تیم سئونگنام کره جنوبی با برتری 3 بر یک برابر ذوب آهن جام قهرمانی را به خانه برد.

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

حاشيه هاي پاياني فينال ليگ قهرمانان آسيا
    اشك‌هاي بازيكنان ذوب آهن و برگزاري مراسم توزيع مدال و جام قهرماني

مراسم توزيع مدال و جام قهرماني ليگ قهرمانان فوتبال آسيا برگزار شد.
    به گزارش خبرنگار اعزامي ايسنا از ژاپن، پس از قهرماني سئونگنام كره جنوبي در ليگ قهرمانان آسيا كه با پيروزي سه بر يك مقابل ذوب‌آهن ايران به دست آمد، مراسم اهداي جام برگزار شد كه در جمع نفرات اهدا كننده مدال ها و جام قهرماني محمد بن همام، علي كفاشيان، رييس فدراسيون ژاپن، رييس فدراسيون استراليا و سوزوكي رئيس برگزاري ليگ قهرمانان آسيا حضور داشتند.

حاشيه هاي پاياني ديدار فينال ليگ قهرمانان آسيا:
    * بعد از پايان بازي و باخت ذوب آهن، بازيكنان‌ اين تيم با ناراحتي فراوان اشك مي‌ريختند اما ابراهيم‌زاده و مجيد صالح سراغ تك تك آن‌ها رفتند و از آن‌ها دلجويي كردند.
    * پس از پايان بازي، فرشيد طالبي مدافع ذوب آهن به سمت تماشاگران ايراني رفت و پيراهنش را براي آن‌ها پرتاب كرد.
    * بازيكنان كره‌اي هم پس از پايان بازي ابتدا به سوي تماشاگران ذوب آهن رفتند و جلوي آن‌ها اداي احترام كردند و سپس سراغ تماشاگران خود رفتند و در آنجا به شادي پرداختند.
    * ذوب آهني‌ها هم در حالي كه بسيار ناراحت بودند اول به سمت تماشاگران ايراني و سپس نزد تماشاگران كره‌اي رفتند.
    * در حالي كه در بازي قاسم حدادي فر كاپيتان نماينده ايران بود، پس از پايان بازي صلصالي به عنوان كاپيتان در پيشاني گروه ذوب آهن براي دريافت مدال حركت مي‌كرد.
    * هنگام توزيع مدال، علي كفاشيان پس از دست دادن با منصور ابراهيم‌زاده لحظاتي با او به گفت‌وگو پراخت.
    * در پايان مسابقه عزيز محمدي هم نزد بازيكنان ذوب آهن رفت و با آن‌ها و ابراهيم‌زاده صحبت كرد.
    * حدود 10 هزار نفر در ورزشگاه ملي توكيو نظاره‌گر مراسم اهداي مدال‌ها و جام قهرماني بودند.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

من نمیدونم چرا ذوب همش به دوم شدن عادت کرده

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

-----------

مقامی که فقط 2 تیم سپاهان و ذوب آهن از ایران در لیگ قهرمانان آسیا کسب کردند

2 تیمی که حتما لابی کردن به اینجا رسیدن!!!! نمیدونم چرا پس بقیه لابی نمیکنن

البته درسته واقعا این باخت هم چیزی از ارزش های ذوب آهن کم نمیکنه
    فقط من متوجه این حرفتون نشدم این موضوعی که گفتید رو منظورتون احتمالا از مقام دومی در چند سال اخیر بود دیگه
    چون فکر کنم احتمالا میدونید استقلال تهران دو بار قهرمان و دوبار نایب قهرمان جام باشگاه های آسیا شده و از این حیس پرافتخار ترین تیم ایرانی در باشگاه های آسیاست و این نیست که تا حالا فقط سپاهان و ذوب به این مقام رسیده باشن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •