ممنون از راهنماییت.متاسفانه من مثل شما اینقدر تخصص ندارم و مبتدی هستم.بازم تشکر میکنم لطف کردی
ممنون از راهنماییت.متاسفانه من مثل شما اینقدر تخصص ندارم و مبتدی هستم.بازم تشکر میکنم لطف کردی
"آقا مسعود تو واقعا ازش راضی هستی؟
چقدر پشت سر هم باهاش بازی می کنی؟
دماش به چقدر میرسه؟
هیچ گیری یا مشکلی تا حالا نداشته؟
خیلی داغ نمی کنه؟
باتریش تا چقدر میشه؟"
-بله، دور از تعصب واقعا راضیم
-شده تا 9ساعت هم cal of و pes ,... زدم مشکلی نداشتم(النته توصیه نمیشه،pc که نیست!)
-گفتم که دماش در سنگین تذپرین حالت به 75-80 رسید
-بعد از نصب سون32 بیت هیچ گیر و مشکلی نداشتم
-نمیذارم دماش خیلی بالا بره، بهش استراحت می دم، اما فکر می کنم برای این دماها طراحی شده اما به هر حال احتیاط شرط عقله!
-باتریش به اندازه 1.5 تا 2 ساعت فیلم(خیلی زیاد نیست)
بفرما، سبک و ساده و سریع!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by masoud8; 14-02-2010 at 21:23.
با سلام وخسته نیاشید به تمامی دوستان
آقا مسعود من یه سوال داشتم این بود که 2020 ها رو میتونیم با مودم و بلوری گیر بیاریم
برای شما مودم داره
ممنون
درسته سون 64 بیت مسلما بهتره اما یه گیرایی هم داره مثلا من نتونستم pes10 رو روی64 بیت نصب کنم، جایگزین هم نداره!! برا همین رفتم سراغ 3.2 بیت!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *** دانلود نرم افزارهای 64بیتی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
درود بر شما دوست عزیز!
بله ظاهرا بعضی نمایندگی ها با مودم و بلوری هم میدن که البته من بلوری رو توصیه نمی کنم چوهن بیهوده قیمت رو بالا میبره و هنوز هم جا نیوفتاده و معلوم هم نیست که جا بیفته! در ضمن خودت بعدا که جا افتاد میتونی به سیستمت اضاف کنی
مودم هم که یک قطعه usb هست و خودت میتونی بخری و به راحتی استفاده کنی، قیمتش هم 20-25 هزار تومن
پس در کل خودت میتونی این دو قطعه رو بعدا به سیستمت اضافه کنی...
سون 64 بیتی کی گفته مشکل داره خودم pes10 رو روش نصب کردم به زیبایی هر چه تمام ترکارمیکنه . هم تو لپ تاب نصبه هم رو سیستم دسکتاپ شایعه درست نکن![]()
این که آدرس hp برای دانلود درایورهای7 32 بیت:من اینا رو گرفتم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Validity Fingerprint Sensor Driver seven32bitIDT High Definition Audio CODEC Driver seven 32bitکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدIntel Matrix Storage Manager Driverکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدAtheros Wireless LAN Driver for Microsoft Windows 7کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSynaptics PS2 Port Touchpadکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم کرک سون که عالی بود و تا الآن هیچ مشکلی نداشتم:
اذیت هم واسه این که حجم دانلودها بالاست، ممکنه مجبور شی تا 300مگ بدانلودی!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
آره رو 64 بیت هم نصب میشد اما روی سیستم من نفهمیدم چرا نصب نمی شد!
شایعه؟!!
آقا خیلی خیلی ممنون، اطلاعاتت کامل و جامع بود، فقط در مورد سوالم از دیسکای ریکاوری هم میشه کسی منو راهنمایی کنه؟
دستت درد نکنه.راستی واسه گرافیک رو نمیخواد دانلود کنی اخه تو انگار نکردی.
فقط منظورت از کرک سون چیه؟این برنامه به چه درد میخوره؟ ببخشید سوالام مبتدیانه هستش
Last edited by dading; 15-02-2010 at 01:37.
چرا گرافیک هم باید دانلود کنی، از این سایت بگیر:
مدل و اینا رو انتخاب کن و ادامه بده و دانلود کن، حجمش بالاست صد و اندی مگ!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما وقتی ویندوز سون غیر اورجنال نصب کنی، فقط 30 روز فرصت داری ازش استفاده کنی
حالا برای این که این محدودیت رو برداری باید کرکش کنی که اون کرک که بهت معرفی کردم رو پیشنهاد می کنم چون تستش کردم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)