تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 32 اولاول ... 21272829303132 آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 312

نام تاپيک: ما هم بالاخره DV6 2020 خریدیم!

داره خودمونی میشه dading's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ببین دوست عزیز من خودم شخصا تا حالا برنامه ای نبوده که بخوام نصبش کنم اما نتونم نسخه ای رو گیر بیارم که روی 64 بیتی هم نصب نشه. تقریبا اکثر نرم افزار ها روی 64 بیتی نصب میشن و مشکلی ندارند. از طرفی دیگه شما داری در مورد نرم افزار های ویندوز حرف میزنی نه نرم افزار های جاوا که برای موبایل وجود داره. ویندوز اینقدر نرم افزار داره که اگر شما مثلا نتونستید یاهو مسنجر رو در 64 بیتی نصب کنید هر چند که میشه اما اینقدر نرم افزار های مشابه و Client های مشابه وجود داره که شما رو از هر چی نرم افزار چته بی نیاز میکنه. یکیش Trilian Pro یا نسخه لوکسش Astra . این نرم افزار میتونه اکثر سرویس ها مانند یاهومسنجر و گوگل و Face Book و غیره رو پشتیبانی کنه.

این مثالی که زدم در مورد تمامی نرم افزار های ویندوز وجود داره. از آنتی ویروسش بگیر تا نرم افزار های ویرایش عکس و فیلم و یا حتی برنامه های آموزشی زیان مانند Rosetta Stone. من نمیخوام شما رو به اجبار به استفاده از 64 بیتی بکنم فقط خواستم بهتون بگم که اینطور نیست. در ضمن یک مزیت دیگه 64 بیتی ها اینه که رم 3 گیگ به بالا رو میشناسه اما در 32 بیتی محدودیت وجود داره و از 3 گیگ بیشتر رم رو نمیشناسه حتی اگر 4 گیگ داشته باشی.
    ممنون از راهنماییت.متاسفانه من مثل شما اینقدر تخصص ندارم و مبتدی هستم.بازم تشکر میکنم لطف کردی

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

"آقا مسعود تو واقعا ازش راضی هستی؟
    چقدر پشت سر هم باهاش بازی می کنی؟
    دماش به چقدر میرسه؟
    هیچ گیری یا مشکلی تا حالا نداشته؟
    خیلی داغ نمی کنه؟
    باتریش تا چقدر میشه؟"

-بله، دور از تعصب واقعا راضیم
    -شده تا 9ساعت هم cal of و pes ,... زدم مشکلی نداشتم(النته توصیه نمیشه،pc که نیست!)
    -گفتم که دماش در سنگین تذپرین حالت به 75-80 رسید
    -بعد از نصب سون32 بیت هیچ گیر و مشکلی نداشتم
    -نمیذارم دماش خیلی بالا بره، بهش استراحت می دم، اما فکر می کنم برای این دماها طراحی شده اما به هر حال احتیاط شرط عقله!
    -باتریش به اندازه 1.5 تا 2 ساعت فیلم(خیلی زیاد نیست)

3. این کاربر از masoud8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان یه برنامه معرفی میکنید که 64 بیتی باشه و بتونم با اون دمای لپ تاپ 2020 رو چک کنم ؟

بفرما، سبک و ساده و سریع!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by masoud8; 14-02-2010 at 21:23.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام وخسته نیاشید به تمامی دوستان
    آقا مسعود من یه سوال داشتم این بود که 2020 ها رو میتونیم با مودم و بلوری گیر بیاریم
    برای شما مودم داره
    ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

درسته سون 64 بیت مسلما بهتره اما یه گیرایی هم داره مثلا من نتونستم pes10 رو روی64 بیت نصب کنم، جایگزین هم نداره!! برا همین رفتم سراغ 3.2 بیت!!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *** دانلود نرم افزارهای 64بیتی
    کد:

---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------

با سلام وخسته نیاشید به تمامی دوستان
    آقا مسعود من یه سوال داشتم این بود که 2020 ها رو میتونیم با مودم و بلوری گیر بیاریم
    برای شما مودم داره
    ممنون

درود بر شما دوست عزیز!
    بله ظاهرا بعضی نمایندگی ها با مودم و بلوری هم میدن که البته من بلوری رو توصیه نمی کنم چوهن بیهوده قیمت رو بالا میبره و هنوز هم جا نیوفتاده و معلوم هم نیست که جا بیفته! در ضمن خودت بعدا که جا افتاد میتونی به سیستمت اضاف کنی
    مودم هم که یک قطعه usb هست و خودت میتونی بخری و به راحتی استفاده کنی، قیمتش هم 20-25 هزار تومن

پس در کل خودت میتونی این دو قطعه رو بعدا به سیستمت اضافه کنی...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

سون 64 بیتی کی گفته مشکل داره خودم pes10 رو روش نصب کردم به زیبایی هر چه تمام ترکارمیکنه . هم تو لپ تاب نصبه هم رو سیستم دسکتاپ شایعه درست نکن

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام.خوبم ممنون.
    برنامه گیر نمیاد واسه 64 بیتی که اشک ادم در میاد تا یه برنامه پیدا کنه بریزه توش.
    خوب خوشحالم کردی گفته مشکل پیش نیومده.فقط 2تا خواهش داشتم ازت یکی اینکه درایورهایی که از خودت hp دانلود کردی اسماشو بزار منم دانلود کنم دوم اینکه اون سایتی که گفتی برام بزار واونم بگو کدوم درایور هاشو دانلود کنم لطف میکنی اگه این کارو واسم انجام بدی.
    راستی واسه چی گفتی ممکنه اذیت شم؟

این که آدرس hp برای دانلود درایورهای7 32 بیت:
    کد:
    من اینا رو گرفتم:

Validity Fingerprint Sensor Driver seven32bit
    کد:
    IDT High Definition Audio CODEC Driver seven 32bit
    کد:
    Intel Matrix Storage Manager Driver
    کد:
    Atheros Wireless LAN Driver for Microsoft Windows 7
    کد:
    Synaptics PS2 Port Touchpad
    کد:

اینم کرک سون که عالی بود و تا الآن هیچ مشکلی نداشتم:
    کد:
    اذیت هم واسه این که حجم دانلودها بالاست، ممکنه مجبور شی تا 300مگ بدانلودی!

---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------

سون 64 بیتی کی گفته مشکل داره خودم pes10 رو روش نصب کردم به زیبایی هر چه تمام ترکارمیکنه . هم تو لپ تاب نصبه هم رو سیستم دسکتاپ شایعه درست نکن
    آره رو 64 بیت هم نصب میشد اما روی سیستم من نفهمیدم چرا نصب نمی شد!
    شایعه؟!!

9. این کاربر از masoud8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

شاید شما نیز نام نرم افزارهای ایجاد کننده یک سیستم مجازی در سیستم را شنیده باشید. این نرم افزارها که در اصطلاح به Virtual Machine معروف می باشند ، توانایی ساخت یک کامپیوتر مجازی در سیستم عامل ویندوز را به شما می دهند و شما قادر خواهید بود تا به کمک این برنامه ها یک سیستم عامل دیگر را بر روی دستگاه های مجازی نصب نمایید و در واقع از 2 یا چند سیستم عامل به صورت همزمان استفاده نمایید. از معروفترین این برنامه می توان به Microsoft Virtual PC اشاره نمود. این نرم افزار به شما توانایی نصب سیستم عامل های مختلف را به شما می دهد. البته این نرم افزار در هنگام نسب سیستم عامل ویندوز بسیار قدرتمند می باشد و در هنگم نصب سیستم عامل های دیگر مانند Linux بسیاری از ضعف ها را در خود اشکار می نماید.
    در ادامه مطلب با نرم افزاری قدرتمند در این زمینه اشنا می شوید که در دسته بهترین ها می باشد.

VMware Workstation نام نرم افزاری مشهور در زمینه ساخت هارد دیسک های مجازی و سیستم عامل های مجازی می باشد. به کمک این برنامه و محیط موجود در آن کاربر قادر به نصل هر نوع سیستم عاملی در آن می باشد. همچنین شما قادر خواهید بود تا با این نرم افزار علاوه بر استفاده همزمان از چند سیستم عامل از ویژگی مدیریت وظایف موجود در برنامه نیز برای سوئیچ نمودن مابین سیستم عامل های موجود در محیط مجازی استفاده نمود. استفاده از چنین محیط های مجازی دارای استفاده های مفید و فراوانی می باشد ، به عنوان مثال کاربری قصد دارد تا نرم افزاری را که به آن از نظر آلوده بودن به ویروس مشکوک است را استفاده نماید. چنین محیط مجازی برای این کار بسیار مناسب اند زیرا هیچ ارتبطی میان هارد اصلی سیستم و محیط مجازی نیست.

از ویژگی های این نرم افزار می توان به موارد زیر اشاره کرد:
    - قابلیت اجرای سیستم عامل های 64-bit
    - قابلیت کنترل کلیه های پروسه های در حال اجرا
    - قابلیت باز کردن وتبدیل فایل های برنامه های مشابه و اجرا نمودن آن ها . به عنوان مثال شما می تواید فایل اصلی نرم افزار virtual PC را که ویندوز را در آن نصب کرده اید در این برنامه وارد نموده و از آن استفاده کنید.
    - قابلیت نمایش سیستم عامل قبل از اجرای آن
    - پشتیبانی از سیستم عامل های Microsoft, Red Hat, SUSE, Ubuntu, Sun Solaris x86, FreeBSD و ....
    و بسیاری دیگر از امکانات

================================================== ============
    بيا عزيزم اينم نرم افزارش فقط بگرد آخرين نسخه موجود رو پيدا كن واسه دانلود يا خريدن.
    در ضمن خيلي هاي وقتي ميخوان مباحث شبكه ياد بگيرن دغدغه دارن كه چون الان چند تا سيستم ندارم نميتونم عملي كار كنم ولي با اين نرم افزار با يك سيستم و حتي بدون كارت شبكه ميتونيد چندين سيستم عامل رو همزمان داشته باشين و باهاش كار كنيد.

من چند تا لينك دانلود ميزارم ولي پيشنهاد ميكنم بگردي آخرين ورژن رو بگيري( در ضمن لينكها رو ببين توشون آموزش هم هست، شرمنده زياد وقت نداشتم ولي اگه سرچ بزني كلي آموزش + آخرين ورژن رو گير مياري )

کد:
    کد:
    کد:
    اينم لينك مستقيم فايلي كه تو لينك آخري گذاشته:
    کد:
    84 mb
    ( ولي حتما بگرد آخرين ورژن رو دانلود كن...!!!)
    فدات،باي
    آقا خیلی خیلی ممنون، اطلاعاتت کامل و جامع بود، فقط در مورد سوالم از دیسکای ریکاوری هم میشه کسی منو راهنمایی کنه؟

داره خودمونی میشه dading's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دستت درد نکنه.راستی واسه گرافیک رو نمیخواد دانلود کنی اخه تو انگار نکردی.
    فقط منظورت از کرک سون چیه؟این برنامه به چه درد میخوره؟ ببخشید سوالام مبتدیانه هستش
    Last edited by dading; 15-02-2010 at 01:37.

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

چرا گرافیک هم باید دانلود کنی، از این سایت بگیر:
    کد:
    مدل و اینا رو انتخاب کن و ادامه بده و دانلود کن، حجمش بالاست صد و اندی مگ!

شما وقتی ویندوز سون غیر اورجنال نصب کنی، فقط 30 روز فرصت داری ازش استفاده کنی
    حالا برای این که این محدودیت رو برداری باید کرکش کنی که اون کرک که بهت معرفی کردم رو پیشنهاد می کنم چون تستش کردم...

13. این کاربر از masoud8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •