10 بار فرمت كردمسلام
دوست 2 پست قبل پست خودت دوستمون راه حل رو گفته...
شما گوشی و مموری رو یه بار فرمت کن...
10 بار فرمت كردمسلام
دوست 2 پست قبل پست خودت دوستمون راه حل رو گفته...
شما گوشی و مموری رو یه بار فرمت کن...
!!
راهه دیگه ای به نظرم نمی رسه! واسه خودمم بعد از یه مدتی وقتی اجراش می کردم و نقشه رو نشون می داد میمود بیرون...یه بار برنامه و نقشه ها رو پاک کردم و دوباره ریختم، درست شد!
سلام خدمت دوستان p30world عزیز
این فیلم آموزشی را یراتون حاظر کردم تا بتونید با دیدن این فیلم جی پی اس گوشیتون را راه اندازی کنید این فیلم آموزشی از مرحله دانلود برنامه ها شروع می شه و مرحله نصب را هم در کامپیوتر و هم درون گوشی نشون می ده و در آخر تست Map را در خود گوشی به تصویر می کشه امیدوارم مورد رضایت دوستان قرار بگیره اگر سوالی داشتید می تونید بپرسید
موفق باشید
لینک دانلود فیلم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by aydin_eb7777; 28-07-2010 at 12:09.
سلام بعد از اینکه دانلود کردم چه کار کنم..؟diskcashe قبلی رو پاک کنم و اینو جایگزین کنم..؟
از محتوای فایل اطلاعی ندارم....ولی اگه درست باشه، بله باید جایگزین کنید
شاد باشید![]()
این فایل 50 مگ همون فایل نقشه های 6 شهر ایران و راههای ایران + راهنمای صوتی هستش که توسط مپ لودر دانلود می کنیم؟ فرقی که با همون دانلود شده از مپ لودر نداره؟
سلام
خیر! مگه نقشه جدیدتر (نسخه بالاتر) اومده باشه!
بهترین نسخه همسنه...
شاد باشی![]()
البته راهنمای صوتی نداشت ... من خودم با گوشی دان کردماین فایل 50 مگ همون فایل نقشه های 6 شهر ایران و راههای ایران + راهنمای صوتی هستش که توسط مپ لودر دانلود می کنیم؟ فرقی که با همون دانلود شده از مپ لودر نداره؟
من دانلود کردم داشت هم فارسی هم عربی هم انگلیسی و .. داخل diskcashe فولدر voice چیه..؟
البته فرقی با پست اول دوست عزیزمون گذاشته فرقی نداره
سلام دوستان.خسته نباشید.
دوستان تو این پست نقشه ی سنندج هم هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)