تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 54 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 540

نام تاپيک: میزگـــــرد فلـــســفـــــی

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasha_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    عـــــــرش

پيش فرض

ولی خیلی جالبه اون اسلامی که زیست شناسی رو به مسخره گرفته و میمون بودن انسان رو خنده دار میدونه افتاده دنبال اینه که اینشتین مسلمون بوده، البته هرگز منظورش این نیست که انسان ها عین میمون از اینشتین تقلید کنید!
    تا جایی که بنده میدونم اسلام نه تنها زیست شناسی ، بلکه هیچ علمی رو مسخره نکرد و همواره همگان رو به علم آموزی و کشف حقایق تشویق کرده ، این نظریه تکاملی که اشاره میکنید تنها یک نظریه است با هزاران نقد و شما طوری از این نظریه دفاع میکنید که گویی یک اصل هست ، البته اگه شما اصرار داری که خودت رو از نسل موجودی دیگه بدونی ایرادی نداره ، امیدوارم با جهش بعدی کامل تر بشی...

2. 4 کاربر از sasha_h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

خدا صفات خودش رو در قران نگفته
    محمد صفات خدا رو گفته در قران و همینطور در تورات و انجیل و...
    این یک انسان بوده که صفات خدا رو یان کرده به موازات رویداد های زمان خودش!
    نه پروردگار
    اینم یه بحث دیگه می طلبه
    اینکه آیا قران واقعا" کلام خداست یا نه
    اما تاپیک گنجایش این پراکندگی موضوعات رو نداره

پاسخ این پرسش منو ندادید:
    پس اگر بت پرست ها به نقطه ای برسن که همه بت ها رو بشکنند و فقط یک بت واحد رو بپرستند و از قضا اسم اون رو بگذارند الله مشکل شون حل میشه؟
    قصد نداشتم از پاسخ دادن طفره برم
    باید یکم صبر داشته باشید...
    داستان شعب ابی طالب رو به خاطر بیارید:
    «قرار دادی که توسط مشرکین نوشته شده بود و تعیین می کرد خاندان پیامبر باید به شعب ابی طالب تبعید بشند و تا آخر عمر اونجا بمونند؛ توسط موریانه خورده شده و فقط جمله ی "بسم الله" باقی مونده.»
    شعار اسلام: لا اله الا الله
    اعراب به خدای ارشد(الله) اعتقاد داشتند اما برای او شریک هایی از جنس سنگ ساخته بودند.
    چون هر قبیله علاقه داشت خدای خاص خودش رو داشته باشه.

پس بشر بالاخره قادر به مشاهده خدا با کمک گرفتن از یک ابزار خاص (مثل دوربین حرارتی) می شود درسته؟
    تصویر داخل آینه از نوری که از آینه باز تاب می کند قابل تمایز نیست.
    امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید.

لازم نیست همه چیزهایی که وجود دارن جنسشون از ماده باشه،
    اینطور باشه که کل بحث ما پیرامون خدا رو من با استناد به همین جمله شما تموم می کنم و می گم "خدا وجود خارجی ندارد"
    شما فقط تصور می کنید بین ابر ها نور های رنگی وجود داره
    اما واقعا" چنین نور هایی بین ابرها نیست.
    اون چیزی که چشم می بینه مغز باور می کنه. برای این قضیه مصداق های دیگه ای هم غیر از رنگین کمان وجود داره
    ترجیح می دم به جای پرداختن به جزییات در مورد موضوع اصلی صحبت بشه:
    آیا حواس 5 گانه قابل اعتماد و اتکا هستن؟
    ما فقط رنگهایی با طیف محدود رو می بینیم
    صداهایی با فرکانس محدود می شنویم
    و در ابعاد بالاتر اجسامی وجود داره که برای ما قابل لمس نیست!
    و البته به جز حواس 5 گانه ی ما حواس دیگری هم وجود دارن
    با توجه به جملات بالا، چیزهایی در جهان وجود داره که از حیطه ی حواس 5 گانه ی ما خارجه. آیا ما نباید اونها رو جزو حقایق حساب کنیم؟
    مواردی هم وجود داره که جزو حقایق نیست اما دیده می شه مثل سراب، رنگین کمان و غیره. آیا ما باید اونها رو جزو حقایق حساب کنیم؟

ما چیزی رو می بینیم به شرطی که از اون جسم نوری به چشم ما برسه
    اگه شما اینقدر قوه ی بینایی خودتون رو محکم می دونید که بر اساس اون استنتاج کنید باید بگم نتایج شما قابل استناد نیست.
    رنگین کمان نوریه که از یک جسم نمی تابه
    اینطور باشه که کل بحث ما پیرامون خدا رو من با استناد به همین جمله شما تموم می کنم و می گم "خدا وجود خارجی ندارد"
    در ضمن: خدا معلول ماده نیست، ماده معلول خداست.

جواب ریاضی هم برای شما دارم: (-1)(+1)(X)=-X
    درک منظور حرف من از جواب دادن به اون مهم تره
    احساس می کنم متوجه منظور مثال نشدید

وجود خدا رو شما مطرح کردی.
    خداباوران برهان های زیادی ارائه دادن
    برهان فطرت ، علیت ، نظم و...
    بنابراین
    اثبات عدم وجود خدا یک کلمه بی معنیه،
    شما برای اثبات عدم وجود خدا باید برهان های مختلف رو رد کنید

اون اسلامی که زیست شناسی رو به مسخره گرفته و میمون بودن انسان رو خنده دار میدونه
    این لینک رو پیشنهاد می کنم مطالعه کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by *Necromancer; 04-05-2010 at 03:55.

4. 2 کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

ممنونم سعیدجان،اگرچه همه گفته های شماراتصدیق نمیکنم ولی این حرف شماخیییییلی ضروری ومهم است. امروزملی گرایی بهترین رویکردی ست که میتوان درپیش گرفت. البته شایدایده های بهتری هم بتوان درنظرگرفت. امیدوارم همه مادرین گفتگوهابتوانیم به رویکردهایی که فایده اجتماعی داردبپردازیم.
    منم از شما ممنونم چون فقط شما و ارزو(در گفتگوهایی که خارج از این تاپیک داشتیم)منظور من رو فهمیدین و این خیلی جالبه از این همه نفر فقط...
    بگذریم
    راستش میخوام این موضوع رو ادامه بدم و بیشتر از جنبش هفت بگم چون ظهور منجی بد ها و زشتی ها بنابه دلایلی بسیار نزدیک هست!
    یک خواسته از شما دارم
    لطفآ ملی گرایی رو با اسلام مخلوط نکنید چون اگر این کار بشه دیگه راه فراری از این وضعیت نیست!
    تعریف انسان از نظر شما یک تعریف کلی است از یک موجود ناطق بنام انسان که در طول تاریخ لحظه به لحظه تغییر می کند. و شما میگویید انسان غیر قابل تعریف شده است و تعریفش به بن بست رسیده آیا همین که شما می گویید تعریف انسان به بن بست رسیده یک تعریف از انسان نیست ؟

از نظر من انسان دویست سال پیش را با تغییراتی که دارد و خصوصیاتش میتوان تعریف کرد و با انسان امروز یا آینده مقایسه نمود .
    دوست عزیز مثل اینکه اصلآ پست من رو مطالعه نکردین...
    اگر انسان خود را بشناسد طبیعت را نیز میتواند بشناسد
    اگر انسان طبیعت را بشناسد خود را نیز می تواند بشناسد
    انسان عصر حاضر راه حل دوم را انتخاب کرده
    انسان قدیم راه حال اول راه
    میشه این رو از پیشرفتهایی که در چند قرن اخیر انجام شده درک کرده
    و از آثار انیشمندان و دانشمندان قدیمی
    A.کتاب درباره «آلبرت انیشتین» به قلم «والتر ایزاکسن» درباره این دانشمند بزرگ است که نشان دهنده ایمان او به خداست.

«كريسشين پست» : «ايزاكسن» در اين كتاب نه تنها از لحاظ علمي، بلكه بيشتر به جنبه انساني شخصيت «انيشتين» پرداخته و در بخش‌هاي مختلف اين كتاب مداركي از زندگي پدر فيزيك نوين آورده است كه نشان از ايمان عميق او به خدا دارند.
    اين نويسنده در بخشي از كتاب «انيشتين: زندگي و كائنات او» مي‌نويسد: «اما حيرت و جذبه ايمان به خدا در زندگي او [انيشتين] در دهه 50 سالگي او بيشتر نمود پيدا مي‌كند به ويژه زماني كه او به خدا روي مي‌آورد كه به بيان خود او «تجلي وجود در قوانين كائنات» است.»
    در اين كتاب «ايزاكسن» همچنين به انتقاد «انيشتين» از منكران وجود خدا اشاره مي‌كند و در يك مورد به نقل از يكي از دوستان «انيشتين» جمله اي از او مي‌نويسد كه «هميشه افرادي هستند كه منكر وجود خدا مي‌شوند، اما آن چه واقعاً من را عصباني مي‌كند اين است كه اين افراد براي اثبات ديدگاه‌هاي خودشان از من نقل قول مي‌كنند.»
    به اعتقاد «ايزاكسن» اعتقاد «انيشتين» به خدا نتيجه كشفيات وي در زمينه فيزيك و ساير علوم بوده كه به ايمان به وجودي فوق بشري منتهي شده است كه منبع آفرينش جهان و نظم آن است.
    كتاب «انيشتين: زندگي و كائنات او» در 704 صفحه و توسط انتشارات «سايمون اند شوستر» منتشر شده است.

B.البته درباره مسلمان و شیعه شدن انیشتن هم نقل هایی شده که میتونید به اینجا رجوع کنید و مطلبش رو بخونید :

کد:
    A.دوست عزیز این کتاب را نیشتین ننوشته
    انیشتین در ابتدا یهود بوده ولی بعدها گفته که به خدایی دیگر اعتقاد داره
    اون به خدا اعتقاد داشت ولی خدا را روح جهان میدانست!
    B.این دیگه از اون حرفا بودا!

A.این پست پر مغالطه شما نشون میده دیگه حرفی برای گفتن ندارید جواب قبلی شما هم این رو نشون میداد
    که چی، خب چی رو میخواید ثابت کنید؟ کفر رو تصدیق کنیم؟ خود شما، چه نتیجه‌ای از این حرف میخواید بگیرید؟
    این به قول خود شما خیلی پیش پاافتاده بود؛ منظور شما فتوحات علمی است. بله. آثار ابن سینا و سهروردی و ملاصدرا و علامه طباطبائی و مرتضی مطهری رو بخونید. مشکل شما اینه که این افراد رو واقعاً نمی‌شناسید. چون طرف آیتالله ... است پس یه آدم بیسواد و...ست. واقعاً شما تعصب دارید یا من؟
    چه ربطی داشت!
    !
    B.ما هم دنباله رو این افراد هم هستیم
    C.امام صادق به جابر شیمی یاد نداده و شما یک چیزی شنیدید، رهبران دینی هم شیمی رو حرام نکردند و این گفته کاملاً بی‌اساسه.
    A.من خودم جواب شما را ندادم و دلیلش هم این بود که مسائلی که شما مطرح میکنید نه پایه علمی داره و نه برپایه عقل هست
    فقط حاشیه هستن این حرفا
    اگر قرار بود ادیسون از بزرگترین حتی دانشمند روز خودش تقلید کنه آیا میتونست لامپ رو اختراع کنه؟
    شما خواهید گفت بله میتونست ولی من میگم نه چون تا آن شمان حتی بزرگترین دانشمندان هم این کار را نتوانسته بودند بکنند که ادیسون با تقلید از اونها چیزی رو بسازه
    حاصل تمام اختارعات و فناوری های بشر فقط و فقط استفاده از عقل خود و خود و خود هست نه...
    در مورد تقلید یک جمله از حکیم زکریای رازی:از نظر من اگر فردی به طور اگاهانه یا ناخودآگاه به دنبال پیامبران میرود برای این است که از زیر بار مسئولیت شانه خالی کند.
    من اون دانشمندان رو از خودم بیشتر میشناسم
    حتی کتابهایی که علمای دین به جرم تناقض با دین از اونها ضبط و نابود کردند رو هم مطالعه کردم که مطمئنآ شما حتی نام انها را نیز نمی دانید
    چون کسی آیت اله است بی سواد است رو من قبول ندارم
    چون آیت اله خود را اسیر تفکراتی کرده و نمیتواند با فکر باز تصمیم بگیرد و فکر کند و ... من او را قبول ندارم
    و دلایل بی شماری هم داره که بحث به جاهای باریک کشیده میشه و من هم حوس کهریزک نکردم که اونجا هم بهم تجاوز کنن و...
    B.معلومه!!!
    C.خیلی جالبه که شما چیزی رو که ثبت شده و حتی در فیلم جابرابن حیان هم که به تایید همین علمایی هست که شما از اونها دفاع میکنید هم به اون اشاره شده
    و برعکس واقعیات رو حاضر نیستید قبول کنید
    در صفحات قبل دوستان لطف کردند و بسیاری از حرفهای شما به نیابت از من رو با عکس و حتی با حرفهای خودتون نقض کردن...
    نور بسامد فوتون در 380 الی 780 نانومتره. شما هم که می گید کل جهان از انرژی تشکیل شده و این شامل ما هم میشه.
    دوست عزیز من منظورم مثال بود نا این اطلاعات
    فرض کنید خداوند خورشید است(منبع نور)و ما نور
    میگم شما ای کیوتون ضعیفه ها(شوخی کردم ناراحت نشید)
    الله با چشم دیده نمیشه اما بت دیده میشه و الله در زمان و مکان نمیگنجه اما بت هم محدود به زمان هست و هم مکان.
    الله یکتاست و خواهد بود اما بت رو هر مکان و هر زمان میشه ساخت.
    الله هزاران صفت داره اما بت نداره ( علیم ، حکیم ، رحمن ، رحیم ، مالک ، جبار ، قهار ، غنی و...)
    الله نه زاییده هست و نه از او زاییده میشه اما بت رو انسان که مخلوق الله هست ساخته

اینها ابتدایی ترین تفاوتهاست ، در حدی که برای یه کودک هم قابل فهم هست و به نظرم همین ها کافی باشه.
    خیلی جالبه
    شما مگر یزدان رو دیدن
    شما چطور برای پروردگار صفت تعیین میکنین
    شمایی که ادعای مسلمانی دارین با این کار حرف خود اسلام رو نقض میکنید!!
    در مورد اصل وجود یا عدم وجود خدا ، واقعا به نتیجه رسیدن غیر ممکنه ، چیزی هم که بعضی افراد جهتی رو میده که یکی از این دو حالت رو انتخاب کنن ، فقط محیطه نه عقل و نه منطق و نه احساس ...به نظرم باید جوانب وجود یا عدم وجود بحث بشه و تنها خود شخص هست که میتونه با درک و منطق خودش از روی استدلال های انجام شده نتیجه گیری انتخاب کنه . و البته نتیجه گیری ای که اگر تعصب و محیط با اون آمیخته نشه ، هرگز به قطعیت نمیرسه ...

اگر خدا هست چرا... ؟ زیرا...
    اگر خدا نیست چرا...؟ زیرا..
    من در این مورد توضیح دادم...
    توضیح در مورد برهان نظم و شر همین موضوع هست...
    تا جایی که بنده میدونم اسلام نه تنها زیست شناسی ، بلکه هیچ علمی رو مسخره نکرد و همواره همگان رو به علم آموزی و کشف حقایق تشویق کرده ، این نظریه تکاملی که اشاره میکنید تنها یک نظریه است با هزاران نقد و شما طوری از این نظریه دفاع میکنید که گویی یک اصل هست ، البته اگه شما اصرار داری که خودت رو از نسل موجودی دیگه بدونی ایرادی نداره ، امیدوارم با جهش بعدی کامل تر بشی...
    البته اسلام راستین
    اینم یه بحث دیگه می طلبه
    اینکه آیا قران واقعا" کلام خداست یا نه
    اما تاپیک گنجایش این پراکندگی موضوعات رو نداره
    بحث لازم نیست
    دو مثال
    اگر از زبان خدا بود در ابتدای هر سوره گفته نمی شد به نام پروردگار بخشنده و بخشایشگر
    اگر از زبان خدا بود فرهنگ عرب مخلوط نمی شد مانند جن که فقط در فرهنگ عرب موجود هست!
    و...

---------- Post added at 03:42 AM ---------- Previous post was at 03:38 AM ----------

دوستان بیشتر نظرات من و تفکرات من در این شعر سهراب سپهری(شاعر مورد علاقه من)گفته شده
    اگر وقت کردین مطالعه کنید و اینکه مطمئن هستم پشیمون نمی شید
    و اینکه همه رو دعوت به آرامش میکنم

صدای پای آب
    اهل کاشانم
    روزگارم بد نیست
    تکه نانی دارم،خرده هوشی،سر سوزن ذوقی
    مادری دارم،بهتر از برگ درخت
    دوستانی،بهتر از آب روان
    و خدایی که در این نزدیکی است
    لای این شب بوها،پای آن کاج بلند...
    من مسلمانم
    قبله ام یک گل سرخ
    جا نمازم چشمه،مهرم نور
    دشت،سجاده ی من
    من وضو با تپش پنجره ها می گیرم
    در نمازم جریان دارد ماه،جریان دارد طیف
    سنگ از پشت نمازم پیداست...
    همه ذرات نمازم متبلور شده است
    من نمازم را وقتی میخوانم
    که اذانش را باد گفته باشد سر گل دسته ی سرو
    من نمازم را پی تکبیرت الحرام علف می خوانم
    پی قد قامت موج...
    اهل کاشانم
    پیشه ام نقاشی است
    گاه گاهی قفسی میسازم با رنگ،می فروشم به شما
    تا به آوازه شقایق که در آن زندانی است
    دل تنهایتان تازه شود
    چه خیالی،چه خیالی...می دانم
    پرده ام بی جان است
    خوب می دانم،حوض نقاشی من بی ماهی است...
    من نمی دانم
    که چرا می گویند،اسب حیوان نجیبی است،کبوتر زیباست
    چرا در قفس هیچ کسی کرکس نیست
    گل شبدر چه کم از لاله ی قرمز دارد؟
    چشم ها را باید شست،جور دیگر باید دید
    کار ما نیست شناسایی راز گل سرخ
    کار ما شاید این است
    که میان گل نیلوفر و قرن
    پی آواز حقیقت بدویم

6. 2 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه msshamraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    T A B R I Z

پيش فرض

دوست عزیز مثل اینکه اصلآ پست من رو مطالعه نکردین...
    اگر انسان خود را بشناسد طبیعت را نیز میتواند بشناسد
    اگر انسان طبیعت را بشناسد خود را نیز می تواند بشناسد
    انسان عصر حاضر راه حل دوم را انتخاب کرده
    انسان قدیم راه حال اول راه
    میشه این رو از پیشرفتهایی که در چند قرن اخیر انجام شده درک کرده
    و از آثار انیشمندان و دانشمندان قدیمی
    دوست من اتفاقا پست شما را مطالعه کردم
    لطفا بین فلاسفه تجربه گرا و عقل گرا تفاوت قائل شوید .

داره خودمونی میشه MostafaMohammadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

تا جایی که بنده میدونم اسلام نه تنها زیست شناسی ، بلکه هیچ علمی رو مسخره نکرد و همواره همگان رو به علم آموزی و کشف حقایق تشویق کرده ، این نظریه تکاملی که اشاره میکنید تنها یک نظریه است با هزاران نقد و شما طوری از این نظریه دفاع میکنید که گویی یک اصل هست.
    اینجا میشه فهمید تئوری علمی چیه ("تئوری علمی" زمین تا آسمان با "تئوری" متفاوته):
    کد:
    اینجا هم میشه فهمید فرگشت چیه:
    کد:
    می تونی چشم هات رو باز کنی و ببینی این مقاله برخالاف ترجمه فارسی اش "نظریه تکامل" نیست چون این نظریه در اوایل دهه نود توسط دانشمندان علم زیست شناسی تایید و وارد کتاب های درسی میشه. البته من نمی تونم به شما فشار بیارم که مغزتون رو از دوره قاجار، متوجه قرن بیستم کنید و بفهمید فرگشت تنها یک نظریه نیست. فرگشت هم در تضاد با خدایی که اینشتین نسبت به اون ندانم گرا بوده نیست (به معنی یک موجود هوشمند که ...) در تضاد با "خلقت" (داستان 6 روز و خاک و روح و سیب و ...) است، و تعداد زیادی خداباور وجود دارن که هم دانشمند زیست شناسی هستند هم مشغول بسط دادن فرگشت به "طراحی هوشمند" هستند.

البته اگه شما اصرار داری که خودت رو از نسل موجودی دیگه بدونی ایرادی نداره ، امیدوارم با جهش بعدی کامل تر بشی...
    بله من با در نظر گرفتن علم زیست شناسی خودم رو از نسل میمون ها میدونم، شاید میمون بودن مسخره باشه ولی مثل میمون از رفتار دیگران تقلید کردن به مراتب مسخره تره.

9. 2 کاربر از MostafaMohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

دوست عزیز این کتاب را نیشتین ننوشته
    انیشتین در ابتدا یهود بوده ولی بعدها گفته که به خدایی دیگر اعتقاد داره
    اون به خدا اعتقاد داشت ولی خدا را روح جهان میدانست!
    من از خود اینشتین نقل قول کردم براتون! اینشتین به خدا اعتقاد نداشته و نتنها نسبت به اون ندانم گرا بوده، بلکه خدای فردی رو به طور کلی رد کرده. چرا می گین ایشون روح جهان رو خدا میدونسته؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

A.من خودم جواب شما را ندادم و دلیلش هم این بود که مسائلی که شما مطرح میکنید نه پایه علمی داره و نه برپایه عقل هست
    فقط حاشیه هستن این حرفا
    اگر قرار بود ادیسون از بزرگترین حتی دانشمند روز خودش تقلید کنه آیا میتونست لامپ رو اختراع کنه؟
    شما خواهید گفت بله میتونست ولی من میگم نه چون تا آن شمان حتی بزرگترین دانشمندان هم این کار را نتوانسته بودند بکنند که ادیسون با تقلید از اونها چیزی رو بسازه
    حاصل تمام اختارعات و فناوری های بشر فقط و فقط استفاده از عقل خود و خود و خود هست نه...
    در مورد تقلید یک جمله از حکیم زکریای رازی:از نظر من اگر فردی به طور اگاهانه یا ناخودآگاه به دنبال پیامبران میرود برای این است که از زیر بار مسئولیت شانه خالی کند.
    من اون دانشمندان رو از خودم بیشتر میشناسم
    حتی کتابهایی که علمای دین به جرم تناقض با دین از اونها ضبط و نابود کردند رو هم مطالعه کردم که مطمئنآ شما حتی نام انها را نیز نمی دانید
    چون کسی آیت اله است بی سواد است رو من قبول ندارم
    چون آیت اله خود را اسیر تفکراتی کرده و نمیتواند با فکر باز تصمیم بگیرد و فکر کند و ... من او را قبول ندارم
    و دلایل بی شماری هم داره که بحث به جاهای باریک کشیده میشه و من هم حوس کهریزک نکردم که اونجا هم بهم تجاوز کنن و...
    B.معلومه!!!
    C.خیلی جالبه که شما چیزی رو که ثبت شده و حتی در فیلم جابرابن حیان هم که به تایید همین علمایی هست که شما از اونها دفاع میکنید هم به اون اشاره شده
    و برعکس واقعیات رو حاضر نیستید قبول کنید
    در صفحات قبل دوستان لطف کردند و بسیاری از حرفهای شما به نیابت از من رو با عکس و حتی با حرفهای خودتون نقض کردن...
    درمورد تقلید که قبلاً حرفم رو زدم، بله اصل تقلید که جایز نیست ولی من نوعی که نمی‌تونم در همه مسائل (دین شاید گسترده‌ترین باشه) متخصص باشم، ناچارم در مواردی که توانایی ندارم تن به تقلید بدم. این یک مسئله ساده و حل شده‌ست.
    درمورد «بسیاری از حرفهای‌ شما (من)» هر چی نگاه کردم این بسیاری از حرفهام که با حرف خودم نقض شده پیدا نکردم فقط جناب MostafaMohammadi دوتا تصویر گذاشتند خطاب به ایشون: ماشاءالله دست‌به‌سرچ خوبی دارید، لطفاً بگید دقیقاً کجای گفته‌های بنده رو نقض کردید. ممنون.

12. این کاربر از danial_848 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

a@s

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

و من الآن فکر میکنم هرکس عقایدی داره که اگر قرار باشه این باورها عوض بشه فقط به خواست خودش برمیگرده نه تلاش دیگران. من فکر میکنم بحث بی‌فایده ست.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

خوب اینطور که نمیشه اگه همه چیز خداست پس من هم جزئی از خدا هستم پس دیگه نباید اختلافی بین من و خدا باشه.
    شما فرقی بین خورشید و نور آن نمی بینید!
    دوست عزیز من منظورم مثال بود نا این اطلاعات
    فرض کنید خداوند خورشید است(منبع نور)و ما نور
    من
    سو تفاهم شده من اون اطلاعات رو برای مثال تون نگفتم، برای رد منظورتون گفتم.
    مگه شما نمی گید در ماده از انرژی تشکیل شده؟ از طرفی نور هم بسامد فوتون است، فوتون هم به بسته های انرژی میگن، پس نمیشه گفت من از چیزی به غیر از خدا هستم.
    میگم شما ای کیوتون ضعیفه ها(شوخی کردم ناراحت نشید)
    اینکه به آدم بگن آی کیوی تو ضعیفه ناراحت کننده نیست، این یک واقعیته که مغز بعضی انسان ها از بعضی دیگر در انجام دادن افعال کند تره، اینکه بهت بگن "قادر به اندیشیدن نیستی" درد آوره.

15. این کاربر از MostafaMohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

فقط جناب MostafaMohammadi دوتا تصویر گذاشتند خطاب به ایشون: ماشاءالله دست‌به‌سرچ خوبی دارید، لطفاً بگید دقیقاً کجای گفته‌های بنده رو نقض کردید. ممنون.
    خوب شما گفتید این پدیده رو در جامعه ندید من سعی کردم توجه تون رو به نوشته های روی دیوار مساجد جلب کنم و یادآور بشم کفش دزدی در مساجد یک پدیده ی رایجی است. شریعتی هم احتمالا با علم به این پدیده موقع نماز یاد کفش هاش افتاده یا مثلا بقل دستی اش یاد کفش هاش افتاده و به زبان آورده یا یه همچین چیزی.
    البته جملاتی که پای عکس ها نوشته جنبه طنز داشت و قصد زیر سوال بردن دیدگاه شما رو نداشتم، اگه شما احساس کردید من قصد مسخره کردن دیدگاه تون رو دارم، خوب پوزش.

17. این کاربر از MostafaMohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •