A.من خودم جواب شما را ندادم و دلیلش هم این بود که مسائلی که شما مطرح میکنید نه پایه علمی داره و نه برپایه عقل هست
فقط حاشیه هستن این حرفا
اگر قرار بود ادیسون از بزرگترین حتی دانشمند روز خودش تقلید کنه آیا میتونست لامپ رو اختراع کنه؟
شما خواهید گفت بله میتونست ولی من میگم نه چون تا آن شمان حتی بزرگترین دانشمندان هم این کار را نتوانسته بودند بکنند که ادیسون با تقلید از اونها چیزی رو بسازه
حاصل تمام اختارعات و فناوری های بشر فقط و فقط استفاده از عقل خود و خود و خود هست نه...
در مورد تقلید یک جمله از حکیم زکریای رازی:از نظر من اگر فردی به طور اگاهانه یا ناخودآگاه به دنبال پیامبران میرود برای این است که از زیر بار مسئولیت شانه خالی کند.
من اون دانشمندان رو از خودم بیشتر میشناسم
حتی کتابهایی که علمای دین به جرم تناقض با دین از اونها ضبط و نابود کردند رو هم مطالعه کردم که مطمئنآ شما حتی نام انها را نیز نمی دانید
چون کسی آیت اله است بی سواد است رو من قبول ندارم
چون آیت اله خود را اسیر تفکراتی کرده و نمیتواند با فکر باز تصمیم بگیرد و فکر کند و ... من او را قبول ندارم
و دلایل بی شماری هم داره که بحث به جاهای باریک کشیده میشه و من هم حوس کهریزک نکردم که اونجا هم بهم تجاوز کنن و...
B.معلومه!!!
C.خیلی جالبه که شما چیزی رو که ثبت شده و حتی در فیلم جابرابن حیان هم که به تایید همین علمایی هست که شما از اونها دفاع میکنید هم به اون اشاره شده
و برعکس واقعیات رو حاضر نیستید قبول کنید
در صفحات قبل دوستان لطف کردند و بسیاری از حرفهای شما به نیابت از من رو با عکس و حتی با حرفهای خودتون نقض کردن...