تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 428 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز.آقای mohieli عزیز من ازش خروجی گرفتم و شما باید اول C:\UDK\UDK-2010-02\UTGame\Config وارد اینجا بشید و سپس باید با نت پد UTEngine.ini این فایل رو باز کنید من پیشنهاد می کنم قبل از تغییرات یک کپی از این فایل بگیری بعدش این تغییرات رو ایجاد کن.
    1.Map=اسم مپی که ساختی مثلا light15.udk
    LocalMap.2=اسم مپی که ساختی مثلا light15.udk
    بعدش میای اینجا در این زیر شاخه [Engine.PackagesToAlwaysCook] بعدPackage=light15 مثلا light15 من نوشتم خوب دیگه کار با اسکریپت نویسی تمام شد حالا میای Unreal Frontend رو اجرا می کنی و اول make رو می زنی و بعدش cook اگه همین طوری که گفتم انجام داده باشی مشکلی پیش نمیاد بعد از اینکه کارش تمام شد روی Package Game کلیک می کنی و یک اسم برای عنوان بازی که ساختی انتخاب می کنی بعدش صبر می کنی تا کارش تمام شه C:\UDK\ بعد میای اینجا یک برنامه قابل اینستال داری که بعد نصب مپ شماست.
    اگه اشکالی پیش اومد بنویسید اگه بلد باشم جواب میدم.

2. 4 کاربر از Veria70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohammad8711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

سلام
    من طبق آموزش پست دوم یه مپ ساختم و نور هم برای مپ گذاشتم ، ولی وقتی روی Build All کلیک می کنم هر چقدر صبر می کنم building map حتی یک در صد هم جلو نمیره !! مشکل چیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوباره.آقای mohammad8711 شما باید روی یکی از لامپ ها دو بار کلیک کرده و داخل option لامپت باید تمامی مقدار های lightmass رو به صفر تبدیل کنی یا مقدارش رو خیلی کم کنی تا دستگاهت از پس رندرش بر بیاد و طول نکشه. راستی این کار رو برای تمامیه لامپ ها باید انجام بدی.

5. این کاربر از Veria70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohieli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

سلام Veria70 جان. خیلی خیلی دستت درد نکنه آخه خیلی وقت بود که دنبال این روش بودم . مشکلی نداشت فقط چطوری می شه منویی که برای شروع بازی می یاد رو عوض کنیم ؟؟ بازم ممنون

7. این کاربر از mohieli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز.آقای mohieli عزیز.من در حال مطالعه در این رابطه هستم ولی 2 تا مشکل هست اولی اینه که من کنکور دارم و دومی اینه که کار با اسکریپت نویسی و تغییرات خیلی سخته ولی شما می تونید با باز کردن فایل EnvyEntry از طریق Editor - Unreal Development Kit و با بلد بودن کیسمت ها و دستورات منوی مورد نظر خودتون رو بسازید من خودم دارم یه فیلم آموزشی که مختص کیسمت نویسی هست رو دانلود می کنم و بلافاصله آموزش های مورد نیاز شما دوستان رو قرار می دهم از جمله همین منو سازی ها و هوش مصنوعی و نوع ایجاد حرکت به نحوی که شما دوست دارید و ... اما فعلا من رو باید ببخشید که بیشتر از این وارد نیستم البته اگر هم کسی می خواد کلا نوع بازی رو عوض کنه مثلا شبیه فوتبال باید اسکریپتهای مخصوص موتور رو بلد باشه حالا اگه سوالی بود و تونستم خوشحال می شم جواب بدم.
    امیدوارم همه موفق باشید.

9. 3 کاربر از Veria70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohieli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

خیلی خوب. دستت درد نکنه همچنین امیدوارم تو کنکور موفق باشی و توی یه دانشگاهه خوب قبول بشی . بازم ممنون

11. این کاربر از mohieli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

سلام دوباره.آقای mohammad8711 شما باید روی یکی از لامپ ها دو بار کلیک کرده و داخل option لامپت باید تمامی مقدار های lightmass رو به صفر تبدیل کنی یا مقدارش رو خیلی کم کنی تا دستگاهت از پس رندرش بر بیاد و طول نکشه. راستی این کار رو برای تمامیه لامپ ها باید انجام بدی.
    برای ساخت نور میتونی تو قسمت build گزینه ی lighting رو انتخاب کنی و تیک use lightmass رو برداری اینطوری نیاز نیست تک تک نورا رو تغییر بدی .

آقا وریا تاحالا کجا بودی خیلی کمک میکنی به فروم دمت گرم منتظر بقیه ی آموزشات هستیما...

13. این کاربر از NINJA0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام به دوستان گل.امروز یک آموزش خوب و جالب براتون می خوام بذارم.
    آموزش ایجاد یک کارکتر با حرکت و تکان خوردن خوب نوبت آموزشه :
    ابتدا داخل ادیتور هر جا که مایل هستید یک SkeletalMesh رو قرار می دهید(ابتدا یک راست کلیک رو زمین کرده سپس در پایین وارد Add Actor->All Templates->Add SkeletalMesh رو کلیک می کنید) سپس یک منو جلوی شما باز می شه سپس وارد Content Browser می شوید و کارکتر خود را از لیست attribute->Character انتخاب می کنید و SkeletalMesh مورد نظر خود را انتخاب کنید سپس دوباره به منوی SkeletalMesh می رویم و در قسمت SkeletalMesh فلش سبز را فشار می دهیم و سپس جلوی آن مقدار می آید و دوباره به Content Browser رفته و AnimSet مربوط به کارکتر رو انتخاب کرده و دوباره به منوی SkeletalMesh رفته و AnimSet روی فلش سبز کلیک کرده و مقدار وارد می شود سپس وارد کیسمت شده و یک Matinee ایجاد می کنید و دوبار رو آن کلیک کرده تا وارد UnrealMatinee شوید سپس در سمت چپ راست کلیک کرده و روی Add New Skeletal Mesh Group کلیک کرده به یاد داشته باشید که باید روی Skeletal Mesh خود در مپ کلیک کرده باشید تا دو گزینه ی Movement و AnimSet ایجاد شوند اگر بر روی Skeletal Mesh خود کلیک نکرده باشید فقط اولی ایجاد می شود خوب روی سر گروه یا اولین گزینه که جلوی آن عکس یک دوربین است کلیک کنید سپس در پایین در قسمت Properties روی مثبت سبز رنگ کلیک کنید و می بینید که یک گزینه ی جدید باز می شود حالا دوباره به Content Browser رفته و روی AnimSet مورد نظر کلیک کرده و دوباره به UnrealMatinee و Properties رفته و روی فلش سبز کلیک کنید و مقدار وارد می شود حالا به قسمت تعیین زمان و ایجاد کلید هائی برای حرکت وارد شویدشما باید برای ایجاد حرکت باید اول روی AnimSet یک کلیک کنید و در بالا در نوار ابزار در UnrealMatinee یک جعبه که از دو طرق خط هائی به آن وصل شده کلیک کرد و یک لیست از حرکات برای شما به نمایش در می آید شما به انتخاب خود یکی را انتخاب کنید و سپس وارد مپ شده و یک Trigger در هر قسمتی که دوست دارید قرار دهید و وارد کیسمت شده و آن را به صورت Touch انتخاب کنید و Touched رو به Play وصل کنید سپس بازی را از نو بسازید تا کیسمت ها و Skeletal Mesh در بازی قرار گیرد.
    امیدوارم به شما دوستان عزیز کمک کرده باشم اگر سوالی بود حتما بپرسید.

15. 4 کاربر از Veria70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوباره به دوستان.این هم عکس از آموزش.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

17. 3 کاربر از Veria70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

سلام و تشکر از وریای عزیز یه نکته(درخواست):
    این آموزشاتو به صورت فایل pdf یا word یا... بزار تا هم به نام خودت بمونه هم اینطوری بهتره برای بقیه چون تصویر و متن باهمه و آپلودش برای خودتم راحت تره
    بازم تشکر میکنم
    برای تغییر منوی اول بازی یه آموزش میزارم (اگه وقت کردم)البته زیاد روش حساب نکنین چون تو این ماه خیلی خیلی سرم شلوغه

19. این کاربر از NINJA0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •