تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 66 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

صحیح!!
    ببخشید شما این دوتارو بقل هم دیدی؟
    سوتی رو ببین . فکر کردم نوشتید این دو تا رو از بغل هم دیدید !!

نه کنار هم ندیدم . واسه همین هم عکس گذاشتم تا بقیه ببینن و قیاس کنند . 99% افراد دیگه هم این دوتا رو کنار هم ندیدن البته راحت بود بیام بنویسم کنار هم دیدم و بعد بگم این یکی در مقابل اونیکی حرفی برای گفتن نداشت ! ولی خب عکس گذاشتم که تا کسانی که قصد خرید و مقایسه دارند - نه فن بوی ها و کسایی که دنبال بحثهای بچگانه هستند - قضاوت کنند که کیفیت تصویر در چه حده و آیا میشه گفت که G10 در مقابل B690 یا برعکس B690 در مقابل G10 حرفی برای گفتن نداره ؟!

صحبت از این باشه که یکی از اینها درصدی از اونیکی بهتره ، منم مخالفتی ندارم . بخشیش می تونه علمی باشه و بخشیش حتی سلیقه ای . مثلا کی می تونه بطور علمی ثابت کنه دکور B690 بهتره هست یا نیست ، اما اینکه ما بخوایم بگیم که B690 رنگهاش مرده و کدر هستند و تصویرش در مقابل G10 حرفی برای گفتن نداره جز اینکه دیگران رو به اشتباه بیاندازه و خودمون رو فن بوی G10 معرفی کنیم کمکی به خودمون و بقیه نمی کنه .
    آقای عباس که G10 دارند می تونن بگن تصاویر B690 کمی ضعیفتر از G10 هست یا مثلا نیست . این قابل درکه و بلاخره هر محصولی نقاط ضعف و قوت خودش رو داره اما باور نمی کنم ایشون معتقد باشند که B690 در مقابل G10 حرفی برای گفتن نداشته باشه . این نظرهای متعصبانه به نظر من نباید جایی در یک بررسی صادقانه داشته باشه .

انتخاب بین G10 و B690 اگر گیمر نباشید واقعا انتخاب سختیه چون هر کدوم مزایا و معایب خاص خودشون رو دارند با تصاویری نزدیک به هم
    Last edited by pmax; 17-12-2009 at 10:26.

داره خودمونی میشه hamedsaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    PERSIQUE

پيش فرض

با سلام به دوستان خواستم ببنیم دوستانی که لب تابی که HDMI داره را به G10 وصل کردن ؟
    کیفیت چطوره

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

pmax عکسهایی که گرفتی ..با چه دوربینی ..من عکسهامو با گوشی n95 ,n78 گفتم....ولی فکر کنم دوربین شما دیجیتال..
    [IMG][/IMG]
    سلام

من مخصوصا عکسها رو از نقل قول بر می دارم که صفحه سنگین نشه
    روی اون عکس PMC تون ، من علامت استیل می بینم
    این استیل به پلیر یا ----- مربوطه یا خود G10 این توانایی رو داره که تصاویر رو استیل کنه ؟
    اگر بتونه امکان بامزه ای هست که B690 نداره

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام

من مخصوصا عکسها رو از نقل قول بر می دارم که صفحه سنگین نشه
    روی اون عکس PMC تون ، من علامت استیل می بینم
    این استیل به پلیر یا ----- مربوطه یا خود G10 این توانایی رو داره که تصاویر رو استیل کنه ؟
    اگر بتونه امکان بامزه ای هست که B690 نداره
    عکسی که از pmc گزاشتم ..من از ماهواره با کارت --- ضبط کردم..و بعد با دی وی دی پلیر lg پخشش کردم(تو سورس pc کارت گرافیک من hdmi نداره بخاطر همین رنگها زنده نیستن...)
    ولی خود تی وی هم این قابلیت رو داره که تصویر رو استیل کنه..
    Last edited by abbas_p; 31-12-2009 at 13:06.

5. این کاربر از abbas_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

عکسی که از pmc گزاشتم ..من از ماهواره با کارت --- ضبط کردم..و بعد با دی وی دی پلیر lg پخشش کردم(تو سورس pc کارت گرافیک من hdmi نداره بخاطر همین رنگها زنده نیستن...)
    ولی خود تی وی هم این قابلیت رو داره که تصویر رو استیل کنه..
    من از مسائل فنی سر در نمیارم ولی همینکه G10 می تونه تصویر رو استیل کنه امکانی هست که B690 نداره
    راستش می خواستم اول می خواستم کارت گرافیکی بگیرم که خروجی HDMI داشته باشه بعد با توجه به فاصله کامپیوتر با TV به این نتیجه رسیدم HD PLAYER بگیرم و الان به این نتیجه رسیدم که لپ تاپم رو عوض کنم و یک لپ تاپ با خروجی HDMI بگیرم .

بنظر شما لپ تاپ فول اچ دی با خروجی HDMI می تونه همون کارایی HD پلیر رو داشته باشه ؟

در مورد کیفیت رنگ و تصویر هم بنظرمن هرکسی تجربه کار با دوربین موبایل رو داشته باشه ( که همه دارن ) می دونه نباید کیفیت رنگ و تصویر عکسی که با دوربین موبایل گرفته شده رو با عکسی که با دوربین دیجیتال گرفته شده قیاس کنه . از این جهت حرف شما کاملا متینه

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

فکر کنم تصاویر تلویزیونی ایران رو هم با ماهواره میگیری؟؟؟من با انتن معمولی میگیرم.
    به نظر من hd player بهتره...بخاطر لینکه hd player فکر کنم کیفیت تصویر بهتری رو به نمایش بزاره...ولی باز تحقیق کنید..

8. این کاربر از abbas_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

فکر کنم تصاویر تلویزیونی ایران رو هم با ماهواره میگیری؟؟؟من با انتن معمولی میگیرم.
    به نظر من hd player بهتره...بخاطر لینکه hd player فکر کنم کیفیت تصویر بهتری رو به نمایش بزاره...ولی باز تحقیق کنید..

جدا ؟ باشه پرس و جو می کنم . اگر HD پلیر یکم بهتر باشه بازم لپتاپ می گیرم اما اگر خیلی بهتر باشه همون HD PLAYER رو می خرم

در مورد ماهواره هم آره دیگه . من که توی همون اولین پست نوشتم

من چند تا عکس از b690 میذارم . البته دوربینم رو تازه خریدم ( مبارکم باشه ! ) و زیاد بلد نیستم باهاش کار کنم . شاید بعدا عکسهای بهتری گذاشتم . ( تمام کانالها با ماهواره دریافت می شوند ) .
    مرسی

داره خودمونی میشه omid1351's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام

برای فاصله حداکثر 4 متری تا تلویزیون چه سایز تلویزیونی خوبه ؟
    متشکرم

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام

برای فاصله حداکثر 4 متری تا تلویزیون چه سایز تلویزیونی خوبه ؟
    متشکرم
    از نظر من زیر 42 نگیر...یکم فاصله بیشتر بود میگفتم 50 بگیر...

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

تصاوير جفتشون عاليه هم b690 و هم g10 البته همون usb كه pmax عزيز فرمودن زيادي باحالهالبته اگه بتونه فرمتهاي زيادي رو اجرا كنه.اما من يكي به لحاظ گيمر بودن فقط و فقط g10اما tv چيزيه كه نظرات خونواده هم توش دخيله . راستي نميشه اين ضعف g10 يعني عدم ساپورت multicontent هارو يه جوري پوشش داد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •