منظورمون این نبود که ممکنه برای pc نمی اد.....
اصلأ احتمال همچین خبری صفر هست . ولی خب بنا به دلایلی فقط تریلر های نسخه ی xbox360 این بازی رو نشون می دن که احتمالأ هم به خاطر بعضی از توافقات با مایکروسافت هست...
منظورمون این نبود که ممکنه برای pc نمی اد.....
اصلأ احتمال همچین خبری صفر هست . ولی خب بنا به دلایلی فقط تریلر های نسخه ی xbox360 این بازی رو نشون می دن که احتمالأ هم به خاطر بعضی از توافقات با مایکروسافت هست...
Last edited by alborz_k; 16-08-2010 at 00:43.
از این حرف های خنده دار نزنید بابا باید بگم موتور این بازی از ابتدا برای PC طراحی شد و نسخه اولش هم بر روی PC منتشر شد.و بعد از توسعه نرم افزار حالا برای کنسول هم زده میشه پس نتیجه هر چی کنسول دار ها دارن از PC دارن![]()
من یکی شخصا اعتقاد دارم دلیل اینکه هنوز تریلری از نسخه pc این بازی رائه نشده اینه که ممکنه طبق گفته های قبلی خود مسئولین crytek در نسخه pc از قابلیتهای next gen موتور cry engine 3 استفاده شده باشه و اگه بخوان هم از نسخه pc و هم کنسولی در یک آن تریلر ارائه بدن باعث میشه هنوز 6 ماه مونده به عرضه بازی جنگ بین کنسولها و pc شروع بشه و از طرف دیگه به مسئولین این کمپانی خرده گرفته بشه که چرا شما بین بین پلتفرمها تبعیض قائل شدید و اینا مثل خیلی از کمپانیهای دیگه هر روز کارشون تائید و تکذیب خبرها و شایعات باشه!!!واقعا جالبه که تا حالا هیچ تریلری از نسخه PC منتشر نشده ...
پس حتمأ باید از hd6000 استفاده بشه!!
حالا گذشته از شوخی ، خود physx , Apex تفاوت بسیار زیادی ایجاد می کنند!! البته به دو صورت می شه ازش استفاده کرد ، یا کارت انویدیا از نوع high end یا کارت رادئون با یک پردازنده ی نیرومند در فرکانس بسیار بالا، چون کلأ دستور العمل های فیزیک از یک هسته یا رشته استفاده می کنند ، متأسفانه!!(برادران اورکلاکر باید تا 4 گیگاهرتز رو برن!!) .
حالا به این ها shadermodel5 , directx11 و از همه مهم تر بیش از 4 گیگ حافظه هم اضافه بشه.... .
همه چیز فوق العاده هست به جز اون پولی که باید بابت همچین سیستمی پرداخت بشه.... می ترسم هممون مجبور شیم واسه کرایسس 2 ، کنسول بگیریم .![]()
چرا بابا ویدئو اومده از نسخه PC اما در حد کم..
همون اوایل که ویدئو دادن که نورپردازی دینامیک و انیمیشن چهره رو که مال نسخه PC بود نشون میداد.
انیمیشن چهرش اینقدر واقعی بود که صدای اسپیکر رو میبستی میشد میفهمیدی داره چی میگه!!
مشخصا نسخه PC باید تو زمینه گرافیک یه چیزی بیشتر از ترکوندن باشه چون در غیر اینصورت باید به کرایتک شک کرد.. آخه آلمانی ها مو لا درز کاراشون نمیره : دی
امیدوارم اونقدر هم پر گرافیک نباشه که مجبور به تعویض قطعات بشیم
آخه اونسری برای بازی بتمن و اویل رفتم 9600 گرفتم
خب کاری نداره که میذاری رو very very very very very LOW بازی میکنی دیگه......امیدوارم اونقدر هم پر گرافیک نباشه که مجبور به تعویض قطعات بشیم
آخه اونسری برای بازی بتمن و اویل رفتم 9600 گرفتم....
تاریخ ریلیزش کیه ؟؟
:x :x
نگران گرافیکش نباشین تو بازی مترو 2033 انچنان سیستمی براش اعلام کرده بودن که انگار چه گرافیکی داره رفتم بازی رو روی very high بازی کردم با 8800gt بنده خدا اخ نگفت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)