تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 123 اولاول ... 212728293031323334354181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 1228

نام تاپيک: ✔ رفع اشکال سوالات درسی مباحث مقاطع دبیرستان و پیش دانشگاهی و کنکوری ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض sos

دوستان تروخدا منو دریابید
    1 ساعته سر این موضوع گیر کردم :
    توی شیمی پیش دانشگاهی فصل تعادل یه سوالهایی میدن که توش یک واکنش مینویسن دوتا شکل میدن یکیش برای تعادل اولیه هست و یکی دیگش برای چند لحظه بعد از اعمال تغییر
    (2تا نمودار میدن که سرعت رفت و برگشت رو داده)بعد میگن کدام عامل زیر باعث میشود که سرعت واکنش رفت و برگشت به صورت زیر دراید؟؟؟
    1 کاهش فشار
    2 کاهش دما
    3افزایش فشار
    4افزایش دما

بعد توی همسون 2 تا عامل هستش که باعث افزایش سرعت رفت میشه 2 تا عامل هم باعث کاهش سرعت رفت میشه
    من از بین اون 2 تا نمیتونم تشخیص بدم که کدوم درسته چون 2 تاش یه جواب میخوره

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

ببخشین یه سوال دیگه:ان در گلریزان چه معنی دازه؟
    ممنون
    باید دید توی چه جمله‌ای به کار رفته که ممکن هست معنی مکان یا زمان بده.

1 ساعته سر این موضوع گیر کردم :
    توی شیمی پیش دانشگاهی فصل تعادل یه سوالهایی میدن که توش یک واکنش مینویسن دوتا شکل میدن یکیش برای تعادل اولیه هست و یکی دیگش برای چند لحظه بعد از اعمال تغییر
    (2تا نمودار میدن که سرعت رفت و برگشت رو داده)بعد میگن کدام عامل زیر باعث میشود که سرعت واکنش رفت و برگشت به صورت زیر دراید؟؟؟
    1 کاهش فشار
    2 کاهش دما
    3افزایش فشار
    4افزایش دما

بعد توی همسون 2 تا عامل هستش که باعث افزایش سرعت رفت میشه 2 تا عامل هم باعث کاهش سرعت رفت میشه
    اگه شکل هم بذاری راحت‌تره...
    فکر کنم با درنظر گرفتن غلظت نهایی مشکل حل بشه. مثلا با تغییر فشار، غلظت نهایی همه‌ی مواد [گازی] تغییر می‌کنه اما تغییر دما این‌گونه نیست.
    Last edited by mehdi_7070; 06-01-2010 at 10:31.

3. 2 کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ویرایششششششش
    Last edited by new life; 06-01-2010 at 10:47.

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

این سوال:

در این مثال، می‌بینید که هم سرعت رفت و هم سرعت برگشت افزایش پیدا کرده. بنابراین یا عامل افزایش دما بوده یا افزایش فشار. حالا هر کدوم را بررسی می‌کنیم:
    1. افزایش دما: فرض می‌کنیم q یکی از مواد شرکت کننده باشه. وقتی q زیاد بشه، تعادل در جهت برگشت جابه‌جا می‌شه.
    2. افزایش فشار: تعادل باید به سمتی جابه‌جا بشه که مجموع ضرایب مواد گازی شکل کم‌تر باشه. در این‌جا سمت راست مجموع کمتری داره، پس به سمت راست (رفت) جابه‌جا می‌شه.

طبق سرعت‌سنج‌هایی که گذاشته، سرعت برگشت بیشتر از رفت شده، بنابراین تعادل در جهت برگشت جابه‌جا شده. یعنی افزایش دما...
    Last edited by mehdi_7070; 06-01-2010 at 10:49.

6. 4 کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

1 ساعته سر این موضوع گیر کردم : توی شیمی پیش دانشگاهی فصل تعادل یه سوالهایی میدن که توش یک واکنش مینویسن دوتا شکل میدن یکیش برای تعادل اولیه هست و یکی دیگش برای چند لحظه بعد از اعمال تغییر
    1 کاهش فشار
    2 کاهش دما
    3افزایش فشار
    4افزایش دما
    همون اول كار دو تا گزينه رد ميشن اين كه راحته !

اما بين اون دو تا مثلاً همين مثالي كه آقا مهدي زدن رو بررسي ميكنيم :

توي اين مثال گزينه هاي 2 و 4 براحتي رد ميشن اما ميمونه افزايش دما و افزايش فشار !

با افزايش فشار و افزايش غلظت واكنش دهنده ها و فرآورده ها ، سرعت واكنش رفت با توجه به شكل زير بايد بيش تر بشه (چون سرعت واكنش رفت تابع غلظت واكنش دهنده ها و سرعت واكنش برگشت تابع غلظت فرآورد هاي واكنشه و از طرفي هم ميدونيم كه افزايش غلظت موجب افزايش سرعت ميشه ) اما اين سرعت سنج نشون ميده كه سرعت واكنش برگشت در نخستين لحظه افزايش پيدا ميكنه پس اينم رد ميشه (افزايش فشار) در نتيجه گزينه 1 درسته توجيه افزايش دما رو هم كه آقا مهدي گفتن اگه بازم نياز بود بگو تا قشنگ روووشنت كنم!

اينم شكل (خوب دقت كن) :

Last edited by reza-atom; 06-01-2010 at 13:10.

9. 3 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moraddad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

-آقا مبدا موج کجاست؟
    چشمه موج که دیاپازونه...اون هیچی...
    حالا مبدا موج روی دیاپازونه؟
    یعنی ما اول یه محور مختصات داریم بعدش میایم دیاپازونو میذاریم روی مبدا مختصات؟!
    اگه اینجوریه پس چرا بعضی تابع موج ها یه فاز اولیه هم دارن؟!

-اصلا موج میتونه تو هر دوقسمت(مثبت و منفی ) محور x ها وجود داشته باشه؟
    مگه میشه به 2 سر دیاپازون طناب وصل کرد؟!

اگه کسی منظورمو فهمید بی زحمت جواب بده...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    گیلان _ رشت

پيش فرض

-آقا مبدا موج کجاست؟
    چشمه موج که دیاپازونه...اون هیچی...
    حالا مبدا موج روی دیاپازونه؟
    یعنی ما اول یه محور مختصات داریم بعدش میایم دیاپازونو میذاریم روی مبدا مختصات؟!
    اگه اینجوریه پس چرا بعضی تابع موج ها یه فاز اولیه هم دارن؟!

-اصلا موج میتونه تو هر دوقسمت(مثبت و منفی ) محور x ها وجود داشته باشه؟
    مگه میشه به 2 سر دیاپازون طناب وصل کرد؟!

اگه کسی منظورمو فهمید بی زحمت جواب بده...
    وقتی دیاپازون در حالت عادی هست و حرکت نمی کنه و طناب هم بی حرکت هست ، اون نقطه رو مبدا در نظر می گیریم ، وقتی دیاپازون به حرکت در دو مسیر حرکت می کنه ، یکی بالا و یکی پایین ( البته چپ و راست هم می تونه بره ولی در اینجا اینطور فرض می کنیم ! ) ، وقتی میره بالا طناب رو هم به سمت بالا می بره ، پس تپ ای که در طناب ایجاد میشه اون رو به سمت بالا میکشه و در این حالت موج به بالای محور مبدا ( محور X ها ) میره ، وقتی هم که دیاپازون به سمت پایین حرکت می کنه ، در نمودار ، موج به سمت پایین محور X ها میاد ...

فاز اولیه درواقع وضعیت موج در لحظه ای هست که ما بررسی رفتار اون رو شروع کردیم ، وگرنه همه موج ها یا حرکتهای نوسانی از مبدا و با فاز 0 شروع میشن ...

در مورد فاز اولیه توی نمودارها حواست به نوع نمودار باشه ، یعنی Y - T یا U - X ...

اگه روی سئوالات خاصی توی این مبحث مشکل داری ، بهتره یک نمونه بزاری تا با کمک دوستان توضیح داده بشه ...

موفق باشی ...

12. این کاربر از Mahmood_N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه moraddad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فاز اولیه درواقع وضعیت موج در لحظه ای هست که ما بررسی رفتار اون رو شروع کردیم ، وگرنه همه موج ها یا حرکتهای نوسانی از مبدا و با فاز 0 شروع میشن ...
    ایول...اینو خیلی باحال گفتی.
    ولی کلا بازم به دلم نمیشینه.خیلی ابهام دارم...احتمالا دارم از یه زاویه نامناسب(!) به بحث نگاه میکنم...
    باید بشینم سر فرصت دوباره بخونم.

ولی حالا برای خالی نبودن عریضه شما مثلا سوال موج ریاضی 84 رو نیگا کن...
    اونی که اشکال فنی داره!
    تو پاسخنامه آبی قلمچی در توضیح اشکال تست گفته "طراح تفاوت مبدا موج با چشمه رو در نظر نگرفته ، و در این حالت موج به هر سمتی بره باید عبارت Kx رو با علامت منفی در تابع موج وارد کرد"!

چرا؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ایول...اینو خیلی باحال گفتی.
    ولی کلا بازم به دلم نمیشینه.خیلی ابهام دارم...احتمالا دارم از یه زاویه نامناسب(!) به بحث نگاه میکنم...
    باید بشینم سر فرصت دوباره بخونم.

ولی حالا برای خالی نبودن عریضه شما مثلا سوال موج ریاضی 84 رو نیگا کن...
    اونی که اشکال فنی داره!
    تو پاسخنامه آبی قلمچی در توضیح اشکال تست گفته "طراح تفاوت مبدا موج با چشمه رو در نظر نگرفته ، و در این حالت موج به هر سمتی بره باید عبارت Kx رو با علامت منفی در تابع موج وارد کرد"!

چرا؟!
    ریاضی 84 اون سوال که کلا شوت بود ، ببین کلا توی نموداری که ما میبینیم یا می کشیم مثل این میمونه که یه هو یه عکسی گرفتیم ... یعنی توی اون سوال مثلا منبع رو اگر روی مبدا فرض کنیم هستش و موج در خلاف جهت محور x ها میره ، فاصلش از مبدا منفی 25 سانت میشه. در واقع اول منبع ما نوسان میکنه بعدش اون یارو نقطهM واسه همین اون نقطه نسبت به منبع تاخیر فاز داره بره همین جواب تستم اشتباه بود.

و جواب اون سوال سینوس 40پی تی منهای دوپی سوم میشه. نمیدونم منظورمو رسوندم؟؟!

15. این کاربر از ramin 69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •