باز هم به نفع شرکتها شد . باز پول بی زبون باید به جیب اونا بره . انگار با هم تبانی کردن نامردا. اینترنت تو کشور ما درست بشو نیست فقط خودمونو داریم گول میزنیم. همش سرکاریه اینم از مخابرات با اون همه تبلیغات . فقط کیسه دوخته بود برا جیب مردم.
باز هم به نفع شرکتها شد . باز پول بی زبون باید به جیب اونا بره . انگار با هم تبانی کردن نامردا. اینترنت تو کشور ما درست بشو نیست فقط خودمونو داریم گول میزنیم. همش سرکاریه اینم از مخابرات با اون همه تبلیغات . فقط کیسه دوخته بود برا جیب مردم.
اگه دانلود بالا داری خوب فکر نکنم زير 20 هزار تومان چيزی گيرت بياد ولی اگه وب نوردی و کار معمول داری باز هم هيچ شرکتی 8.5 گيگ رو ماهی 12 نميده
من خودم که از مخابرات خيری نديدم فقط هزينش پايينه نسبت به پهنای باندی که ميده
---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:19 AM ----------
نه تبانی نکردن اگه ميخواستن تبانی کنن همدان که نسبت به شهر های بزرگ يوزر خاصی نداره الان تهران مخابرات تمام پورت هاش رو داده يه دونه پورت خالی هم نداره همچنان هم نا محدود هست
همدان يه سيستم کثيفی داره عين آدماش چشم ديدن همديگه رو ندارن رابطه هم زياد تو اين شهر وجود داره
هرکی بخواد يه کار جديد بزنه همه کار و زندگيشنو ول ميکنن که طرف رو زمين گير کنن
کلاً يه شهر "از ماست که بر ماست" تشريف داره اين خراب شده
256 مخابرات کلاه بردار همدان!!!
با v پـی n
بدون v پـی n
![]()
مبلغش مهم نیست میخوام بدونم کدوم شرکت بهتره؟
Last edited by sm_315; 24-09-2010 at 11:36.
با توجه به تست هایی که کاربرای همدان توی این تاپیک میزارن،نظر شخص من اینه که شاتل فعلا از همه بهتره.
256شاتل همدان
![]()
256 مخابرات همدان:
به نظر من تا وقتی شاتل خوب سرویس میده وقتشه که استفاده کنیم.
دیروز هم از شاتل یک ایمیل به من رسیده که جشنواره پاییزی شاتل هست و به مشترکین قبلی اگه 1 گیگ بخرن 3 گیگ ترافیک میدن و مشترکین جدید 1ماه رایگان می گیرن زمانش تا 20 مهر هست فکر کنم این 1 ماه رایگان هزینه نصب و در دسر جابجا شدن رو هم جبران کنه
من وقتی شماره تلفنم رو تو سایت شاتل وارد میکنم میگه به این مرکز و شماره تلفن میتونن سرویس بدن اما وقتی با نمایندگی شاتل تو همدان تماس گرفتم گفت مخابرات امکان این رو فعلا" بهشون نمیده و دارن در این مورد مذاکره میکنن!!
کسی از دوستان هست که تو شهرک مدرسش با پیش شماره ی 829 باشه و از شاتل سرویس دریافت کرده باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)