سلام
من تجربه زیادی در رابطه با گوشی ندارم
راهنمایی می فرمایید "رام" چی هست؟
و کار کردش چگونه است؟
با تشکر
راستی سرچیدم اما گزینه ها خیلی زیاد بودند
سلام
من تجربه زیادی در رابطه با گوشی ندارم
راهنمایی می فرمایید "رام" چی هست؟
و کار کردش چگونه است؟
با تشکر
راستی سرچیدم اما گزینه ها خیلی زیاد بودند
ممنون از دوستان بابت پاسخ..........
مشکل فارسی ساز این گوشی حل شده یا نه؟..........
در اينجا منظور از رام همون ويندوز نصب شده روي گوشي هست.
رامهاي رسمي كه خود شركتهاي سازنده ارائه ميدن آفيشيال ميگن بهش.رامهايي رو كه بعضي از كاربران دستكاري مي كنند و قسمتهايي رو حذف و يا اضافه مي كنند رام كوك شده ميگن.
دوستان من گشتم و گشتم تا به این گوشی رسیدم نهایت 300 دارم دوربین و صدا واسم مهمه ولی نه در حد زیاد معمولی راضیم میکنه فقط دو به شک موندم که برم واسه خریدش یا نه
دوستان به عنوان حرف آخر لطف کنن یکی از دوستانی که خریده
1-معایب و مزایاش رو از دیدگاه خودش بگه در ضمن فارسی ساز چی شد؟؟
2-همین طور یکی لطف کنه یه عکس از پک و متعلقاتش بزاره واسه فردا میخوام
3-همین طور یکی از بچه ها با دوربین این گوشی یه عکس بگیره بزاره !
قیمت هم لطف کنین ممنون میشم من قیمت گرفتم از 320 مایکروتل بود تا 290 کمتر ندیدم
به نظرتون اصلی بخرم یا متفرقه؟
منون ان شالله جبران کنم![]()
با سلام
دوستان عزیز لطفا قبل از آنکه کامنت جدیدی بگذارید پست های قبلی این قسمت را مطالعه کنید مطمئن باشید جواب بسیاری از سوالات خود را خواهید گرفت. بعنوان مثال برخی از سوالاتی را که شما مطرح کردید در بخش های قبلی بارها پاسخ داده شده است. اما سعی می کنم بطور خلاصه سوالات شما را پاسخ بدهم
1- در رابطه با مزایا و معایب بابد به این نکات اشاره کرد:
الف- مزایا به نرتیب اهمیت (البته برای من) : پردازنده و حافظه رم بسیار مناسب و بالا، قیمت کاملا مناسب، کیفیت مناسب صفحه نمایش لمسی، دوربین قابل قبول با فوکوس اتوماتیک، Wi-Fi مجهز به DLNA و گیرنده GPS کاملا حساس با Cold Start سریع، پشتیبانی از 32 گیگابایت حافظه جانبی
ب- معایب به ترتیب اهمیت: کیفیت نچندان مناسب صفحه در نور مستقیم خورشید (البته همچنان سیاه نمی شود)، وضوح پائین صفحه نمایش (که برای صفحه نمایش 3 اینچی چندان نکته منفی هم نیست)، نبود پورت 3.5 میلیمتری هدست، دو حالته نبودن شاتر دوربین و نبود فلش و محافظ لنز
فارسی ساز برای من با همان Mobi div که در پست 79 همین قسمت به آن اشاره شده بخوبی کار می کند و مشکل روی هم افتادن حروف نیز با نصب برنامه Rosco Contact manager کاملا حل شده می شود.
2- یک نقد کامل از این گوشی را در آدرس زیر نوشته ام به آنجا مراجعه کنید عکس متعلقات گوشی که با دوربین خود دستگاه هم گرفته شده در این نقد موجود است:
3- نمونه عکس و فیلم های گرفته شده با دوربین این گوشی در نقد GSMArena در این لینک آمده است:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت ها هم متفاوتند از 260 تومان بدون گارانتی تا 290 تومن با خدمات پارسه (که البته زیاد چیز خاصی نیست) و تا بالای 310 تومان با گارانتی اصلی متغیر است. به نظر من اگر بتوانید کاملا پک و آک (آنگونه که من خریدم و خودم پلاستیک فشرده روی جعبه و دو برچسب سامسونگ را با کاتر بریدم) نیاز چندانی به هزینه بیشتر برای گارانتی ندارید اما در غیز اینصورت حداقل یک راه فرار در صورت بروز مشکل احتمالی برای خودتان باز بگذارید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
Last edited by ssasan; 03-04-2010 at 18:55.
ممنون من هم قبل از اینکه پست بدم کل این 31 صفحه رو خوندم ولی اگه توجه کرده باشید خواستم یکی از دوستان از دیدگاه خودش نقد کنه اون نقدی که در عصر نوشتن هست یکمی زیادی تعریف میکنه به نظرم و یه سایتی مثل جی اس ام دات آی آر هم فقط معایب رو دیده این بود که من پست زدم
بابته عکس ها ممنون
اگه از علاالدین خریدید میشه آدرس جایی که خریدی رو از رو فاکتورش برام پی ام کنید؟
در ضمن بازم از پاسخ هاتون ممنون![]()
سلام ببخشید میشه قیمت امنیا لایت و مشخصاتشو و بدی ها و خوبیاشو کامل برام توضیح بدین؟؟؟؟
ببخشید اگه وقتتون رو گرفتم
سلام.
شما پست بالایی رو خوندید؟!!!! لااقل یک پست رو میخوندید بد نبود.![]()
آرش جان یعنی الان تو اگه یه اس ام اس فارسی رو کامل باز کنی با نصب Resco Contact manager دیگه کلمات به هم نمیریزه؟
خیلی برام مهمه آخه اگه بخوام نصب کنم باید هارد ریست کنم
راستی از چه ورژنی استفاده میکنی؟
با سلام
من نمی دانم دقیقا به دنبال چه چیزی بودید اما محتوای موجود در 31 صفحه گذشته هم نقدهائی بود که دوستان از دیگاه خودشان کرده بودند. در رابطه با مطلب مرتبط با عصر نوشتن هم نویسنده مطلب خود من هستم و خیلی دوست دارم بدانم چه قسمتی از نقد بوده است که حس "تعریف زیاد" و البته غیر صحیح را در شما ایجاد کرده است؟
در ضمن من از اینترنت خرید کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)