تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 253 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 2527

نام تاپيک: اقتصادی ترین پاکت پی سی Samsung B7300 Omnia LITE

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    من تجربه زیادی در رابطه با گوشی ندارم
    راهنمایی می فرمایید "رام" چی هست؟
    و کار کردش چگونه است؟
    با تشکر
    راستی سرچیدم اما گزینه ها خیلی زیاد بودند

2. این کاربر از saeedfweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

ممنون از دوستان بابت پاسخ..........

مشکل فارسی ساز این گوشی حل شده یا نه؟..........

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin_silver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    من تجربه زیادی در رابطه با گوشی ندارم
    راهنمایی می فرمایید "رام" چی هست؟
    و کار کردش چگونه است؟
    با تشکر
    راستی سرچیدم اما گزینه ها خیلی زیاد بودند
    در اينجا منظور از رام همون ويندوز نصب شده روي گوشي هست.

رامهاي رسمي كه خود شركتهاي سازنده ارائه ميدن آفيشيال ميگن بهش.رامهايي رو كه بعضي از كاربران دستكاري مي كنند و قسمتهايي رو حذف و يا اضافه مي كنند رام كوك شده ميگن.

5. 4 کاربر از farzin_silver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m9780d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهرون

12 حرف آخر

دوستان من گشتم و گشتم تا به این گوشی رسیدم نهایت 300 دارم دوربین و صدا واسم مهمه ولی نه در حد زیاد معمولی راضیم میکنه فقط دو به شک موندم که برم واسه خریدش یا نه
    دوستان به عنوان حرف آخر لطف کنن یکی از دوستانی که خریده
    1-معایب و مزایاش رو از دیدگاه خودش بگه در ضمن فارسی ساز چی شد؟؟
    2-همین طور یکی لطف کنه یه عکس از پک و متعلقاتش بزاره واسه فردا میخوام
    3-همین طور یکی از بچه ها با دوربین این گوشی یه عکس بگیره بزاره !
    قیمت هم لطف کنین ممنون میشم من قیمت گرفتم از 320 مایکروتل بود تا 290 کمتر ندیدم
    به نظرتون اصلی بخرم یا متفرقه؟

منون ان شالله جبران کنم

داره خودمونی میشه ssasan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Universe

پيش فرض

دوستان من گشتم و گشتم تا به این گوشی رسیدم نهایت 300 دارم دوربین و صدا واسم مهمه ولی نه در حد زیاد معمولی راضیم میکنه فقط دو به شک موندم که برم واسه خریدش یا نه
    دوستان به عنوان حرف آخر لطف کنن یکی از دوستانی که خریده
    1-معایب و مزایاش رو از دیدگاه خودش بگه در ضمن فارسی ساز چی شد؟؟
    2-همین طور یکی لطف کنه یه عکس از پک و متعلقاتش بزاره واسه فردا میخوام
    3-همین طور یکی از بچه ها با دوربین این گوشی یه عکس بگیره بزاره !
    قیمت هم لطف کنین ممنون میشم من قیمت گرفتم از 320 مایکروتل بود تا 290 کمتر ندیدم
    به نظرتون اصلی بخرم یا متفرقه؟

منون ان شالله جبران کنم
    با سلام
    دوستان عزیز لطفا قبل از آنکه کامنت جدیدی بگذارید پست های قبلی این قسمت را مطالعه کنید مطمئن باشید جواب بسیاری از سوالات خود را خواهید گرفت. بعنوان مثال برخی از سوالاتی را که شما مطرح کردید در بخش های قبلی بارها پاسخ داده شده است. اما سعی می کنم بطور خلاصه سوالات شما را پاسخ بدهم
    1- در رابطه با مزایا و معایب بابد به این نکات اشاره کرد:
    الف- مزایا به نرتیب اهمیت (البته برای من) : پردازنده و حافظه رم بسیار مناسب و بالا، قیمت کاملا مناسب، کیفیت مناسب صفحه نمایش لمسی، دوربین قابل قبول با فوکوس اتوماتیک، Wi-Fi مجهز به DLNA و گیرنده GPS کاملا حساس با Cold Start سریع، پشتیبانی از 32 گیگابایت حافظه جانبی
    ب- معایب به ترتیب اهمیت: کیفیت نچندان مناسب صفحه در نور مستقیم خورشید (البته همچنان سیاه نمی شود)، وضوح پائین صفحه نمایش (که برای صفحه نمایش 3 اینچی چندان نکته منفی هم نیست)، نبود پورت 3.5 میلیمتری هدست، دو حالته نبودن شاتر دوربین و نبود فلش و محافظ لنز
    فارسی ساز برای من با همان Mobi div که در پست 79 همین قسمت به آن اشاره شده بخوبی کار می کند و مشکل روی هم افتادن حروف نیز با نصب برنامه Rosco Contact manager کاملا حل شده می شود.
    2- یک نقد کامل از این گوشی را در آدرس زیر نوشته ام به آنجا مراجعه کنید عکس متعلقات گوشی که با دوربین خود دستگاه هم گرفته شده در این نقد موجود است:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    3- نمونه عکس و فیلم های گرفته شده با دوربین این گوشی در نقد GSMArena در این لینک آمده است:

کد:
    قیمت ها هم متفاوتند از 260 تومان بدون گارانتی تا 290 تومن با خدمات پارسه (که البته زیاد چیز خاصی نیست) و تا بالای 310 تومان با گارانتی اصلی متغیر است. به نظر من اگر بتوانید کاملا پک و آک (آنگونه که من خریدم و خودم پلاستیک فشرده روی جعبه و دو برچسب سامسونگ را با کاتر بریدم) نیاز چندانی به هزینه بیشتر برای گارانتی ندارید اما در غیز اینصورت حداقل یک راه فرار در صورت بروز مشکل احتمالی برای خودتان باز بگذارید.
    با تشکر
    Last edited by ssasan; 03-04-2010 at 18:55.

8. 5 کاربر از ssasan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m9780d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام
    دوستان عزیز لطفا قبل از آنکه کامنت جدیدی بگذارید پست های قبلی این قسمت را مطالعه کنید مطمئن باشید جواب بسیاری از سوالات خود را خواهید گرفت. بعنوان مثال برخی از سوالاتی را که شما مطرح کردید در بخش های قبلی بارها پاسخ داده شده است. اما سعی می کنم بطور خلاصه سوالات شما را پاسخ بدهم
    1- در رابطه با مزایا و معایب بابد به این نکات اشاره کرد:
    الف- مزایا به نرتیب اهمیت (البته برای من) : پردازنده و حافظه رم بسیار مناسب و بالا، قیمت کاملا مناسب، کیفیت مناسب صفحه نمایش لمسی، دوربین قابل قبول با فوکوس اتوماتیک، Wi-Fi مجهز به DLNA و گیرنده GPS کاملا حساس با Cold Start سریع، پشتیبانی از 32 گیگابایت حافظه جانبی
    ب- معایب به ترتیب اهمیت: کیفیت نچندان مناسب صفحه در نور مستقیم خورشید (البته همچنان سیاه نمی شود)، وضوح پائین صفحه نمایش (که برای صفحه نمایش 3 اینچی چندان نکته منفی هم نیست)، نبود پورت 3.5 میلیمتری هدست، دو حالته نبودن شاتر دوربین و نبود فلش و محافظ لنز
    فارسی ساز برای من با همان Mobi div که در پست 79 همین قسمت به آن اشاره شده بخوبی کار می کند و مشکل روی هم افتادن حروف نیز با نصب برنامه Rosco Contact manager کاملا حل شده می شود.
    2- یک نقد کامل از این گوشی را در آدرس زیر نوشته ام به آنجا مراجعه کنید عکس متعلقات گوشی که با دوربین خود دستگاه هم گرفته شده در این نقد موجود است:

کد:
    3- نمونه عکس و فیلم های گرفته شده با دوربین این گوشی در نقد GSMArena در این لینک آمده است:

کد:
    قیمت ها هم متفاوتند از 260 تومان بدون گارانتی تا 290 تومن با خدمات پارسه (که البته زیاد چیز خاصی نیست) و تا بالای 310 تومان با گارانتی اصلی متغیر است. به نظر من اگر بتوانید کاملا پک و آک (آنگونه که من خریدم و خودم پلاستیک فشرده روی جعبه و دو برچسب سامسونگ را با کاتر بریدم) نیاز چندانی به هزینه بیشتر برای گارانتی ندارید اما در غیز اینصورت حداقل یک راه فرار در صورت بروز مشکل احتمالی برای خودتان باز بگذارید.
    با تشکر
    ممنون من هم قبل از اینکه پست بدم کل این 31 صفحه رو خوندم ولی اگه توجه کرده باشید خواستم یکی از دوستان از دیدگاه خودش نقد کنه اون نقدی که در عصر نوشتن هست یکمی زیادی تعریف میکنه به نظرم و یه سایتی مثل جی اس ام دات آی آر هم فقط معایب رو دیده این بود که من پست زدم
    بابته عکس ها ممنون
    اگه از علاالدین خریدید میشه آدرس جایی که خریدی رو از رو فاکتورش برام پی ام کنید؟
    در ضمن بازم از پاسخ هاتون ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام ببخشید میشه قیمت امنیا لایت و مشخصاتشو و بدی ها و خوبیاشو کامل برام توضیح بدین؟؟؟؟
    ببخشید اگه وقتتون رو گرفتم

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام ببخشید میشه قیمت امنیا لایت و مشخصاتشو و بدی ها و خوبیاشو کامل برام توضیح بدین؟؟؟؟
    ببخشید اگه وقتتون رو گرفتم
    سلام.

شما پست بالایی رو خوندید؟!!!! لااقل یک پست رو میخوندید بد نبود.

12. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

آرش جان یعنی الان تو اگه یه اس ام اس فارسی رو کامل باز کنی با نصب Resco Contact manager دیگه کلمات به هم نمیریزه؟

خیلی برام مهمه آخه اگه بخوام نصب کنم باید هارد ریست کنم

راستی از چه ورژنی استفاده میکنی؟

داره خودمونی میشه ssasan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Universe

پيش فرض

ممنون من هم قبل از اینکه پست بدم کل این 31 صفحه رو خوندم ولی اگه توجه کرده باشید خواستم یکی از دوستان از دیدگاه خودش نقد کنه اون نقدی که در عصر نوشتن هست یکمی زیادی تعریف میکنه به نظرم و یه سایتی مثل جی اس ام دات آی آر هم فقط معایب رو دیده این بود که من پست زدم
    بابته عکس ها ممنون
    اگه از علاالدین خریدید میشه آدرس جایی که خریدی رو از رو فاکتورش برام پی ام کنید؟
    در ضمن بازم از پاسخ هاتون ممنون
    با سلام
    من نمی دانم دقیقا به دنبال چه چیزی بودید اما محتوای موجود در 31 صفحه گذشته هم نقدهائی بود که دوستان از دیگاه خودشان کرده بودند. در رابطه با مطلب مرتبط با عصر نوشتن هم نویسنده مطلب خود من هستم و خیلی دوست دارم بدانم چه قسمتی از نقد بوده است که حس "تعریف زیاد" و البته غیر صحیح را در شما ایجاد کرده است؟
    در ضمن من از اینترنت خرید کردم.

15. این کاربر از ssasan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •