تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 67 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 665

نام تاپيک: کرک ویندوز 7

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

دوستان من به یک سری نتایج رسیدم در مورد کرک7

من اینجا اومدم و گفتم که من یک کرک رو استفاده میکنم که هیچ مشکلی نداره و هرچی اپدیت هم هست انجام میدم هیچ اتفاقی هم نمیوفته حتی اون اپدیت هایی که برای تشخیص کرک هست و بحث شده بود نصب نکنید.

تا چند روز پیش که باز من هم یک اپدیت دیگه رو انجام دادم و گفتم خط شکنی میکنم بهتون میگم که مشکلی نیست شما هم انجام بدین و همین طور هم شد . ولی اون روز 2 نفری که انجام دادن به مشکل برخوردن !!! ولی من هنوز به مشکل بر نخوردم

این نتیجه رو میشه از این مورد گرفت که کرکی که من استفاده میکنم کرکی که شما استفاده کردین نیست وگرنه قاعدتا برای شما هم مشکل بوجود نمیومد.

من اون کرکی که استفاده کردم این هست

http://www.mediafire.com/?njokmwmmmjy

هرچی هست حجمش از wat 2 کمتره. اون روز هم من به
    mohsen_1363 گفتم که این کرک حجمش چرا انقدر کمتره از wat هایی هست که بچه های دیگه گذاشتن !!!

بقیه هم اشاره کردن ولی جوابی داده نشد.

حالا من این کرک رو باز برای کسایی که جینیون ویندوزشون با اپدیت جدید مشکل دار شده اجرا کردم و خودتون ببینید نتیجه رو در این صفحه پست شماره 198 من رو ببینید و نتیجه گرفته شده در چند پست بعدی !!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    امیدوارم کمک خوبی به دوستان کرده باشم

همگی موفق باشید

2. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزیز آخرین کرک wat رو اگر قبل از نصب هر دونه کرک دیگه و قبل از هر گونه آپدیت و روی آخرین نسخه نصب کنید قاعدتا نباید به مشکلی بر بخورید. اون wat که من گذاشتم و حجمش هم از همه اینها بیشتر دقیقا همینکار رو میکنه اما چون من علاقه ای اصلا به آپدیت کردن ندارم اصلا از کرک استفاده نکردم و همون ویندوزی که از سافت گذر گرفتم خودش کرک شده و نسخه OEM هست.

باور کنید بیشتر اون آپدیتها اصلا بدرد بخور نیستند فقط بعضیهاشون از لحاظ امنیتی خیلی کار مهمی انجام میدند که می تونید بعد از بررسی بگیرید. اما خوب به شما حق میدم خیلی از دوستان عشق آپدیت هستند و دلشون می خواد همیشه آپتودیت باشند اما باور کنید اینقدر که شما فکر می کنید هم این آپدیتها مهم نیستند. من که هیچ وقت آپدیت نکردم تا حالا چند بار هــک شدم یا ... که شما حتما می خواین آپدیت باشید چون ما که خیلی اطلاعات مهمی نداریم. بعضی آپدیتها هم مرببوط به نرم افزارهای جانبی مثل آفیس هست که بیشترشون به کار ما نمیان!

البته نمی خوام نظر شخصی خودم رو به شما تحمیل کنم به هر حال ممکنه شما کارتون جوری باشه بدردتون بخوره! چی بگم والاااا
    Last edited by nekooee; 16-03-2010 at 13:32.

4. این کاربر از nekooee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

دوست عزیز آخرین کرک wat رو اگر قبل از نصب هر دونه کرک دیگه و قبل از هر گونه آپدیت و روی آخرین نسخه نصب کنید قاعدتا نباید به مشکلی بر بخورید. اون wat که من گذاشتم و حجمش هم از همه اینها بیشتر دقیقا همینکار رو میکنه اما چون من علاقه ای اصلا به آپدیت کردن ندارم اصلا از کرک استفاده نکردم و همون ویندوزی که از سافت گذر گرفتم خودش کرک شده و نسخه OEM هست.

باور کنید بیشتر اون آپدیتها اصلا بدرد بخور نیستند فقط بعضیهاشون از لحاظ امنیتی خیلی کار مهمی انجام میدند که می تونید بعد از بررسی بگیرید. اما خوب به شما حق میدم خیلی از دوستان عشق آپدیت هستند و دلشون می خواد همیشه آپتودیت باشند اما باور کنید اینقدر که شما فکر می کنید هم این آپدیتها مهم نیستند. من که هیچ وقت آپدیت نکردم تا حالا چند بار هــک شدم یا ... که شما حتما می خواین آپدیت باشید چون ما که خیلی اطلاعات مهمی نداریم. بعضی آپدیتها هم مرببوط به نرم افزارهای جانبی مثل آفیس هست که بیشترشون به کار ما نمیان!

البته نمی خوام نظر شخصی خودم رو به شما تحمیل کنم به هر حال ممکنه شما کارتون جوری باشه بدردتون بخوره! چی بگم والاااا

درسته. اتفاقا به نظر من هم مهم نیست اما یه مزه ای دیگه داره اپدیت بودن

هرکسی میتونه یک اینترنت سکیورتی خوب مثل کسپرسکی داشته باشه و اون رو همیشه بروز کنه برای امنیت فکر نکنم بهتر از اینترنت سکیورتی این پچ ها جواب داده باشه

یا اصلا یک فایروال حرفه ای جدا از انتی ویروس نصب کنه دیگه هیچی دیگه

اما بحث من جواب دادن و جواب ندادن کرک هاست. دوستان دیگه ای هم کرک wat داشته اند اما با اپدیت شدن جینیون ویندزشون خراب شد.

اما این کرک همونطوری که دیدید هنوز مشکلی نداره با توجه به اون مواردی که اشاره کردم !

یعنی ویندوز من اپدیت میشه و هیچ اتفاقی نمیوفته اما ویندوز دوست دیگه اپدیت شد و جینیون از بین رفت !

خب با توجه به اون قضیه حجم هم من میگم این کرک گویا فرق داره

لطفا این مورد رو برسی کنید تا یا تایید شه یا رد شه

تفاوت این کرک با wat هایه جدیدی که دوستان دیگه گذشاتند اما جواب نداده !!!

6. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یعنی کرک wat که شما گذاشتید genuine رو از بین نمیبره؟ اگر اینطوری باشه پس شاید اصلا wat نیست اما دستکاری شده! چون تا جایی که من بلدم کرک wat کارش همینه که genuine رو از بین ببره.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

خیر جناب نکوئی

اصطلاح خوبی به کار نبردم درسته.

منظورم این بود که

دوستان دیگه که کرک جدید wat رو نصب کرده بودن و اپدیت هم میکنند چند روز پیش ویندزشون اکسپایر شده و پیام not genuine اومده و.....

اما من که اون کرک خاص رو داشتم به این مشکل بر نخوردم و حتی کسایی که جدیدا ویندزشون رو اپدیت کردن و این پیام اومده با نصب این کرک درست شده و الان هم اپدیت میشه.

ممنون

9. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

nekooee

من هم موافق هستم اپدیت ها هیچ توفیق محسوسی ندارند یا اگر هم دارند سطح کاربری ما از سیستممون اونقدر حرفه ای نیست که به کار ما بیاد
    فقط باعث به درد سر افتادن خودمون میشه
    Last edited by mohsen_1363; 16-03-2010 at 22:47.

11. 3 کاربر از mohsen_1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام به همه برو بچه های ایرونی که واسطه هیچ نرم افزاری پول نمیدن
    یه نگاهی به سیستمتون بندازین بیش از 1 میلیون تومن روش نرم افزارسواره
    که فکر نکنم 1000 تومنم بابتش پول داده باشید

خب بریم سر اصل مطلب
    تاحالا هرچی کرک واسطه win 7 تست کردید بریزید دور
    این کرک ویندوز 100% خریداری شده میکنه
    یعنی حتی اون genunine مسخره که رو مای کامپیوتر پروپرتیس میگیری بعد کرک کردن هست رو از بین میبره.
    بعد از دانلود فایل روش دبل کلیک کنید بعد اوکی
    سیستم ریاستارت کرد تموم.
    بد بود بیارین بزنین تو سرمن سوالی هم بود در خدمتم
    http://www.mediafire.com/download.php?njokmwmmmjy

چگونه کاملا مجانی از راپیدشر اکانت قانونی تهیه کنیم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این دیگه آخرشه جون تو
    اقای عزیز . شکرا لک . یعنی خیلی دستت درد نکنه . واقعا گل کاشتی .

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

یکی از دوستان لطف میکنه این کرکی که drhaniball و mohsen_1363 گذاشتن رو یه جا دیگه آپ کنه
    چون mediafire قیلتره با قیلتر شکنم نمیتونم دانلود کنم
    مرسی

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

یکی از دوستان لطف میکنه این کرکی که drhaniball و mohsen_1363 گذاشتن رو یه جا دیگه آپ کنه
    چون mediafire قیلتره با قیلتر شکنم نمیتونم دانلود کنم
    مرسی

بفرما

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

اقای عزیز . شکرا لک . یعنی خیلی دستت درد نکنه . واقعا گل کاشتی .
    دوست تازه وارد تشکر
    مواظب اپدیت هات باش ، تا بعدا نگی نگفتی
    بهتره از همون صفحه تا اینجا مبحثا رو خوب بخونی

مدیا فیرم بعد 4 شنبه سوری مشکلش حل میشه
    Last edited by mohsen_1363; 17-03-2010 at 16:53.

17. 2 کاربر از mohsen_1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •