من مشهد هستم. فردا صبح میرم ببینم چی پیدا می کنم. اگه شد شرکت کنیم ببینیم چی میشه.
اعتماد به نفس رو دارین؟ تازه یه هفته شده که حل این مکعب جادویی رو یاد گرفتم و می خوام توی مسابقات شرکت کنم![]()
من مشهد هستم. فردا صبح میرم ببینم چی پیدا می کنم. اگه شد شرکت کنیم ببینیم چی میشه.
اعتماد به نفس رو دارین؟ تازه یه هفته شده که حل این مکعب جادویی رو یاد گرفتم و می خوام توی مسابقات شرکت کنم![]()
منم تو عید یاد گرفتم( تو مسیر مسافرت: دی) بیکار بودم همشو حفظ کردم.
ولی حیف که نمیتونم شرکت کنم. چون فردا تا جمعه مشهد نیستم.
دفترچه قوانین مسابقات رو نداری؟
Icelord جان حتما شرکت کن . مگه خیال کردی بقیه از تو حرفه ای ترن ؟
برو بعد برا ما تعریف کن چه خبره و قضیه چیه![]()
درسته تو همین مسابقات Champion 2009 بوده که Dan Cohen رکورد رو زده.فعلا که لینک رو ندارم ولی اگه گرفتم حتما میزارم.به احتمال زیاد باید توی همین مسابقات 2009 توی مراحل ابتدائیش زده شده باشه که من نتونستم ببینم
اگه فیلمشو داری
بی زحمت لینکشو بذار ببینم
آره درسته ، خودشه.اسمش Taylor Dawson ئه ؟
درسته تو همین مسابقات Champion 2009 بوده که Dan Cohen رکورد رو زده.فعلا که لینک رو ندارم ولی اگه گرفتم حتما میزارم.به احتمال زیاد باید توی همین مسابقات 2009 توی مراحل ابتدائیش زده شده باشه که من نتونستم ببینم
اگه فیلمشو داری
بی زحمت لینکشو بذار ببینم
آره درسته ، خودشه.اسمش Taylor Dawson ئه ؟
Icelord شما رکوردت چقدری هست ؟
Rubiker ، شما مدیر وبلاگ rubik.blogfa هستی ؟
Last edited by mr6768; 12-04-2010 at 01:30.
Icelord من رفتم تو اون سایتی که دادی بعد یه ادرس از یوتیوپ رو توش گذاشتم . بعد روی go on next step زدم توی صفحه ی بعد ازم فرمتی رو که می خوام بهش تبدیل کنم فیلمو خواست منم mp4 رو انتخاب کردم ولی .وقتی start رو میزنم faild میده نمیدونم چرا. بعد اگه faild نمیداد چی میشد من میتونستم چطوری فیلمو تو سیستمم ذخیره کنم؟![]()
اگه با اپرا بری اینترنت و بزاری فیلم رو سایت یوتیوب کامل لود بشه دیگه احتیاجی به دانلود نیست.
از کش مرورگر کپی کن هر جایی که دلت خواست.
سلام دوستان
من با روش مبتدی روبیک رو حل میکنم.
رکوردم بین 1/30 تا 1/50 ـه
به نظر شما برم شرکت کنم....؟؟؟؟؟
سریع جواب بدین فردا آخرین مهلت ثبت نامه.
راستی مکعب خوشون میدن یا ما باید ببریم.............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)