همچین گفتی حرفه ای امیدجان فکر کردم چه خبرهاینا هم که مثل من و خودت بازی میکردن . البته من یه یک سالی هست دیگه نمیزنم ولی اینایی که گفتی حرفه ای از نظر من همون معمولی بودن
![]()
همچین گفتی حرفه ای امیدجان فکر کردم چه خبرهاینا هم که مثل من و خودت بازی میکردن . البته من یه یک سالی هست دیگه نمیزنم ولی اینایی که گفتی حرفه ای از نظر من همون معمولی بودن
![]()
عزیز جان شما که بازی هاشون رو ندیدی.
شرط هم میبندم یا تا به حال آنلاین بازی نکردی یا نجربه بازی ( منظور همین بازی ) رو نداری.
2 دقیقه ایی جمع میشی.
بعدشم ما رو دست کم نگیر.اونجا واسه خودمون اسم و رسمی داریم.![]()
خوب اینی که گذاشتی دیدم دیگه . چیز خاصی نبود واقعا و یه بازی معمولی بود . دو دقیقه ای جمع شدن رو خوب اومدی . اینا که فقط داشتن دو دقیقه اول مگس میپروندن. بعد هم خوبه 4 به 4 بود .
دیدی میگم نوبی میگی نه !
دو دقیقه اول با کدوم پول بیان جمع کنند ؟
بازی 1k بود . یعنی فوقش دوتا فارم + یک سرباز خانه واسه شروع.
بنابراین یه چند دقیقه اول بازی یکم بیحاله بازی واسه اینکه باید پول دربیاری .
واسه سریع جمع کردن باید پول 4k باشه.
پس هر کی میگه دو دقیقه ای میشه جمع کرد نوبه . اوکی ؟
اینم مدرک که خودت گفتی نه من .
در حالی که من گفتم دو دقیقه اول داشتن مگس میپروندن که یکی دوتاشون واقعا اون اول خشکشون زده بود مثل اینکه . باورت میشه یا نه ولی من اولین بازی مولتیم رو که زدم طرف چنان منو همون چند دقیقه اول جمع کرد که تا حالا ندیده بودم cpu منو اونطروی بزنه . بازی های بعد هم مثل اون یارو ندیدم هیچ وقت . شاید چون بازی اولم بود اینقدر فکر میکنم طرف حرفه ای بوده . جالبه طرف بچه هم بود و یه چندسالی از من کوچیک تر بود![]()
Last edited by Gregar; 12-08-2013 at 18:41.
والا من که متوجه منظور از نقل قول ها نشدم.
ولی در کل کسی که حرفه ایی باشه همون اول بازی میتونه طرف مقابل رو ناکت کنه.
نمیدونم طرف چجوری به همچین پولی رسید که سر چند دقیقه یه دفعه اون چشم سایرون رو توی قلعه اش گرفت و منی که کلی سرباز درست کرده بودم رو تمام سربازام رو با اون نابود کرد . بعد با یکی دو دسته سرباز ریخت تمام بیسم رو خراب کرد . واقعا اون اولا همچین رو دستی خوردم .
سایرون رو که خواسته باشی آزاد کنی اولا 9000 تا پول میخواد و هم اینکه بعد از حدود 4 دقیقه میاد بیرون از تو بیس.
سایرون نه . اون جادوی چشم که اپگرید اخر قلعه موردور هست رو میگم .
جدای از این حرف ها.
هماهنگ کن یه دست بزنیم باهم.ببینم چه کاره ایی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)