نظرت راجب به n8
چی هست از بین گوشی های که نام بردید و n8
نظرت راجب به n8
چی هست از بین گوشی های که نام بردید و n8
سلام. از دوستان ایکس شیشی دوتا سوال داشتم.
اولی اینکه وقتی یکی زنگ بهمون میزنه چی جوری میشه صدای اون یارویی که اسمشو میخونه رو قطع کرد.(تو تنظیمات هرچی دنبالش گشتم نبود)
دومی اینکه از سنسور گوشی برای تعویق زنگ الارم و سایلنت کردن صدای زنگ وقتی کسی بهمون زنگ یزنه چی جوری باید استفاده کرد. هر چه قدر گوشی رو برمیگردونم میدم نمیشه(توی تنظیمات سنسور تیک هردوتاش رو گذاشتم ولی نمیدونم چرا کار نمیکنه)
n8با توجه به مشخصاتش گوشی قدرتمندی میاد
در کل باید ببینی چه توقعی از یک گوشی داری و داشتنه چه امکاناتی برات اولویت داره
من از گوشی های سامسونگ دل خوشی ندارم و ال شاید امنیا اچ دی می گرفتم
settings---personal----profiles----personalise----saycallers name این مراحل رو برو وsaycallers name را در حالت off بزار
دلیله اینکه چرا سسورت کار میکنه رو نمی دونم
آقا یه سوال داشتم:
چون نمیشه از ناخن و قلم استفاده کرد هنگام تایپ کردن و sms زدن مشکلی ایجاد نمیشه؟ مثلا حروف با هم زده بشن و قاطی بشه آخه حروف خیلی به هم نزدیکه!!!
نه عزیزم هیچ مشکلی برا اس ام اس دادن پیدا نمی کنی و راحت میتونی باهاش تایپ کنی
کسی سوال دوممو نمیدونه؟
یه سوال دیگه هم داشتم بازی حرکتی برا این گوشی چیه؟
قیمت ایکس 6 مدل 16گیگ هنوزم که هنوزه با گارانتی نوکیا رو 395 تومنه اصلا تکونی نخورده واردات گوشی هم خیلی کم شده عجب گیری کردیما
اینجا قیمتش 350000 تومن شده بود ولی باز گرون شد!
الان حدود 375000 هست البته بدون گارانتی.
همه مغازه ها فقط یکی دو تا از این گوشی رو آوردن.کلا بخاطر اینکه تو بازار تعدادش کمه واسه همین قیمتش نمیاد پایین
من اين گوشي رو براي يكي گرفتم و گوشي خيلي خوبي هست و فريمورش هم 20 بود و مشكل sms برطرف شده بود و صداش كه به نظر من فوق العاده بود
ولي من نتونستم چند تا برنامه كه دانلود كرده بودم رو روش نصب كنم و ارور هاي مختلفي مي داد
براي نمونه همين تراز سنج
اگه ميشه كمك كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)