راستی از نرم افزار های مسنجر هم که فیس بوک رو پشتیبانی می کنند هم می تونی استفاده کنی
راستی از نرم افزار های مسنجر هم که فیس بوک رو پشتیبانی می کنند هم می تونی استفاده کنی
سلام .من پارسال گوشیمو -- کردم و مشکلمو هم حل کرد ولی الان تقریبا هرچی نصب می کنم نصب نمیشه مثل uc broser. و میگه cannot check certificate online.یا یه چیز دیگه شبیه این.بعضی از برنامه هامم از کار افتادن.گوشیمم ویوازه.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.![]()
سلام دوست عزیز لطفا روشی که گوشی یتان را h-a-k کرده اید بگویید تا بتوانم کمکتان کنم.
(به نظر من از روش نرتون گوشی تون رو -- کنید خیلی بهتره)
Last edited by rezas60v5; 24-10-2013 at 20:09. دليل: اصلاح مطلب 2
دوست عزیز لطفا گوشیتون رو به روش زیر -- کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من نرم افزار کیوتی رو نصب کردم و وقتی که می خوام برنامه های کیوتی رو اجراکنم خیلی طول میده قبلا اینجوری نبود از وقتی که کیوتی پایین تر از ورژنی که داشتم نصب کردم اینجوری شد .الآن کیوتی 4.7.3 نصب دارم
سلام به همه دوستان !! من دنبال یه فیلتر شکن برای نوکیا 5233 که سیستم عامل سیمبین داره هستم قبلا از اپرا استفاده می کردم حوب بود ولی چند وقته که فطع شده !!1 کسی دلیله شو می دونه؟؟؟؟
برای رد شدن از فیلتر باید از نرم افزار های وب تحت جاوا نصب کنی مثل ibrowes
سلام دوستان اگه میشه یه برنامه ساعت زنگدار برای 5800 معرفی کنید که بشه مثل ساعت آندروید همه زنگ هارو باهم خاموش و روشن کرد و وقتی گوشی خاموش باشه هم ساعت زنگ بزنه
ساعت گوشی ساعت زنگدار هم داره که موقعی که گوشی خاموش باشه زنگ می زنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)