دوستان من نسخه 3 dvd رو نصب کردم ولی هیچ کدوم از فیلم ها نمیاد.فولدر Videos درون یک فولدر به نام Media در پوشه اصلیه.حجمش هم 3.27.مشکل کجاست؟
دوستان من نسخه 3 dvd رو نصب کردم ولی هیچ کدوم از فیلم ها نمیاد.فولدر Videos درون یک فولدر به نام Media در پوشه اصلیه.حجمش هم 3.27.مشکل کجاست؟
فایلهای ویدئو باید به راحتی با برنامه windows media player اجرا بشه...یعنی اصلا جرا نمیشه؟؟
چرا...همشون بیرون از بازی به راحتی پخش میشن(اما بدون صدا) اما تو بازی جاهایی که باید فیلم پخش شه بلافاصله میره مرحله ی بعد!حتی اول بازی هم لوگوی THQ و Vigil نمیان!حدس خودم اینه که فایل های ویدیو تو یه جای اشتباه قرار دارن که بازی نمیتونه پیداشون کنه.
خوب من حدس میزنم احتمالا نام فایلهای بازی رو دستکاری کردندببین نام فایلها دقیقا باید طبق این عکس باشه:
در ضمن فرمت تمامی فایلها باید(WMV.) باشه!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقیقا همین طوریه!فرمت همه فایل ها هم WMV هستش!داخل فولدر مدیا غیر از videos چند تا فایل دیگه باشه؟(و مجموعا حجمشون؟)
ممنون
این بازی واسه pc نیستش یا هست؟؟؟
قشنگه یا نه؟؟
بله یه یری فایل دیگه هم هست ...663 فایل به حجم 6.29GIG
بله برای PC اومده واقعا هم قشنگه
اگه از سبک بازیهایی نظر GOD OF WAR خوشت میاد حتما بگیرش![]()
Last edited by mehdy.z; 06-10-2010 at 22:49.
سلام دوستان من نسخه 7 گیگی بازی Darksiders که به صورت فشرده ولی کامل هست رو دانلود کردم زبانش فکر کنم روسی مشکلم این نیست اینه که الان می گم:
بازی با سرعت عالی اجرا می شه خیلی خوبه ولی وقتی وارد خود بازی می شم تمام محوطه و خود شخصیت و دشمنا نا مرعی هستند و بازی در حال اجرا هست زربه های شمشیر دیده می شه و دشمنا هم بهم حمله می کنند اما هیچ چیزی معلوم نیست.
فکر کنم مشکلش سره یه سری دی ال ال هست چون آخر نصب پیغام خطا برای چند دی ال ال می ده.
راهی بلدید بگین
یه خواهش دیگه یه پیغام خصوصی هم بهم بدید تا از جواب شما آگاه بشم
با تشکر از دوستانی که کمک می کنند
محیط بازی این شکلی میشه:
فکر کنم بازی ناقصه!!...توی بازیهای دانلودی از اینجور مشکلات زیاد پیش میاد![]()
من یه مشکل احمقانه دارم... وقتی با گیم پد بازی میکنم دوربین رو نمیشه بالا پایین کرد و شخصیت بازی رو از پایین به بالا نشونو میده ولی وقتی بدون گیم پد بازی میکنم همچین مشکلی نیست کسی از دوستان راه حلی نداره؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)