فکر نمیکنم صبا کیفیت شاتل رو داشته باشه.شما یه نگاهی به تاپیک صبا نت بندازید. کاربراش همش دارند از سرعت پایینش شکایت میکنند اونم توی تهران؟؟؟
حالا تصورش رو بکنید توی شهر بی در وپیکری مثل اهواز چه خواهد شد.
فکر نمیکنم صبا کیفیت شاتل رو داشته باشه.شما یه نگاهی به تاپیک صبا نت بندازید. کاربراش همش دارند از سرعت پایینش شکایت میکنند اونم توی تهران؟؟؟
حالا تصورش رو بکنید توی شهر بی در وپیکری مثل اهواز چه خواهد شد.
سلام دوست عزیز
نه اون شرکت که مد نظر شماست شرکت ایران صبا بود که اصلا معلوم نیست کجاست....
شرکت فارا خودش یه ISP هست که هر اینترنت کار تو اهواز این شرکت رو میشناسه....
درضمن تاجایی که من تو بقیه تاپیکا خوندم همه از سرعت بالاش تعریف کردن و از محدودیت دانلودش نالیدن.....
(مراجعه به ADSL شهر های اصفهان و تبریز و قم و مشهد.....)
من که دیگه اینقدر این نیماد واسه راه اندازی اذیتم کرده که اگه وصل شد و سرویساش خوب بود حالا حالاها سراغ هیچ شرکت دیگه ای نمیرم .....
آقایون ظاهرآ مشکلات قطعی در ساعات رایگان به پایان رسیده
دیشب حتی 1 بار هم قطع نشد و 1300 مگ استفاده کردم![]()
دوست عزیز شما چه سرویسی گرفتید و سرعت دانلودتون چقدر هستش؟
دقیقا مثل جت شده برای من ... قطعی اصلا و سرعت کاملا استیبل شده روی 60 !![]()
سلام
میشه لطف کنید این لینک رو تست کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت انتخاب واحد دانشگاهمونه.
نمی دونم چرا از محل کارم نیم تونم بازش کنم.
از همه جا باز میشه به جز اینجا
از اینترنت adsl 256 نمیادنت استفاده می کنم.
این ارور رو میده:
Network Error (tcp_error)
A communication error occurred: "Operation timed out" The Web Server may be down, too busy, or experiencing other problems preventing it from responding to requests. You may wish to try again at a later time.
For assistance, contact your network support team.
به نظر شما مشکل از کجاست؟مشکل از شلوغی سرور نیست چون همزمان از منزل با دایل آپ باز میشه.
پینگ که میکنم request timed out میده!!
Last edited by star61; 22-09-2009 at 14:25.
معاونت آموزشي - مرکز علمي کاربردي جهاددانشگاهي شعبه اهواز ؟ برای من که راحت باز شد !
بعضی اوقات اینطوری میشه با نیماد حتما تماس بگیر ببین مشکل چیه پینگ جواب نمیده ... گاهی اوقات خودشان مشکل دارند
با سلامی دیگر
خب گویا به جز Adsl مون هوامون هم مشکل داره اونم روز عید ( بی چاره عربا عیدشون ...)
تا اینجا که پست ها رو خوندم گویا شاتل یه مدت اساسی خراب شده بود البته دوستی گفته بودند برای « راه پی ما یی روز ق دسه » خب دوستان می تونید بگید از جمعه به بعد اوضاع خوب شده یا نه همون طور خرابه ؟
دوم این که دوست عزیزی که گفته بودی قیمت های کرج ارزون تره و دوستتون گفته خوزستانی ها لردی خرید می کنند !!
بابا ما تو استان لر داریم ولی آخرین لردمون هم « لرد جرج» بود که بعد از انقلاب اسمش شد گرگعلی !!!
خداییش یکی مثل من که برای کارم نیاز به اینترنت پرسرعت دارم چه کنم برم کرج یا هر روز برم کافی نت ( کار این دو سه هفته م ) یا این که هر چی گفتن بگم چشم . فعلا ما محتاجشونیم
راستی آمار صبا نت رو گرفتم آش دهن سوزی نیست . بهتره یه نگاهی به تاپیکش تو همین فروم کنید . شانسیه برای یکی بالای دویست برای دیگر زیر پنج ( کمتر از دیال آپ ) . من که کم کم دارم فکر می کنم کنار Adsl یه دی وی بی هم بگیرم و هر چند وقت یه بار که کلی لینک و آدرس جمع کردم اشتراکشو بگیرم و دِ برو که رفتی حالا نلود کی بلود ( ترجمه : حالا دانلود نکنی کی دانلود بکنی )
همتون شاد باشید تا بعد
راستی شما چه کار کردید چند روزه که منتظر نصب و راه اندازی هستید ؟ آخرش براتون راه اندازی کردن یا نه ؟ یعنی ممکنه برا منم مشکل شما پیش بیاد ؟ ( اگه اینطوره خدا به دادم برسه
)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)