transcend برند مطرح و قابل اعتمادیه
تو زمینه هارد خصوصا مدلهای خوبی روونه بازار کرده
transcend برند مطرح و قابل اعتمادیه
تو زمینه هارد خصوصا مدلهای خوبی روونه بازار کرده
سلام
هارد اکسترنال وسترن دیجیتال این سه مدل؛ mybook Essential 1TB، mybook Home edition 1TB،mybook elite 1TB چند قیمته؟
mybook Essential از 94 تا 97
mybook elite فقط یک جا دیدم قیمت 112 تومن
mybook Home edition وجود نداره منظورت اگر WD Elements Desktop من تو بازار ندیدم.
سلام.
مادربورد من ASUS P5Q هست كه SATA 3Gb/s هست.
حالا خواستم ببينم هارد وسترن Caviar Black SATA 6 Gb/s بخرم (كه انگار ميگن SATA 3 هست) به مادربوردم ميخوره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خود فروشنده كه گفت ميخوره. ميخوام مطمئن بشم درست گفته يا نه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
استفاده از هاردهای sata3 تو مین شما مشکلی نداره و قابل استفاده ست ولی شما از ماکزیمم سرعت این نوع هاردها نمیتونید استفاده کنید
یادت باشه حرف فروشنده ها رو از این گوش که میشنوی از اون گوش باید بریزیش دور
فروشنده به فکر جیب خودشه نه شما
اینجا جایی نیست که به حقوق مشتری احترام بزارن
Last edited by alpha007; 03-07-2010 at 12:22.
خيلي ممنونم. منم فقط مي خواستم ببينم ميخوره يا نه و توقع نداشتم از نهايت سرعتش استفاده كنه چون شايد يك سال ديگه سيستم رو عوض كردم خواستم يه هارد خوب بگيرم. منم از فروشنده بنده خدا پرسيدم فقط ميخوره يا نه اونم صادقانه جواب شما رو داد كه نهايت سرعتش رو نداريهمشون هم بد نيستن
![]()
در ضمن هارد هاي غير چيني تو بازار چي پيدا ميشن؟ فقط همين وسترن كه تايلنديه غير چيني هست؟ اصلاً تايلندي بهتره يا چيني؟
Last edited by siamak_mu; 03-07-2010 at 14:46.
تو همین انجمن درباره چینی بودن و نبودن قطعات بحث شده
درباره هارد هم باید بگم که فرقی با هم ندارن فقط موقع خرید گارانتی رو مد نظر داشته باش
کیفیت هاردهای چینی هم بررسی شده و تایید شده ست
تمام قطعات pc رو چین داره میزنه هارد که جای خود داره
راستی از وارد شدن هاردهای sata3 مطمئنی ؟ قیمت هم داری؟
آخه قطعات ديگه خراب بشن ميديم گارانتي يا تعمير ميكنه يا يكي ديگه ميده يا اصلاً ميندازيم دور ولي هارد چيزي هست كه كل زندگيت روشه و خرابي اون با هر قطعه ي ديگه اي تو كامپيوتر معنيش فرق داره
بله. براي اين هارد كه گفتم پاساژ ايران و پاساژ رضا رو زير و رو كردم فقط و فقط 1 مغازه داشت با گارانتي 2 سال تعويض داتيس 128 تومن. فكر كنم سازگار هارد هاي وسترن رو 5 سال گارانتي ميكنه. حالا نظر شما چيه؟ هارد هاي 1 ترابايت ديگه ي وسترن به جز همين هارد كه گفتم و 1 ترابايت Blue (كه تو ايران نيست) خيلي نسبت به برند هاي ديگه سرعت ريد و رايتشون كمتره (تست هاي HDTune رو ديدم حدود 20 تا 30 مگ بر ثانيه كمتره) به خاطر همين بي خيال مدل هاي ديگه ي وسترن شدم و فقط يا وسترن همون مدل ميگيرم يا هيتاچي. حالا به نظر شما همون وسترن تايلندي با دو سال گارانتي تعويض اون شركت كه اسمش رو نشنيديم بگيرم يا هيتاچي چيني با دو سال گارانتي معمولي گيگابايت؟ راستي شما اصلاً تلفني چيزي از داتيس دارين برام پيغام خصوصي كنين شايد مستقيم از خودش بگيرم كمتر بشه؟
سلام به همه
آقا يه سوال؟تمام هارد های يک ترا بايتي وقتی سيستم روشن باشه و ازشون يه مدت کار نکشي،به حالت خاموش ميرند و صدای تق! ميدند؟من يه هارد اکسترنال يک داشتم...وقتي سيستم روشن بود و اون استفاده نميشد،ميرفت به حالت خاموش و تق صدا ميداد.بعد اگه ميخواستی از هارد استفاده کني،دوباره ي صدای تق و....همين شد که هارده پکيد!
ميخاوستم ببينم هيچ هارد يک ترابایتی هست که موقع استفاده نکردن ازش به حالت خاموشی نره؟چون به نظرم يه عامل اساسی واسه ترکيدن هارده!
چرا بترکه ؟ اتفاقا خیلی هم لازمه
این صدا رو من در هارد های Western و Seagate ندیدم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)