تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 966 اولاول ... 212728293031323334354181131531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

آخر فروم باز rezaete's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اهواز = اکسین

پيش فرض

بله آقا ميلاد،حق با شماست.
    اما وقتي خود نفت دانشگاه داره و با دانشجوهاش قرارداد داره كه ٢ برابر مدت تحصيل واسش كار كنن،ديگه بقيه دانشگاه در اولويت بعدي قرار ميگيرن

آخر فروم باز rezaete's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اهواز = اکسین

پيش فرض

ببخشيد آقا ميلاد،چون با گوشي پست ميدم الان پست شما رو ديدم.
    اين هم يه مساله حل شده واسه دانشجوهاست كه الان اينجا پيش كشيدن...

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اقاي سيدي الان اون كارنامه رو ديدم...عرض كنم كه يكي از دوستاي من،رتبش ٢برابر من شد،آقا الان دارن مكانيك چمران ميخونن،كارت معافيش هم توي جيبش،چرا؟چون پدرش رزمنده بود!
    البته من از دانشگاهم راضيم و خدا رو شكر مي كنم و به اين حرفا نسبت به دانشگاه ذره اي اعتنا نمي كنم،چون هم به مكانيك علاقه دارم و هم توي فروم هاي تخصصي در اين مورد بحث كردم،جواب آخر اونا اين بود:موفقيت فرد به خودش بستگي داره نه دانشگاه.اگه خواستيد بگيد تا لينكشو بدم
    كاملآ باهات موافقم چون منم الان دارم مهندسي شيمي دانشگاه آزاد مي خونم و پدرم در اومده از دست اين استادا از بس سختگيرن و يكي از دوستام كه دانشگاه سراسريه اومده بود با من سر كلاس ميگفت بابا فكر نمي كردم اينجوري باشه؟؟؟؟؟؟؟
    راجب اون آزمون استخدامي هم كاملآ باهات موافقم براي مايي هست كه پارتي نداريم تا دلمون خوش شه آخه صد نفر مي خوان اونم پيماني از 3000 تا پس بقيه چي..........

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان سلام
    به نظر من یکی سطح دانشگاه آزاد پایینه
    من دانشجو نیستم
    ولی میگم آزاد پایینه
    ببینید وقتی میگن سطح یه دانشگاه بالاست خیلی به اون امکانات و اساتیدش بستگی نداره
    نمی گم نداره اما نه اینطوری که هی دارید با استاد پروازی بودن یا اینکه استاد دولتی توی آزاد هم درس میده می سنجید
    سطح یک دانشگاه یه میزان خیلی زیادی به دانشجوها و کار علمی اونها و در کنارش کار علمی اساتید بستگی داره
    وقتی دانشجوها توی یه سطح بالایی باشن بالطبع کارشون هم بهتره
    مثلا شریف امکانات خوبی داره اما با خیلی از دانشگاه های خب دنیا فاصله داره
    اما چرا برقش یکی از بهترینهاست؟
    یا مثلا چرا کار عملی امیر کبیر ی ها خوبه چون کارگاههای خوبی دارن
    خوب شما میتونید این رو توی آزاد ببینید؟
    فکر نمی کنم زیاد بتونید ببینید
    هست اما کم
    کمتر از دولتی ها
    و یک چیز دیگه که مثالی بگم
    دوست من کامپیوترش خوبه و هر چی بهش اصرار کردم که بخون و آزاد نرو قبول نکرد
    الان آزاد رفته پشیمون نیست ولی جای اون آزاد نیست
    ورودی امساله و وقتی که جلسات اولش رو رفته بوده به استاد یه مسئله رو یاد آوری میکنه و استاد بهش میگه این چیزی که شما میگی مال ترم 5 شماست
    حالا استاد تازه فهمیده خودش از این کمتر میدونه
    3 ماه ازش سال نگذشته ازش پروژه میخوان و پروزه میخواد بفرسته برا انجمن نخبگان کشور توی هشتمین دوره شرکت کنه(این رو خودش میگفت و گردن خودش)
    خوب این خودش خوبه نه این که استاد بهش چیزی یاد داده و بعد هم آزاد میاد
    منکر اساتید خوب و دانشجوها خوب نمیشم
    کسی رو هم میشناسم که معماری آزاد رو میخونه اما همه دانشجو های معماری دولتی اینجا رو میزاره تو جیبش و پروژه بعضیاشون رو هم گرفته انجام بده ولی همین آقا از آزاد بد میگه
    یا یکی دوست دیگم الان رفته ولی پشیمون چون هیچ بار علمی نمی بینه
    باز دانشگاه آزاد تا آزاد فرق میکنه
    کلا میخوام بگم که اگه میگید دانشجوهای آزاد ضعیفترن پس سطح دانشگاه هم پایین میاد
    دانشگاه آزاد از نظر امکاناتی بد نیست ولی خوب هم نیست
    اما در مورد پذیرش دانشگاه آزاد
    اینم خیلی معذرت میخوام بیخود شده
    این عکس رو ببینین خودش گویای همه چیز هست
    دوست خوبم، درست نیست بگیم سطح دانشگاه آزاد کمتره!اگر بگیم سطح دانشگاه فلان شهر یا واحد کمتره بهتر نیست؟
    یکی از دوستان هم اشاره کرد در بسیاری از مسابقات روبوتیک و سازه دانشگاه آزاد اوله چون ابتکار دانشجوهاس بالاست.ببینید درسته من قبول می کنم ، اگر میانگین سواد دانشجو ها ترم اول رو در کل دانشگاه های ازاد بگیریم کمتر از مشابه اون در سراسری هست(در رشته های مهندسی)ولی در ترم های 6،7،8 من شرط می بندم میانگین بگیریم این عدد بدست اومده بین دانشجوهای دانشگاه ازاد و دولتی یکی میاد.یعنی مطمئنم.
    در مورد اون کارنامه ، شما اصلا توجه نکردید که اون فرد در کدوم انتخاب قبول شده! انتخاب هفتم و به نظر من این امکان نداره!اماری که من از قلم چی در اختیار دارم
    نمره اخرین فرد قبولی انتخاب اول در 86 --------- 4966
    نمره اخرین فرد قبولی انتخاب اول در 85 -----------5016
    نمره اخرین فرد قبولی انتخاب غیر اولی 86--------5228
    نمره اخرین فرد قبولی انتخاب غیر اولی 85-------5011
    100% فهمیدید که این تراز با توجه به کمبود ظرفیت در 84 بیشتر هم میشه._من تراز ها رو تا سال 85 دارم)

با تشکر

5. این کاربر از Reman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه faraz-hacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من دانش آموز هستم و با این وضع فکر کنم آزادم برم ولی می خوام بدونید که آلمان مدرک دانشگاه آزاد را به رسمیت نمیشناسه به خاطر سطحش اگه قبول ندارید لطفا بعد از گوگل کردن بگید تا لینک بدم.ای خدا اگه تو المپیاد به اندازه 8 نفر بیشتر می خوندم الان مثل آدم می رفتم شریف!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه n.s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    آقا من امروز خبردار شدم كه كسايي كه ديپلم فني دارند و فوق ديپلمشون رو هم گرفتن نميتونن توي كنكور كارداني به كارشناسي آزاد شركت كنند.
    درسته؟
    لطفاً جوابتون رو با دليل بگيد. ممنون
    شما از کجا این حرف رو شنیدین؟
    پس اون وقت کیا میخوان شرکت کنن ؟
    اونایی که نظری بودن و کاردانی قبول شدن ؟
    دوست عزیز این که نمیشه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahgozare tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    موطن آدمی قلب کسانیست که دوستش دارند

پيش فرض

سلام
    آقا من امروز خبردار شدم كه كسايي كه ديپلم فني دارند و فوق ديپلمشون رو هم گرفتن نميتونن توي كنكور كارداني به كارشناسي آزاد شركت كنند.
    درسته؟
    لطفاً جوابتون رو با دليل بگيد. ممنون
    تا جایی که من می دونم مانعی نداره فقط بعد از قبولی باید یه سری درس پیش پاس کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آلمان مدرک دانشگاه آزاد را به رسمیت نمیشناسه به خاطر سطحش اگه قبول ندارید لطفا بعد از گوگل کردن بگید تا لینک بدم
    چرا دوست خوبم.مدرک واحدهای جامع رو که 11 تا هستن قبول داره.11 تایی که بین المللی هستن.مثل نجف آباد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان عزیز اشکال اینجاست که تا معلم یه سوتی میده یه ساعت نظم کلاس رو میریزی به هم!معلم یه ذره سخت میگیره بابا مامان ناظم مدیر همه بسیج میشن که شما وقتتو واسه خوندن تلف نکنی!معلم میگه برو خودت بخون اشکالو بپرس میگی هم اشکال رو بگو هم بخندیم هم نمره بده به خاطر خدا اگرم اخرسر یه سه چهار واحد موند بگو معلم کینه داشت هزار تا فحش هم بگو پشت سرش اخه یه بار ضایع شدی! اینا همه تجربه شده همه تجربه کردن اوایل معلم میاد سر کلاس یه مزخرفاتی میگه اینا همینن که باید با طلا نوشت!خودمون تجربه کردیم همه تجربه کردن اشکال از پایه هست اگه از اول میخوندی!حالا دیگه اینقدر وکیل مدافع دانشگاهی که بدون مشکل میگه بیا بشین سر کلاس خوندی افتخارش مال من نخوندی به جهنم شهریه بده مدرک بگیر نمیشدی!همه عالم و ادم میدونن اونی که درس خون نیست!میره ازاد همین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

چه جالب اونی که رتبش میشه 2000 بعد میره ازاد! جل الخالق! به نظر شما درس نخونه!
    خواب دیدی خیر باشه!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •