دوستان مشهدي:
تو مشهد از کجا اين گوشي رو بگيرم که قيمت مناسب بده و واقعا نمايندگي باشه ودرکل يک مغازه معتبر ياشه
مرسي
دوستان مشهدي:
تو مشهد از کجا اين گوشي رو بگيرم که قيمت مناسب بده و واقعا نمايندگي باشه ودرکل يک مغازه معتبر ياشه
مرسي
سلام
بچه ها من میخوام یه جا تو تهران رو بهم آدرس بدین که بتونم این گوشی رو با رنگ سفید بگیرم
ممنون
-----------------------------------------------------
دوست عزيز تو خود گوشي يه ديگشنري هست كه اگه بري تو option--language---download language
ميتوني زبان فارسي سريع دانلود كني و يا هر زبان ديگه اي كه خواستي
------------------------------------------------------------------------------------
بهترين سايت هم براي دانلود جديدترين برنامه هاي كاربردي موبايل به نظر من سايت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست
از اینجا میتونی دانلود کنی زبون هاش رو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يعني ضد خش روي lcd رو جدا كردي؟!!! يا خش هايي كه ميگي روي ضد خش ميفته؟ اگه روي ضد خش ميفته كه ايرادي نداره ميتوني هر وقت خواستي با 500 تومان عوضش كني/ در صورتي كه بدون ضد خش از قلم استفاده ميكني من توصيه ميكنم اين كارو نكني
براي بك آپ گرفتن هم سي دي داخل كارتن گوشي رو نصب كن/ با استفاده از OVI souit ميتوني مشكلتو حل كني
من مشکل با بلوتوث این گوشی دارم چرا وقتی که میخوایم یه فایلی رو ما بفرستیم گوشیمون بلوتوث ما رو روشن میکنه احتمال ویروسی شدن وجود ندار؟
راستی کسی مشکل فونت این گوشی رو حل کرده؟
نه بابا این قدر دیگه خنگ نیستم که درسته که مبتی هستم فقط یه سری خش روی صفحه افتاده
راستی کسی نمی تونه سوالمو در مورد قفل کردن صفحه جواب بده یعنی یه رمزی رو اول گوشی بزنیم بعد بریم تو
سلام
من یه W960 سونی اریکسون دارم
به نظرتون ارزش داره اونو بفروشم و یه 5530 بخرم ؟
دوست عزيز من اطلاعات زيادي در مورد گوشي w960 شما ندارم اما مطمئن باش با خريد 5530 نوكيا هيچ وقت پشيمون نميشي! اين گوشي خيلي خوش دست و سايز فوق العاده اي داره كه اغلب امكانات گوشي هاي گرون قيمت رو داره و مزيتش هم اينه كه زمخت نيستالبته اين نظر شخصي منه!
اگه GPS برات مهم نيست اين گوشي بهترين انتخاب ميتونه براتون باشه
لطفا روش هک این گوشی رو بگید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)