یه ربع به شیش تکرار میده ، این صدا و سیما مریضه هر دفعه ساعت هارو تغییر میده
یه ربع به شیش تکرار میده ، این صدا و سیما مریضه هر دفعه ساعت هارو تغییر میده
سلام علیکم
من که میگم بازم تقصیر شایسته نیست
سلام
اوا دیدید من میگم تقصیر کاوه نیس هی شما میگید تقصیر اونه![]()
بابا شایسته که دیگه اعتراف کرد آخه........![]()
اهه!!شما اینجا چیکار میکنی؟مگه کار و زندگی نداری؟مگه انتخاب رشته نداری؟؟
![]()
خبر بد :
یکی از "رستگاران" مسافر توپولف بود
"ندا غلامحسين زاده" يکي از بازيگران سريال رستگاران در جريان سقوط هواپيماي توپولف تهران_ايروان جان خود را از دست داد.
به گزارش ایرنا ندا غلامحسين زاده بازيگر نقش زن برادر سارا(صبا کمالي) در سريال رستگاران در هواپيماي توپولف تهران_ايروان حضور داشته و کشته شده است. اين بازيگر سريال رستگاران به کارگرداني سيروس مقدم روز جمعه تشييع و به خاک سپرده شد.
حضور در سريال رستگاران، اولين کار حرفه اي غلامحسين زاده است.
يک فروند هواپيماي مسافربري در مسير تهران - ايروان متعلق به شرکت هواپيمايي کاسپين به شماره پرواز 7908 روز چهارشنبه 16 دقيقه پس از پرواز از فرودگاه امام خميني در ساعت 11 و 33 دقيقه دچار سانحه شد و در اراضي کشاورزي روستاي جنت آباد در استان قزوين سقوط کرد. در اين حادثه 168 نفر سرنشين و خدمه اين هواپيما جان باختند.
و چند عکس خوب از پوریا پور سرخ توی این فیلم:
اینم خیلی حرفه ای هست از پسیانی :
ولی این فیلم عجب داستانی داره الان مه چی زیر سر این پسر دایی هست ! این شایسته هم که اعتراف کرد پولا رو بالا کشیده (البته به ما نه پلیس)
الانم که نزدیک بود کاوه رو بکشن ! (با ماشین)
![]()
اینطور که به نظر میرسه پسر عمه فلور تصمیم داره برای پرویز شایسته پاپوش درست کنه تا هم انتقام بگیره(انتقام باباشو که این خاندان به نوعی ادم حسابش نمی کردند) و هم پول ها رو بالا بکشه و حالا هم که یه مأموریت تازه داره و اونم حذف کردن کاوه هست.
به نظر من بابک کلاً هیچکاره به نظر میاد و اون 2 تا هم که تو شب قتل دکتر به گوشی بابک تک زدند،اجیر شده پسر عمه بودند و هدف از این کار ویرانی این خاندان هست.
بد جوری انتقام در انتقام شده..هی بابا گفت دختر این پسررو ول کن دختره گوش نکرد که نکرد..
این فیلم به نظر من یکی از بهترین سریالهایی هست که تا حالا دیدم..
از همه لحاظ
کارگردانی...فیلمبرداری...نوی سندگی...بازیگری..موسیقی..
البته در ایران
چقدر جالب شده
دیگه معلوم شد کاوه پولارو بالا نکشیده ، الان شایسته و برادر زادش با هم این کارو کردن چون وقتی شایسته داشت به برادر زادش میگفت من پولارو بالا کشیدم اون اصلا تعجب نکرد
حالا این وسط کیانوش میخواد از شایسته انتقام بگیره ، وقتی از قدیم و ندیم گفتن که دزد یقه ی دزد رو میگیره همینجاس دیگه ، خلاف کارا خودشون به جون خودشون میوفتن و پته هاشونو میریزن روی آب
بچه ها کاوه رویا رو کجا برد....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که می گم ضد حال می شه باز بر می گردن خونه....!!!
راستی کسی می دونه الآن قسمت چندمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید آخراش باشه آخه دیگه چیزی نموندهپ...!!!پرویز می ره اعتراف می کنه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)