ممنون.
اینو تو ایبای دیدم
معتبره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی من سایز خودم رو از کجا باید بدونم؟ قدم 170 هستش.
ممنون.
اینو تو ایبای دیدم
معتبره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی من سایز خودم رو از کجا باید بدونم؟ قدم 170 هستش.
میخوام Giant Transend LX بخرم.
از دوستان کسی از قیمت تقریبی این مدل اطلاع داره؟
ممنونم
سلام با این بودجه بعید می دونم جیانت بتونین بگیرین
ولی از برند های مریدا و جیتان انتخاب هی زیادی دارین
---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
dawes از مارک های معروف تولید دوچرخه توی دنیا است و بیشتر دوچرخه های شهری و آماتور تولید می کنهنوشته شده توسط LacrimasProfundere [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای تعیید سایز مناسب
شما باي اندازه ي قد و اندازه پا هاي خود (از داخل ران تا کف پا ) اندازه بگيريد
اندازه پا را از کف پا تا داخل ران اندازه ميگيرند
بعد می تونید بر اساس این جدول که لینکش گذاشتم سایز مناسبتون انتخاب کنید
البته این سایز ها که توی این جدول هست سایز بدنه ی دوچرخه هست که به اینچ اومدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی اندازه میله وسط دوچرخه از مرکز محور توپی وسط تا جایی که پایه زین وارد لوله میشه به عکس زیر توجه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by aliy2324; 06-09-2011 at 16:48.
دوستان عزیزم درود بر شما
من برای کارای معمولی و داخل شهر و سرعت معمولی و بیشتر برای مسافت بین منزل تا محل کار که مجموعا 20 کیلومتر در روز رکاب زدن میشه یه دوچرخه میخوام بگیرم . بودجه ای که براش در نظر گرفتم بین 250 تا 300 تومن هستش (بیشتر نمیخوام هزینه کنم چونه نزنید) .
برای این کاربردی که خدمتتون عرض کردم یه مورد معرفی کنید که :
1 - دووم خوبی داشته باشه و حداقل 5 سال برام کار کنه . البته اینم بگم که آدم با سلیقه ای هستم و خیلی خوب باهاش تا میکنم و نگهداریش میکنم .
2- سبک باشه ( خیلی خیلی خیلی برام مهمه )
3- اینکه کمک عقب داشته باشه یا تعداد دنده هاش زیاد باشه برام خیلی مهم نیست .
شکل ظاهرش هم برام مهمه و اینکه جای جوشهاش خیلی ضمخت و تو چشم نباشه . در مجموع اینکه طراحی و ساخت با کیفیتی داشته باشه .
اصلا با این بودجه ای که خدمتتون عرض کردم یه همچین دوچرخه ای با این مشخصات میشه خرید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
دوستون دارم
سپاس
سلام
اول با توجه به نیاز شما باید دوچرخه هیبرید یا شهری بگیرید این دوچرخه ها دارای لاستیک باریک وزن مناسبی هستند این دوچرخه ها کمک عقب هم ندارد چون اصلا نیازی بهش ندارند .
ولی با این بودجه و شرایط سختی که گذاشتین بعیده بتونین دوچرخه ای پیدا کنید .
فکر کنم اگه بودجتون افزایش بدید تا 440 بتونین مریدا crossway10 بخرید با 5 سال ضمانت بدنه
اینم لینک مشخصات و تصویر دوچرخه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by aliy2324; 07-09-2011 at 12:20.
با سپاس از شما دوست گرامی
لطفا یه مورد زیر 300 تومن معرفی کنید . حالا اگه 100 در 100 توقعاتم رو هم نتونه برآورد کنه تا 80 درصد هم خوبه .
منتظر نظر سایر دوستان و اساتید عزیز هستم .
سپاس![]()
با سلام به همه دوستان بزرگوار
با قيمت 350-400 چه دو چرخه اي ميتونم بگيرم كه مدل خوبي باشه .لطفا بهم مدل معرفي كنيد.
كار كرده هم باشه خيالي نيست فقط سالم باشه.
در ضمن اگه قيمتها با دبي يا تايلند خيلي تفاوت داره از اونجا ميتونم بگيرم( بدون هزينه پستي و حمل و اين چيز).
حتما كوهستان هم باشه چون جاده هاي ما(با اون دست اندازاش) با كوهستان فرقي نداره
لطفا راهنمايي كنيد
توی مدل های hasa یا رالی بگردین ببینید که مدل شهری دارن که بتونین بخرین یا اگه یه مدل کوهستان هم پیدا کردید لاستیک زیاد پهن نداشته باشه
مارک های دیگه توی این رنج قیمت خوب نیستن
دوستان تا 200 تومن چیزی واسه استفاده معمولی پیدا میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)