تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 31 از 469 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

در ضمن به خاطر اينكه يه موقع من رو با شما اشتباه نگيرن ميثم آيدي قبلي من رو به شما نداده
    درسته ، میثم خان اونو به من نداده
    ولی خودم اونو ثبت کردم و به میثم جون گفتم برای منو به اون تغییر بده ، یه سری دلیل گفت که من قانع شدم ، سپس نام کاربریمو از demoblog به my friend عوض کرد

موفق باشید

کـاربـر بـاسـابـقـه saviss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

پيش فرض اگه بگم باور نميكنيد

گمونم سوتي خيلي ناجوري باشه(هركي خواست پاكش كنه)
    زمان جنگ رفته بودم جبهه
    پشت خط براي يكي از دوستام مرخصي گرفتم كه اون بره مخابرات وبخونشون زنگ بزنه منم برم حموم.........اقا از بس عجله داشتم از يكي پرسيدم كه حموم كجاس ؟اونم بادست اشاره كرد وگفت تو اين كوچه..........منم با عجله دويدم توي كوچه(اخه مرخصي شرافتي گرفته بوديم كه زودبيايم- اعزام داشتيم)هيچي.. رسيدم يه جا كه دم درش پرده زده بودن ويه بچه كوچولو نشسته بود..پرسيدم حموم اينجاس؟باسر اشاره كرد اره.........منم پرده روزدم پريدم تو......خب حموم عمومي بود........... ولي...........مردونه نبود
    هيچي تا اونا بفهمن و خودشونو جمع وجور كنن من مث تير فلنگو بستم .گمونم تاپايگاه يه نفس دويدم...محلشو هم نميتونم بگم چون چندتا از بچه هاي سايت ماله همون استان هستند(يكيشونو كه ميدونم ماله همون استانه)ميترسم بعد از 15سال هنوزم دنبالم باشن اخه سخت هم تعصبي هستن
    ولي ديگه تا موقعي كه ميرفتم جبهه بيشتر از عراقيا از اهالي اون روستا ميترسيدم

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

ساويس جان مرسي سوتي توپي بود ولي نگفتي وقتي رفتي داخل حموم عكس العمل اونا چي بود ؟

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

کـاربـر بـاسـابـقـه saviss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

پيش فرض عكس العمل

نقل قول نوشته شده توسط wookman
    ساويس جان مرسي سوتي توپي بود ولي نگفتي وقتي رفتي داخل حموم عكس العمل اونا چي بود ؟
    براكم
    عكس العمل اونا............خلاف اصل سوم نيوتون بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه Soshiant's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    روی شونه راستت

پيش فرض

اول بگم سوت جون غصه نخور خودم برات کار پیدا میکنم(ولی بی شوخی با اینکه پست هات خیلی کمه از محبوب ترین ها هستی)
    من هم یک سوتی از فامیل هامون بگم
    یکی از فامیل هامون زن المانی داره
    یک بار که اومدن ایران خاهر شوهره میخاد این عروس خارجی و بچه هاشو ببره جا های دیدنی شهرمونو نشون بده
    میخاست ببرشون حمام گنجعلی خان که یک حمام قدیمی هست که به صورت موزه در اوردن و در داخل بازار قدیمی شهر قرار داره
    نزدیک این حمام هم یک حمام قدیمی و عمومی به نام حمام ابراهیم خان هست که اگر اشتباه نکنم همین حمام هست که دایر هست و مرد ها میرن اونجا حمام
    این بنده خدا هم اشتباها این فامیلاشو یعنی زن برادرش و 2 تا دختر برادرش میبره توی اون حمام
    اون اول مسئول حمام و 2تا مرد نشسته بودن که لنگشون هم محکم نبسته بودن
    وقتی وارد میشه و اون مرد هارو میبینه میگه این مجسمه ها چقدر طبیعی هستند جدیدن حتما (توی اون موزه که گفتم مجسمه هایی از انسان هایی در حال حمام کردن هست که طبیعی و قشنگ هستند)
    مسئول حمام داد میزنه خانوم این جا حمام هست اون هم میگه چرا داد میزنی منم میدونم حمامه توریست خارجی اوردم حمامو ببینند
    در همین حال اون مرد ها که متوجه اومدن اون میشن و لنگشونو محکم میپیچند دورشون اون هم میگه چه جالب مجسمه هاشون حرکت هم میکنند
    که مسئول حمام داد میزنه خانوم میگم این جا هموم عمومیه
    که در این زمان تازه دوزاری خانم میفته
    وقتی برمیگرده که در بره میبینه که زن برادرش و دختراش خیلی زود متوجه شدن و رفتن بیرون ولی اون نیم ساعت اون تو داشته چونه میزده

کـاربـر بـاسـابـقـه saeid_ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ساويس جان موقع دويدن تايم ميگرفتي. چون من فكر ميكنم اون لحظه ركورد دوي دنيا رو شيكوندي

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tabriz

7 عجب

نقل قول نوشته شده توسط saviss
    گمونم سوتي خيلي ناجوري باشه(هركي خواست پاكش كنه)
    زمان جنگ رفته بودم جبهه
    پشت خط براي يكي از دوستام مرخصي گرفتم كه اون بره مخابرات وبخونشون زنگ بزنه منم برم حموم.........اقا از بس عجله داشتم از يكي پرسيدم كه حموم كجاس ؟اونم بادست اشاره كرد وگفت تو اين كوچه..........منم با عجله دويدم توي كوچه(اخه مرخصي شرافتي گرفته بوديم كه زودبيايم- اعزام داشتيم)هيچي.. رسيدم يه جا كه دم درش پرده زده بودن ويه بچه كوچولو نشسته بود..پرسيدم حموم اينجاس؟باسر اشاره كرد اره.........منم پرده روزدم پريدم تو......خب حموم عمومي بود........... ولي...........مردونه نبود
    هيچي تا اونا بفهمن و خودشونو جمع وجور كنن من مث تير فلنگو بستم .گمونم تاپايگاه يه نفس دويدم...محلشو هم نميتونم بگم چون چندتا از بچه هاي سايت ماله همون استان هستند(يكيشونو كه ميدونم ماله همون استانه)ميترسم بعد از 15سال هنوزم دنبالم باشن اخه سخت هم تعصبي هستن
    ولي ديگه تا موقعي كه ميرفتم جبهه بيشتر از عراقيا از اهالي اون روستا ميترسيدم

بابا من فهمیدم اون کدوم شهر بوده
    بهتره نگران نباشی چون من به کسی نمی گم که تو بودی .

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دختر عموي من عروس يك فاميل غريب شد و اونا رسم داشتن تو مراسم نامزدي همه افراد فاميل عروس را براي هفته ديگه دعوت كنن مهموني و اصولا بينشون رسم كه خانواده عروس بايد سنگين باشه و اين مهموني را به هيچ وجه قبول نكنه
    اما ما كه از همه جا بي خبر اونا هنوز نگفته كلي هم خوشحال شديم و هفته بعد 30 نفري رفتيم اونجا
    الن كه رسمشون را فهميدم هر وقت ياد اين موضوع مي افتم تنم يخ مي كنه

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط wookman
    دوست عزيز حالا اگه شما سوتيتون رو تعريف كنيد مگه چي ميشه ؟
    آخه مگه من شما رو ميشناسم كه آبروتون بخواد بره !!!!!!!!
    -------------------------------------------
    در ضمن به خاطر اينكه يه موقع من رو با شما اشتباه نگيرن ميثم آيدي قبلي من رو به شما نداده
    منم كاملا موافقم مگه كسي شما را اينجا مي شناسه كه آبروت بره
    تازه بشناسه هم
    براي همه پيش مي ياد
    اما حالا فقط كمك مي كنه كه با تعريف كردنش خودمون و بقيه يك كم بخنديم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •