سلام.
موارد اینچنینی رو یکجا مطرح کنید هم پیدا کردن جوابش واسه خودتون راحت تره هم باعث میشه تاپیکها شلوغ نشه.![]()
سلام.
موارد اینچنینی رو یکجا مطرح کنید هم پیدا کردن جوابش واسه خودتون راحت تره هم باعث میشه تاپیکها شلوغ نشه.![]()
آخه فقط واسه من داره اینطوری میشه
هر کسیم بم اس ام اس میده همینطوری میشه ! دارم کلافه میشم
والا من ماهی یه بار میام p30world واسه همین گفتم شاید یا مشکل از ویندوز باشه بچه هایی که به اون تاپیک سر میزنن بتونن کمک کنن یا کسی که همین گوشی رو داره بتونه کمک کنه
سلام..
اقا یه برنامه ای تو گوشی من بود..که نصبش کردم..اولش گوشی عربی شد با هزار مصیبت دوباره انگلیسیش کردم..اما الفبای عربی اضافه شده به گوشی..هر کاری میکنم به تنظیمات اولیه برنمیگرده..همه چی پاک میشه به جز این فونت عربی..ایا بودنش موردی داره؟ (من که ازش خوشم نمیاد) و بهترین راه برگرداندن گوشی به تنظیمات کارخانه چیه؟
ممنون.
سلام.
بودنش که مشکلی ایجاد نمیکنه.اما اگر بخوای پاکش کنی باید هارد ریست کنی.(همون تنظیمات اولیه کارخانه).(البته بهترین و بدترین راه نداره واسه خواسته شما که تنظیمات کارخانه هست فقط هارد ریست وجود داره).
سلام دوستان
من pocket shield 3.2.5 نصب کردم و باش مشکلی ندارم ولی نمیتونم theme هایی رو که دانلود کردم استفاده کنم.وقتی میرم تو قسمت design و theme رو میزنم یه download theme preview هست که کانکت میکنه و یه install theme که خاموشه و کار نمیکنه
لطفا راهنماییم کنید.
ممنونم
بازم سلام
من چند جا خوندم که اگه ppc رو به pc وصل کنیو بدون مشکل میشه از نت pc استفاده کرد ولی من هر کاری می کنم نمیشه.
حتی wmwifirouter هم نصب کردم ولی وقتی usb to wifi فعال میشه active sync قطع میشه. کلا نمی دونم باید چه کار کنم!
تورو خدا کامل راهنماییم کنید.
بازم ممنون.
سلام.
شما وقتی با اکتیو سینک به کامپیوتر وصل هستید باید بصورت دیفالت به نت وصل بشید (البته اگر PC به نت وصل باشه).اگر نمیشه تو اکتیو سینک قسمت File قسمت Connection Settings رو بزنید و توقسمت دوم تنظیم رو بزارید رو اتوماتیک انشاا... مشکلتون حل میشه.
اگر نشد یه بار اکتیو سینک رو آنیستال و دوباره اینستال کنید.![]()
آقا ما این کارم کردیم نشد :(
page باز نمیکنه
هیچی!!!!!
سلام.. من الان با گوشیم تو نت رفتم..سرعتشم خیلی خوبه..همه جا هم میره
خیلی دوست دارم در دومین روزی که گوشی رو خریدم چند تا نکته کوچولو بگم!
خیلی زیباتر از عکسهاش هست..
فیلمبرداریش هم برای این تیپ گوشی واقعا خوبه..
جی پی اس این گوشی بهترین جی پی اسی هست که دیدم..
سرعتش واقعا خوبه..
خیلی خوبه!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)