سلام دوستان یه مدت از پی سی ورلد دور بودم برای فیفا چی شد تریلر اومد یا خبر امیدوارکننده ای اومده؟
سلام دوستان یه مدت از پی سی ورلد دور بودم برای فیفا چی شد تریلر اومد یا خبر امیدوارکننده ای اومده؟
تریلر رسمی که نیومده....قضیه نکست جن برای pc هم هنوز مشخص نیست
دیگه امیدی برای نکست بودن pc نیست
ای بابا دیگه خیلی داره قایم باشک بازی در میاره فیفا
یه چیزی بده بیرون بفهمیم چکاره ای خوب.
خیلی مشکوک میزنه
یه توصیه به مسعود جان:
از همین الان برو دکتر یه قرص واس قلبت بگیر
یه وقت دیدی نکست بود نسخه پی سی احتیاط کن
حالا اگه نباشه هم واست خوبه دی
داداش 3 روز دندون رو جیگر بزار خیلی چیز ها مشخص میشه![]()
سلام بر همه فوتبال دوستان..........
خوب اون Community Day که گفته بودند که فیفا 10 را نشان میدن که یادتون هست........یکی از اون اشخاص که در این Community بوده که یکی از مدیران در سایت فیفا 09 هست(احتمالا هم یکی از اون شخصهایی هست که با Ea Sports کار میکنه) یک صحبتهایی کرده در خود سایت فیفا 09.......چیزی که من دیدم باید بگم اون عکسهایی که Google Boy قبلا گذاشته بود البته حداقل اون اولیش از فیفا 10 هست این عکس منظورم هست!!
خودتون میبینید که واقعا از نظر گرافیکی بسیار بسیار اندک نسبت به فیفا 09 پیشرفت داشته!!حداقلش از نظر گرافیکی!!
و خوب چیزی که خودم مطمئن بودم درباره Pc این بود که بازی روی این پلتفرم مسلما به صورت Next Gen نخواهد بود!!اینو خود ایشون هم اشاره داشته!!اما به تعریف و تمجید از نسخه Pc پرداخته بوده البته گفته به صورت کامل NG نخواهد بود!!دقت کنید به صورت کامل!!(یک چیز بگم من هم حالم از فیفا 09 پی سی به هم میخوره ولی اینبار به نظر خودم قضیه فرق میکنید به خاطر قیمت و ....مسلما یک بازی کارنت را با اون قیمت عرضه نمیکنن و این میتونه به نظرم چراغ سبزی باشه که فیفا را PC بسیار بهتر باشه!!)
در ضمن یک نمیچه اطلاعاتی هم در مورد فیفا 10 PC را Fifamexico منتشر کرده بود که اون هم در فروم fifa09 گذاشتن!!
چیزی که مشخص هست بازی به صورت Full Next Gen بر روی Pc نخواهد بود!!
فیفا 10 نکست نیست اما گیم پد نکست رو براش طراحی کردن ...........
اين پست رو من ديشب زدم ولي نمي دونم چرا الان نيستش!!!خوب دوباره ميزنم!
روز دوم FIFA 10 Community Day با نسخه PC شروع شد. بازي خيلي احساس برانگيز هستش و اگرچه به صورت كامل Next Gen نيست ولي تيم سازنده مولغه هاي كليدي نسخه Next Gen رو در PC به كار برده. نسخه PC فيفا 10 بر روي دو نكته اصلي متمركز هستش: Next Gen Gameplay و Online .
از Sweetpatch.tv:
پاسخ دهي بيشتر و بهبود سيستم هاي هد زني, سانتر كردن,سوئيچ بازيكنان و مهارت هاي حركتي.
سيستم بر خورد بازيكن ها بهبود ژيدا كرده به همراه اينكه ديگه هم تيمي ها كنتر به هم بر خورد دارن ( نكته اي كه تو فيفا 09 آزار دهنده بود)
با توجه به Next Gen Gameplay ولي متاسفانه شما نمي توندي از تمام ويژگي هاي نسخه Next Gen بهره ببريد و دليل اين امر هم وجود محدوديت در سخت افزار PC گيمر ها هستش( تنها 10 درصد PC ها قادر به اجراي نسخه Next Gen هستند)
در مورد نسخه Next Gen هم گفته شده كه EA SPORT امسال قدم خيلي بزرگي در بهبود بازي برداشته!!
متن كامل رو هم مي تونيد از لينك زير بخونيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه توصیه به مسعود جان:
از همین الان برو دکتر یه قرص واس قلبت بگیر
یه وقت دیدی نکست بود نسخه پی سی احتیاط کن
حالا اگه نباشه هم واست خوبه دی
نه ديگه احمد جون دير گفتي!
بالاخره بايد رفت يه x360 گرفت, هر چي ما خواستيم اصالت pPC رو حفظ كنيم اين EA نذاشت![]()
Last edited by Masoud King; 01-06-2009 at 10:41.
مسئولینی که فیفا را میسازند خیلی dumb تشریف دارند !!!!!!!!! به هر حال من زیاد تو کار فوتبال نیستم ولی از این صحبت های مسئولین بازی fifa معلومه که فقط سعی در تحقیر کردن پلت فرم pc را دارند !
قصد بر تحقير هيچ پلتفورمي نيست چون براشون سودي نداره!مسئولینی که فیفا را میسازند خیلی dumb تشریف دارند !!!!!!!!! به هر حال من زیاد تو کار فوتبال نیستم ولی از این صحبت های مسئولین بازی fifa معلومه که فقط سعی در تحقیر کردن پلت فرم pc را دارند !
ولي اون چيزي كه معلومه اونا با توجه به سخت افزار گيمر ها اين كار رو كردند!
چون تعدادي كمي از مردم از سخت افزار هاي خيلي قوي استفاده ميكنند!
این ea کلا با pc مشکل داره
بازی هایی مثل کراسیس به اون عظمت و بزرگی روی p جواب دادن
حالا این فیفای فکستنی اومده برای pc کلاس میذاره...
دیگه از نظر سنگینی و... به GTA IV و CRYSIS که نمیرسه!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)