اگه این پروژه رو هم بزارید خیلی خیلی ممنون میشم
اگه این پروژه رو هم بزارید خیلی خیلی ممنون میشم
سلام خدمت دوستان عزیزم . از اونجا که اکثرا میدونیم ؛ فراوانی پروژه های اماده ی 8051 در نت ؛ به نسبت AVR بسیار کمتره . اونم به رغم پرکاربرد بودن و روی کار بودن AVR در این سال های اخیر بوده .
پس پروژه های عملی با 8051میکرو کنترلر در سایت های پارسی زبان بسیار کمیاب هستند .
نتیجه میگیریم که به سایت های لاتین رجوع کنیم ؛ البته تعداد پروژه ها محدود هستند . من سایت
رو معرفی میکنم . با رفتن به لینک بالا لیستی از پروژه های آماده ؛ به همراه فایل هگز و شبیه سازی شده با پروتئوس در اختیارتون قرار میگیره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روی هر کدوم یکی از پروژه ها که مد نظرتون بود میتونید کلیک کنید ؛ و در صفحه ی جدید گزینه ی
وDownload the Source code
رو انتخاب کنید . شروع به دانلود میکنه .Download the PCB
پایدار باشید .
کسی این پروژه رو نداره که بزبان C نوشته شده باشه یا یه Flasher ساده که به زبان C نوشته باشه بد جور جور دنبالشماگه این پروژه رو هم بزارید خیلی خیلی ممنون میشم
دوست من ؛ حتما فلاشر با 8051 میخواین ؟ با AVR باشه و به زبان C به کارتون نمیاد ؟کسی این پروژه رو نداره که بزبان C نوشته شده باشه یا یه Flasher ساده که به زبان C نوشته باشه بد جور جور دنبالشم
نه avr بکارم نمیاد 8051 میخوامدوست من ؛ حتما فلاشر با 8051 میخواین ؟ با AVR باشه و به زبان C به کارتون نمیاد ؟
ممنون
ببخشيد.
يه برنامه براي انتقال ديتا به پورت كام ميخوام..
سورسشو هم ميخوام..
اگه با يه برنامه ي ويژوال نوشته شده باشه خيلي بيشتر ممنونتون ميشم...
واسه فرستادن ساعت به LCD بايد يه برنامه براي اين كار داشته باشم.
خيلي لطف ميكنيد....
سلام.
برنامه چراغ راهنمایی رو می خواستم.
ممنون
سلام دوست عزیز .
چراغ راهنما با 8051 ، خدمت شما :
دانلود
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام دوستان
منم دنبال این مدار هستم ولی با این تفاوت که من دو تا چراغ راهنمایی میخوام که قابل تنظیمم باشد یعنی بعد از چند ثانیه چراغ بعدی روشن بشد از دوستان اگه کسی چیزی بلده ممنون میشم جواب بدد
این ترم اخریه بیشترش تو کار پروزه رفتم
ممون
سلام . خدمت دوستان بازدید کننده عرض کنم که :
مدارات و پروژه های آماده ی AVR ؛ در تاپیک زیر
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)