آقا گوشی جدیدت مبارک، به پای هم پیر شین!
میشه یه رویو ازش بزاری، گمونم این بتونه ما رو به آرنا هم برسونه...
دمت جیز.
آقا گوشی جدیدت مبارک، به پای هم پیر شین!
دمت جیز.
خیلی ممنون!آقا گوشی جدیدت مبارک، به پای هم پیر شین!
دمت جیز.واسه ریویو باید یکم صبر کنید، تا بییشتر با هم آشنا بشیم!
![]()
اینم یه نمونه فیلمبرداری گوشی (داخل اتوبوس در حال حرکت هستم، مسیر آشتیان-قم) البته توجه داشته باشید لنز دوربین کثیفه و فرصت نکردم تمیزش کنم. بابت اون صدای داخل فیلم هم ببخشید یه یارو نمی دونم داشت چیکار میکرد اون پشته!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
لطف میکنی یک بررسی کوتاه از گوشی بزاری؟
کیفیت صدا؟
دوربین؟
ساپورت دایویکس؟
خروجی تلویزیون تو جعبش هست؟
سلام
دوستان لطف کنین یک بررسی خلاصه از این گوشی بزارین
دوستم میخواد گوشی بخره به من گفته واسش انتخاب کنم
بین این و ارنا و رنوار
مدوم؟
کدوم avi رو بدون کانورت پلی میکنه؟
بدون کانورت رنوار پخش میکنه این دوتا باید توسط نرم افزار کانورت کنند ضمن اینکه دوربین ارنا و ویوتیهم گویا به پای رنوار نمیرسه ولی خوب منوی اس کلاس ارنا و ویوتی یه چیز دیگس
خوب حالا رنوارو بی خیال بشیم بین ویوتی و ارنا کدوم؟
از لحاظ موسیقی؟
هر کدوم چند تا اسپیکر دارن؟
کدوم بی عیب تره؟
حسین فلش گوشی تو فیلمبرداری روشن میشه؟!
بعد میشه به طور دستی روشنش كردش؟
آقا این گوشی چنتا برنامه همزمان میتونه انجام بده؟ مثلا میشه هم آهنگ گوش کرد هم اس ام اس داد هم بازی کرد یا غیره----بعدشم دوربینش خیلی تابلو عکس میندازه؟ منظورم اینه که افراد عادی متوجه بی کیفیت بودن اون میشن ؟یعنی در حد n82 نیست؟ میشه تم روش ریخت یا نه؟صداش تو اسپیکر چند درصد n73 یا n82 هست؟
کیفیت صداش که خیلی عالیه! البته منظورم تو هدست هستش....تو اسپیکر کیفیت خوبه، ولی بلندی معمولیه....دوربینش هم خوبه امکانات خوبی هم داره ولی متاسفانه نویزیه.....البته اگه خیلی اهمیت نمیدید چیز خوبیه....یعنی تو رزولوشن پایین تابلو نیست...ساپورت دایوایکس متاسفانه مثل رنوار نیست، رنوار هر چی بریزی میخونه ولی این و آرینا باید کنورت بشن (خودم هنوز تست نکردم....) کابل تی وی هم نداره تو جعبه....سلام
لطف میکنی یک بررسی کوتاه از گوشی بزاری؟
کیفیت صدا؟
دوربین؟
ساپورت دایویکس؟
خروجی تلویزیون تو جعبش هست؟
از لحاظ موسیقی (کلی)، آرینا بهتره، البته منظورم تو کیفیت نیست، چون یکیند، ولی آرینا جک 3.5 داره (ویوتی آداپتور 3.5) بعد آرینا اف ام ترنسمیتر داره که خیلی به کار میاد اگه ماشین داشته باشید، بعد دوربینش با اینکه 5 هست ولی خیلی خوبه و مثله ویوتی اسمارت نویزی نیست ولی در کل ویوتی اسمارت تو دوربین بهتره چون امکانات خیلی بیشتری داره....خوب حالا رنوارو بی خیال بشیم بین ویوتی و ارنا کدوم؟
از لحاظ موسیقی؟
هر کدوم چند تا اسپیکر دارن؟
کدوم بی عیب تره؟
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
آره معلومه که روشن میشه!حسین فلش گوشی تو فیلمبرداری روشن میشه؟!
بعد میشه به طور دستی روشنش كردش؟به طور دستی هم برای چراغ قوه بخوای استفاده کنی هم باید بزاری رو فیلم، بعد فلش رو روشن میکنی همین (یعنی نیازی نیست فیلم بگیری ها!)...فلشش هم به نظرم خیلی خوبه....
چندتاش رو نمی دونم، ولی میشه همزمان مثلا آهنگ گوشی داد بعد اس ام اس زد، بری تو بازی و.....فکر کنم تا 4-5 تا برنامه جاوا بشه باز کرد، تست نکردم!آقا این گوشی چنتا برنامه همزمان میتونه انجام بده؟ مثلا میشه هم آهنگ گوش کرد هم اس ام اس داد هم بازی کرد یا غیره----بعدشم دوربینش خیلی تابلو عکس میندازه؟ منظورم اینه که افراد عادی متوجه بی کیفیت بودن اون میشن ؟یعنی در حد n82 نیست؟ میشه تم روش ریخت یا نه؟صداش تو اسپیکر چند درصد n73 یا n82 هست؟
در مورد عکس هم، نه! اونجوری هم دیگه نیست!افراد عادی اصلا متوجه نمیشن، ما داریم اینجا تخصصی بررسی میکنیم، صد در صد زوم میکنی نویز ها پیدا میشه، ولی تو رزولوشن پایین اصلا معلوم نیست....دوستام میدیدن میگفتن چه کیفیتی!
تم هم اگه هکش کنید بله (مثل کوکی) چون فلش هستش و میشه اینکارو کرد، ولی من ریسک نمی کنم! دنبالش هم نرفتم....بلندی صدای اسپیکرش معمولیه....در حد N73 و اینا نیست ولی خوب کیفیت خوبی داره.....تو هدست هم که خیلی عالیه، حرف نداره.....
Last edited by Michael Ropy; 25-02-2010 at 18:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)