دوستان بیبیلون هوشمنده وقتی ببینه با یه یریال چندین نفر سه سایت وصل بشن اون سریال رو باطل میکنه در ضمن به نظر من تنها راه اینه که وقتی به اینترنت وصل میشین بیبیلون رو اگزید کنید(exit)
دوستان بیبیلون هوشمنده وقتی ببینه با یه یریال چندین نفر سه سایت وصل بشن اون سریال رو باطل میکنه در ضمن به نظر من تنها راه اینه که وقتی به اینترنت وصل میشین بیبیلون رو اگزید کنید(exit)
بهترین راه اینه که با برنامه internet lock دسترسی بابیلون به اینترنت رو کاملا قطع کنید (دقیقا همون کاری که فایروال ها میکنند)
روش کارش هم خیلی راحته حتی میتونید پسوورد بهش بدید تا از شما برای دسترسیش به اینترنت اجازه بگیره
واسه من بخ هوبی کار می کنه !!!
براي اپديت نشدن يه پ.ر.و.ك.سي سرور غلط بهش بدين. براي من كار كرد.
Last edited by CAnZO; 15-07-2008 at 12:22.
با سلام
سوال: كودوم كاراكتر واسه تلفظ آمريكايي در بابيلون بهتره؟![]()
سلام, منظورتون از کاراکتر شخصیته یا حرف الفبا ؟
اگر شخصیته که فکر نمی کنم از نظر تلفظ فرقی بینشون باشه. فقط صداهاشون فرق داره.
اگر حرف الفباست, که حروفی مثل Z در تلفظ انگلیسی و امریکایی فرق دارن. یکی ضد و یکی ضی.
منظورم همون شخصيت بود!![]()
سلام.
می خواستم بدونم چجوری باید از قابلیت ترجمه ی متون بابیلون 7 استفاده کنم .. آخه وقتی گزینه ی Text Translation رو می زنم و متن مورد نظر رو می نویسم و گزینه ی Translation رو می زنم ارور زیر رو میده :
Babylon failed to connect to the server. If you are connected to the Internet, please check your connection settings in the configuration. (Error 0x80BF0000)
سلام
برای استفاده از ترجمه متن, باید آنلاین باشید تا نرمافزار به سرور یا همون سایتش متصل بشه.
دقت کنید که فایروالتون هم Babylon رو بلاک نکرده باشه و اجازه اتصال به اینترنت رو داشته باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)