یه سوالی برام پیش اومده چند وقت هست میخوام بپرسم یادم میره
می خواستم بدونم سیستم عامل مک رو میشه رو نت گیر آورد و دانلود کرد؟![]()
یه سوالی برام پیش اومده چند وقت هست میخوام بپرسم یادم میره
می خواستم بدونم سیستم عامل مک رو میشه رو نت گیر آورد و دانلود کرد؟![]()
microsoft جان شما ویندوز 7 رو به صورت مجازی استفاده می کنی یا از bootcamp؟(در کل کدوم حالت پیشنهاد میشه و چرا؟)
و یک سوال اونم اینکه من الان دارم اطلاعاتمو جا به جا می کنم که به امید خدا بریزم رو مک بوک اما بعضی از فایل های من به صورت image هستند.میخواستم بدونم تو مک برنامه ای هست به عنوان درایو مجازی که من image هارو با اون باز کنم؟؟(مثل virtual clone drive)
و اینکه من اگه بخوام در مورد برنامه هایی که واسه مک هستند اطلاعی به دست بیارم کجا باید برم؟!یعنی کلا آشنا بشم که چه برنامه هایی وجود داره و کاربردشون چیه.(یه جورایی که بشه با برنامه های ویندوز معادل سازی کرد)
سلام دوستان من 3 تا سوال دارم::
1- من یک ویندوز ویستا رو مک بوکم نصب کردم و وقتی که درایو ویندوز رو انتخاب میکنم 2 تا 3 دقیقش یک متن هایی مییاد و یه چیزایی مینویسه بعد اول ویستا مییاد میخواستم بدونم میشه اون چیزایی که قبل از بالا اومدن ویندوز میاد رو حذف کنیم و مثل مک که این قدر سریع بالا میاد ویندوز رو هم مثل مک کنیم.
2- من تو ویندوز بازی GTA IV رو نصب کردم و لپ تاب به راحتی بازی رو با بالاترین کیفیت اجرا میکنه اما بعد از چند دقیقه داغ میشه و بازی هم کند میشه می خواستم بدونم وسیله ای هست که لپ تاپ رو خنک کنه؟؟
3- برنامه ای میخواستم که دمای قطعات لپتاپ رو نشون بده.
راستی مدل لپتاپم 991 هست.
ببخشید اگه سوالام مربوط به این بخش نبود چون جایی بهتر از اینجا برای Apple پیدا نکردم.
TANX
Last edited by m.behnam; 04-01-2010 at 21:17.
می خواستم بدونم وصیله ای هست که لپ تاپ رو خنک کنه؟؟
ببخشید اون وسیله ست نه وصیله ! یه چیزی هست به اسم نوت پال : notepal که شبیه یه دسک کوچیک هست که زیر لپ تاپ میذارن و توی اون از یک تا دو و یا 3 فن بسته به نیازتون وجود داره با دور های مختلف از کند تا تند . که لپ تاپ رو حسابی خنک میکنه اما اینکه بتونه برای این بازی اینقدر خنکش کنه رو نمیدونم ! در ضمن موقع خرید حتمن حنمن به فروشنده تاکید کنین که اگه صدا دار بود پسش میارین . من یک بار همین بلا سرم اومد و نوت پال خریدم و فروشنده به من گفت خانم صدا نداره و سایلنت هست . مثل تراگتور فنش صدا میداد هر کاری هم کردم پس نگرفت و حتا مرکز گارانتیش هم کاری نکرد و گفت به ما ربطی نداره و کار که میکنه !!!! زیر لپ تاپ ها 3 تا محفظه داره که این 3 تا فن درست زیر اون سه تا قرار میگیره و باد میده به داخل لپ تاپ . من تک فن بی صدا رو خریدم و 50 برابر خنک میکنه . البته لپ تاپ من وقتی بعد از نیم ساعت که روشن میمونه صحفه جلوش و کناره های تاچ پدش گرم میشه ولی وقتی نوت پال رو روشن میکنم و همون روی دور کندش که هست , دیگه داغ هم نمیشه ! ولی وقتی فتوشاپ که کار میکنم فن داخلی بکار می افته و نوت پال جلوی گرم شدن سیستم داخلی رو نمیگیره ولی محیط داخلیش رو خنک میکنه !
اینا رو گفتم که انتظار معجزه نداشته باشین ازش !!!!!! در ضمن دو مدل هم داریم که یکی از اونها بزقش رو از یو اس بی میگیره و یکی هم آدابتور داره . دیگه خودتون تشخیص بدین که کدوم بهتره . اما در مورد صداش بازم تاکید میکنم شدیدن میره رو اعصاب !!!!!!!!!!!!!!!!!!! دیوانه کننده ست .. حتمن سایلنت با قابلیت پس گرفتن بخرین . حتمن هم گارانتی ذاشته باشه چون بعد از مدتی که فن خراب میشه یا ه صدا می افته بتونین عوض کنین ... اینطور که من هم شنیدم معمولن اینها بعد از یکی دو سال خراب میشن !
در ضمن گول فروشنده رو هم نخورین که میگه صدا نداره . درسته توی مغازه صدایی نداره . ولی زمانیکه لپ تاپ روی صفحه قرار میگیره و در اتاق هستین و روشنش میکنین اولن برخورد باد به زیر لپ تاپ خودش صدا ایجاد میکنه و دم اینکه خود فن هم صدا میده . این صدا توی محیط مغازه اصلن شنیده نمیشه چون صدا زیاد هست ولی توی یک اتاق ساکت واقعن آدم رو روانی میکنه و سوهان روح هست ! حتا بدتر از فن پاور پی سی های معمولی میره رو اعصاب ! فردا نکین نگفتی ها ؟ صد دفعه دارم روی این تاکید میکنم !!!!!!!! یک فن کولر مستر هم 30 تومن و 3 فنش 48 تومن هست و البته همشون هم صدا دارن ! اصلن به درد نمیخورن . بدون صدا هم هست ولی باید بگردین دنبالش ...
دوست من سیستم عامل مک مختص کامپیوتر های اپل هست! وشما نمی تونی اونو رو هر چی دلت بخواد نصب کنی ! اگر مک داری که هیچی ! گیر میاد! ولی فکر نکنم ارزش داشته باشه که دانلود کنی!
اما اگر PC داری و می خوای از نسخه های هک شده استفاده کنی بازم به شما پیشنهاد میکنم که این کارو نکنی چون! 40% از قدرت سیستم هرز میره!
اگر سئوالی درمورد نسخه های هک شده بود! در خدمتم!
من رو مک بوکم ویندوز 7 رو با Boot Camp نصب کردم! اما یک ویندوز XP ویک لینوکس اوبونتو بصورت مجازی وبا استفاده از نرم افزار vMware Fusion نصب کردم! ببین اگر میخوای کارهای گرافیکی بکنی یا بازی کنی ویا به طور کلی بخوای از تمام حافظه ی گرافیکی استفاده کنی می تونی از Boot Camp استفاده کنی!
اما اگر برای آفیس ، اینترنت و.... بخوای ، مجازی بهتره!
فرمت image تون چیه!؟ ، بستگی داره؟!!!
بهترین سایت خود سایت اپله !!!! همه رو توضیح داده ، بعد هر کدوم رو که خواستی تو نت سرچ کن تا براش سریال ، پچ یا ... پیداکنی!
لینک نرم افزار های اپل ! :
در مورد نرمافزار های مک ، سئوالی بود ، در خدمتم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1 -اون نوشته ها می دونی چیه! مربوط به کرک ویندوز ویستاست! به احتمال زیاد با Vista Loader کرک شده! به نظر من از 7 استفاده کن! هم سریع میاد بالا! هم دمای پایین تری داره!
2 - ببین ، شما حتما ویندوز ، 32 بیتی نصب کردی! رم شما 4GB هست ، بنابراین ویندوز 32 بیتی تمام رم سیستم شما رو نمیشناسه ! و Process سی پی یو رو بالا می بره ! ودما تون رو بالا می بره!
3-برنامه های زیادی هستند ! دقیق یادم نیست ! ولی بهت میگم!
__________________________________________________ ______
برای استفاده ی خنک از مک بوک در ویندوز به نکات زیر توجه کنید:
1 - اگر از ویندوز XP و یا Vista استفاده میکنید! اون رو پاک !!!!!!! و 7 نصب کنید!!! (ارزشش رو داره!)
2 - اگر رم سیستم شما بیشتر از 2GB مثلا 4GB ویا 8GB هست ، حتما و حتما از ویندوز 64 بیتی استفاده کنید!
3 - درایور های Boot Camp خود رو به آخرین ورژن آپگرید کنید! (در حال حاضر Ver. 3.0)
با رعایت نکات بالا دمای ویندوز شما مثل مک میشه!
اما شما توجه داشته باشید ! که وقتی هم با مک بازی می کنید دما یه خورده بالا! می ره ! بنابراین یه خورده طبیعی هست!
با تشکر از شما ، برای مطرح کردن مشکل تون! امید وارم که موفق باشید!،
M24
با سلام دوباره به شما ،
دوست من بهترین فن وکم صدا ترین فن موجود لاجیتک (Logitech) هست با یک فن اما معجزه میکنه! (با قیمت 50 هزار تومن! وگارانتی آواژنگ) که دور فن رو بطور اتوماتیک تنظیم میکنه! در ضمن طوری طراحی شده که شما میتونید رو پاتون بزارید !
اینو گفتم گول شرکت های دیگه رو نخورید ! نه کولر مستر نه ... فقط لاجیتک! وقتی روشنه ، انگار خاموشه ! من برای لپ تاب دلم از این استفاده میکنم! عالیه!
تصاویری از فن لاجیتک!!:
اما توجه کنید! که بدرد مک بوک نمی خوره!
چون بدنه ی مک بوک و مک بوک پرو های جدید از شمش آلومینیو یمی ساخته شده! وهیچ جایی برای خروج هوا نیست!
بنابراین برای خنکی فقط کافی هست که موقع بازی با میز تون یه خورده فاصله داشته باشه!
مثلا Xtand Pro بهترین پایه برای مک بوک و مک بوک پرو ست! که هم شیک و هم خودش از شمش آلومینیو یمی ساخته شده!
من که از این استفاده میکنم! و کاملا از دمای سیستمم راضیم!
این محصول جوایز بسیاری گرفته! (از مک ورلد و ....)
لینک شرکت سازنده :
لینک اپل استور :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تصاویری از Xtand Pro :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توضیح اینکه این مدل تا 17" رو تحمل میکنه!
این محصول رو دو هفته پیش در پایتخت ، با دو برابر قیمت 130 تومن می فروختن!
Last edited by Microsoft24; 04-01-2010 at 23:52.
سلام آقا خیلی مخلصیم با این جواب کاملتون
میخواستم بدونم اسمه شما چییه (اگه فوضولی نباشه)
و اینکه این ویندوز 7 ادا این ویستا رو که در نمییاره که هیچ برنامه ای اوایل روش نصب نشه و این که میگید ویندوز 7 64 بیت همه برنامه ها روش نصب میشه؟؟
بازم ممنون از جوابتون
با سلام دوباره به شما دوست عزیز ،
من امید هستم! (فضولی چرا ؟ دوست عزیز!)
نه ویندوز 7 مثل ویستا نیست ، تقریبا تمام برنامه های ویندوز XP و Vista رو اجرا می کنه! من که همیشه از آخرین ورژن برنامه ها استفاده میکنم ! مشکلی ندارم ، به شما هم پیشنهاد میکنم همیشه آز آخرین ورژن استفاده کنید! البته سعی کن از دی وی دی هایی که بصورت پیش فرض Active هستند استفاده نکنی! سعی کن یک نسخه ی دستکاری نشده پیدا کنی! وبعد با یک 7Loader کارش رو بسازی! اینجوری موقع بوت سریعتر هست!
ببین بیش از 90% برنامه ها و بازی های ویندوز 32 بیتی رو 64 بیت نصب میشه! + برنامه های 64 بیتی مختص خودش!