سلام
دوستان این ریستر در مرتبه دوم برای من جواب داد و الان داره کار میکنه
با تشکر ویژه از دکتر و دریملند عزیز
با تشکر
دکتر جان ،سافتپدیا یک اکسترنال میررور میده به یکی از پایگاه های منطقه ای Gdata که همون آشه و همون کاسه(سرعت پایین و بدون قابلیت وقفه)
من قبلن مال انگلیس و آلمان ومرکزیش رو چک کرده بودم-هیچکدوم رزیوم ندارند و بعد 60-70 مگ هم میپرند...
دوستان سایت بهتری سراغ ندارند؟
Last edited by Arash4484; 12-11-2010 at 02:41.
G DATA TotalCare 2011 21.0.4.1 Retailدوستان سایت بهتری سراغ ندارند؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیدونم مشکلت حل شده یا نه؟
ولی به هر صورت اگه مادربوردت گیگاست مربوط به نرم افزارهایی که با دریوراش نصب میکنی
یکی از سافتهای مزخرف وبدون سودیه که گیگا آویزون ویندوز میکنه..واقعن هیچ کاری نمیکنه ... مثلن قراره کارهای از قبیل تغییر موتور سرچ بروزر و.. رو به زبان دیفالت ویندوزت(مثل فارسی) انجام بده که نمیکنه و تازه این موارد توی بروزرهای جدید تنظیم خودکار هستش.
توی نصب دریوار میتونی غیر فعالش کنی. بعد نصب هم انینستال میشه
1-آپدیت اولیه Gdata کلن 1-2 مگ هم نشد! اونم به سختی گرفت و ارتباط مرتبط قطع میشد
2-زمان اسکن اولیه با gdata این پیغام رو گرفتم critical error:
3- مدت زیادی اجازه کانکت با اینترنت رو نمی داد تایکبار از کار انداختمش و دوباره اجراش کردم
یعنی به طور خلاصه چه در زمان نخستین کانکت-چه نخستین آپدیت -چه نخستین اسکن اررور داد واذیت کرد و بدون دلیل خاصی هم درست شد
نظر دوستان چیه؟
------------------------------------------------------------------
پ.ن:Gdata2011 هم مثل اویرا از اسپیکر داخلی سیستم(بیپر) استفاده میکنه؟چون گاهی موقع کار صدای یک تک بوق از سیستم میاد، البته پیغامی ظاهر نمیشه...
سپاس
Last edited by Arash4484; 13-11-2010 at 06:55.
فکر کنم منظور دوستمون اینجاست ، در زمان اسکن دستی:
![]()
last update تاریخ امروز رو زده ؟
به نظر درست میرسه . حتا پرو گرام آپدیت هم رفت.
البته بعد اسکن اولیه یک ویروس فعال رو گرفت که به نظر تمام مسایل از اون بود و بعد همه چی حالت طبیعی پیدا کرد...متاسفانه یکسری از ویروسهای آفلاین رو نمیتونه پاک کنه که باشون درگیرم. تقصیر برنامه نیست تقصیر منه که تو محیط از پیش ویروسی نصبش کردم. هنوز خیلی قدرتمنده که بالاخره رله شد
گلی به جمال آلمانها با نرو و اویرا و جپ و جی دیتاو....بی ادعا و قدرتمند![]()
Last edited by Arash4484; 13-11-2010 at 20:00.
سلام آرش جان
آقا ممنون از لطف و محبتتون
آره مادربردم گیگاست و فرمایش شما درست هست ، پاکش کردم و مشکل برطرف شد اما آپدیت نشدن جی دیتا به اون ربطی نداشتنمیدونم مشکلت حل شده یا نه؟
ولی به هر صورت اگه مادربوردت گیگاست مربوط به نرم افزارهایی که با دریوراش نصب میکنی
یکی از سافتهای مزخرف وبدون سودیه که گیگا آویزون ویندوز میکنه..واقعن هیچ کاری نمیکنه ... مثلن قراره کارهای از قبیل تغییر موتور سرچ بروزر و.. رو به زبان دیفالت ویندوزت(مثل فارسی) انجام بده که نمیکنه و تازه این موارد توی بروزرهای جدید تنظیم خودکار هستش.
توی نصب دریوار میتونی غیر فعالش کنی. بعد نصب هم انینستال میشه
و مشکل ازکرک بود .
به نظر من هم بسیار پر قدرته و مستحکم و سبک و روان در عملکرد ، من در طی مدتی که ازش استفاده میکنم خلی راضیم .گلی به جمال آلمانها با نرو و اویرا و جپ و جی دیتاو....بی ادعا و قدرتمند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)