خودت blur رو بازی کردی؟
کدوم جدیدتره split یا blur ؟
موقع خرید بین این دو تا مردد بودم که آخرش split رو گرفتم
خودت blur رو بازی کردی؟
کدوم جدیدتره split یا blur ؟
موقع خرید بین این دو تا مردد بودم که آخرش split رو گرفتم
جالبه منم همين نظرو درباره شما داشتم!
عزيزم شما dirt2 رو با اين بازيه مقايسه كن اونوقت ميفهمي چي ميگم
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
مثله اينكه خيلي داغيا!
خودت بجز ماريو بازي ديگه كردي؟!![]()
با این که blur از سایت ها نمره های بهتری نسبت به SPLIT SECOND گرفته ولی واقعا SPLIT فوق العاده تر و هیجان انگیز تر است !!!
من که به شخصه تا اپیزود 12 این بازی رو با اشتیاق و هیجان فوق العاده ای طی کردم و با توجه به این که BLUR نمره هاش بهتر بود گفتم پس ببین اون دیگه چیه !!! و رفتم خریدم ...
ولی واقعا نا امید کننده بود و من رو یاد کراش 4 تو PS انداخت که باید از این قدرت های تو جاده می گرفتیم و شلیک می کردیم !!!!!!!!!!!!!
اگه Split رو خریدی مطمین باش ضرر نکردی .
dirt 2 سبكش با اين فرق ميكنه ، dirt 2 يه سبك كاملا ريسينگ هستش اما اين بازي كاملا ريسينگ نيست .
من توي چهار سال 47 تا بازي تموم كردن ، اگه بخواهي اسماشونم ميگم .
دوستان خواهشا جو رو متشنج نکنید(کلی گفتم شخص خاصی مد نظرم نبود)
درضمن همینطور که قبلا گفتم هرگز نیاین بگین بازی بدی بود و برین...
اگه واقعا به نظرتون یک بازی بده دلایل منطقی براش بیارین و بگین به نظر من به این دلایل بازی ضعیفی بود...
در ضمن اینکه شما این بازی رو با dirt 2 مقایسه کردی کاملا اشتباهه چون سبک این بازی کلا نسبت به هم متفاوته!!
اسپلیتمرحله آخرش همش سوتی بود جایی که سد خراب میشد من زود میرسیدم از زیر زمین میرفتم.
![]()
یه سوال درباره این بازی:
split second نیاز به برنامه games for windows live داره ولی وقتی این برنامه رو نصب میکنیم (نه اونی که خودش داره) ارور میده
حالا باید حتما اونی که تو پوشه خود بازی هست رو نصب کرد؟ gfwlive min ؟ این فرقی با بقیه داره؟ واسه همینه که ارور میگیره؟
دقیقا!!!!
البته وقتی میرفتی زیر زمین زمان اضافه هم میاوردی راحت تمومش میکردی
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------
این بازی با windows live اجرا نمیشه و سیستم سیو جداگانه ای برای خودش داره(یه چیزی شبیه NFS)
تو فولدر بازی که windows live داره
من وقتی windows live بازیه دیگه رو نصب کردم و اکانت ساختم تازه بازی split اجرا شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)