من همین دیشب بعد از حدود دو هفته از سایت isign گرفتم هردو فایل cer و key هم توش بود. حجمش هم 12 کیلوبایت . اما با هر برنامه ای ساین میکنم جواب نمی ده تا حالا 5 تا برنامه رو امتحان کردم کسی دلیلشو میدونه راهنمایی کنه
ممنون
من همین دیشب بعد از حدود دو هفته از سایت isign گرفتم هردو فایل cer و key هم توش بود. حجمش هم 12 کیلوبایت . اما با هر برنامه ای ساین میکنم جواب نمی ده تا حالا 5 تا برنامه رو امتحان کردم کسی دلیلشو میدونه راهنمایی کنه
ممنون
Last edited by frontlines; 31-08-2009 at 12:27.
سلام به همه دوستان. منم همین مشکل رو پیدا کردم ولی بیخیال شدم بهتره همه از سایت opda دریافت کنن. من رفتم اونجا نوشم حالا منتظرم بیاد. از دوست عزیز legend هم میخوام پست شماره 4 مربوط به صفحه اول رو پاک کنه که بچه ها سر در گم نشن چون همه اول صفحه اول رو مطالعه میکنن یه وقت دوباره معطل نشن مثل ما.من شماره سریال گوشیم رو در سایت isign.mobile.com.cn ثبت کردم. اما الان می رم توی صفحه دانلود لینکی نمی بینم. یه منو پایین افتادنی با 2 گزینه هست که هر کدوم رو گزینش می کنم و دگمه رو می زنم، یه نوع فایل اجرایی برا ساین بهم می ده. و خبری از فایل های cer و Key نیست.
چی کار کنم؟؟؟
ممنون
فکر نکنم به این زودی ها بذاره حداقل 1 هفته!من شماره سریال گوشیم رو در سایت isign.mobile.com.cn ثبت کردم. اما الان می رم توی صفحه دانلود لینکی نمی بینم. یه منو پایین افتادنی با 2 گزینه هست که هر کدوم رو گزینش می کنم و دگمه رو می زنم، یه نوع فایل اجرایی برا ساین بهم می ده. و خبری از فایل های cer و Key نیست.
چی کار کنم؟؟؟
سلام اینطوریکه معلومه روش سایت imobile عوض شده و دیگه cer & key نمیده در عوض imei رو میگیره و بعد از 15 ساعت این امکان رو توی اکانت خودمون ( هر شخصی توی اکانت خودش ) میده که فایل ساین نشده رو آپلود کنیم و در عرض چند ثانیه فایل ساین شده رو تحویل میده. اینم مراحل به صورت تصویری.
1- وارد کردن imei
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- تب پنجم برای آپلود کردن فایل ساین نشده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3-دریافت فایل ساین شده ( برنامه ها رو نمیخوات یکی یکی ساین کنین یک دفعه helloox2 -2.2 رو ساین کنین رو گوشی نصب کنین بعد از اون برنامه ها رو ساین نشده رو گوشیتون نصب کنین چون بعد از اجرای helloox2 گوشیتون هک میشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by mohsenmsi; 03-09-2009 at 00:07.
سلام
دوستان برای درخواست فایل Cert و Key به این تاپیک مراجعه کنید و درخواست بدید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشید![]()
اقا من از سایتدر خواست دادم و فایل cer و key رو بهم داد.ولی وقتی میخوام مثلا با برنامه signsis ساین کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ازم یه password برای فایل key میخواد و بدون اون ساین نمیکنه و error میده .
چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
سلام
ببخشید میپرسم. من فایل cer و فایل key برای گوشی خودم رو دانلود کردم. گوشیم 5800
میخواستم ببینم بعدش چیکار کنم. برنامه HelloOX هم که نصب نمیشه....
راهنمایی کنید لطفاً
با تشکر
سلام.
مگه شما درخواست cer نداده بودی؟
حاضره!
از اون استفاده کن!
دوســت عزیز از چهار تا 0000 استفاده کنیـــد ...
با برنامه SignSiS باید برنامه HelloOX رو ساین کنید بعد روی گوشیتون نصب کنی
اونجا که نوشته SIS File برنامه رو قرار بده و Cer File & Key File هم که معلومه بعد اون پایین Sign The Sis رو بزنید تا برنامه ساین بشه و نصب بشـــه
موفق باشید!![]()
برای اطلاع دوستان که با برنامه های sign مشکل پسورد دارن باید بگم من هم این مشکل داشتم
با فایل های cer و key سایت s60certkey.com با تمام برنامه های ساین کردن و با هر پسوردی error میداد .
و از cer.opda.cn فایل cer key گرفتم و به راحتی برنامه ها را ساین کردم و error نداد این سایت حالت انگلیسی هم دارد.
مشکل از فایل cer key بود امیدوارم مشکل شما حل بشه . من که چند روزی الاف شدم.
signsis هم پسوردش 0000 گذشتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)