آقا ما هستیم در خدمت شما...شما امر بفرما....همه رقم در خدمتیم......
یک غوز بزرگ از رو دوشم برداشته شد...
آقا ما هستیم در خدمت شما...شما امر بفرما....همه رقم در خدمتیم......
یک غوز بزرگ از رو دوشم برداشته شد...
سریال هاردم 9TE1Y0R0
0=صفر
قربون دستت یه نیگا میکنی؟ مرسی.
خوشبختانه هارد شما مشکلی نداره [ بنا به گفته ی سایت ]
SNo Serial number Result Action
1 9TE1Y0R0 No download available for this serial number. No action required.
جون من؟ دوست گلم من ندانسته آپدیت کردم فریمر و ترسیدم آپدیت زدم .البته ورژن فریمر قبل آپدیت MC1H بود بعد آپدیت هم همون موند. (به گفته ی Drive Detect). یعنی مشکلی پیش نمیاد؟
نه ایشالاه![]()
دوباره سلام
اینجا کسی نمی دونه که آیا هارد های مشکل دار رو که با این روش احیا میکنیمو firmware روهم آپدیت می کنیم و خوب طبیعتا درست کار میکنه...آیا سازگار یا دیجیتال باز هم ببریم تعویض می کنند؟ چون بر اساس مدل این ها هارد های مورد دار هستند ولی اگه چک گنند هارد رو می تونند بگن که هارد شما مورد نداره وسالم هست.....من الان یه وسترن گرفتم و با اینکه مکسنور من مثه روز اول کار میکنه انداختمش یه گوشه...ولی می خوام اگه بشه یه نوش رو بگیرم بعد با یه وسترن عوض کنم چون می خوام Raid کنم...و از طرفی به هیچ عنوان از این هارد مکستور هم استفاده نخواهم کرد....
لطفا اگر کسی در این رابطه آماری داره راهنمایی کنه
ممنون
کسی نبید اینجا...که اطلاعاتی داشته باشه؟ من این محصول ضایع رو نمی خوام می خوام جاش وسترن بگیرم...لاقل نوش رو بگیرم که بتونم عوض کنم....!!
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککک
سلام به همگی،
آقا دستم به دامنتون.دومین هارد 1 ترا بایتی توی این ماه برای من به فنا رفت.
تا الان یه سیگیت یه مکستور دادم رفته.
اولی مشکل سیلندری هم داشت که به زاویه نگه داشتن هارد بالا میومد و خوشبختانه 95 درصد اطلاعاتم برگتشت.
اما دومی مکستوره که مشکل دیتکت نشدن داره و خدارو شکر سیلندرش می چرخه.اما هیچ دسترسی به هارد ندارم.
کارم تدوین هست و بدبختانه تمام تیتراژ و پروژه هایی که باید پخش بشه،اصلش توی این هاردم بود.
خواهش می کنم یکی به دادم برسه.هر چی هم گشتم خبری از این برد کذایی نبود.در ضمن اصلا هم وقت ندارم و چند روز دیگه پخش قسمت بعدی برنامست.
خونه ما سمت آریاشهر و آیت اله کاشانی هست.اگر کسی نزدیکه و می تونه کمک کنه لطفا هر چه سریع تر بهم خبر بده.
آیدیم هم khafan_ninas@yahoo هست.
در ضمن با این روشها هارد که فرمت نمیشه؟
چون یه سری از دوستان می گفتن ریکاوری کردیم ترسیدم.چون به تمام اطلاعات نیاز دارم.
اگر کسی هم شمارشو برام پیغام بذاره تا ازش کمک بگیرم ممنون میشم.
نگران اطلاعاتت نباش
حتی اگه هاردتتم بسوزه می تونن واست ریکاوری کنن ولی هزینش تا 400000 تومن آب می خوره
سلام عزیز،
نگران نباش، پی امتو چک کن.![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)