شما وقتی Escape رو بزنی و وارد قسمت Jornal بشی نوشته باید چیکار کنی و کجا بری
اینا ماموریت های اصلی هستند ( تقریبا )
شما وقتی Escape رو بزنی و وارد قسمت Jornal بشی نوشته باید چیکار کنی و کجا بری
اینا ماموریت های اصلی هستند ( تقریبا )
با سلام
این هم سیو Mass Effect 1 است اگه دوست داشتید دانلود کنید و بازی را با New game شروع کنید
این ادرس سیو فایلو برای نصب سیو هم میتونید از این ادرس که نحوه نصب را به صورت تصویری ارئه کره استفاده کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب ديشب تموم كرديم
بايد بگم لذت برديم 100 درصد . عجب حال ميداد كاپيتان بودن.
سيوارو نگه داريم واسه Mass effect3 كه با زحمت اين همه دوست جمع كرديم.
کسی از دوستان نحوه باز کردن گاوصندوقها و اون پازلها را بلده
با تشکر
Last edited by 123list; 02-02-2010 at 13:29.
دوست عزیز چه قدر طول کشید تا آخرش بری؟میشه مثل بازی های دیگه bioware چند بار تا آخرش بری؟
البته برای من خیلی اینا فرقی نمی کنه و فقط هیجان منو برای این بازی بیشتر می کنه .من الان در حال جمع کردن سیستم هستم و شرایطم جوریه که نمی تونم فعلا بازی کنم ولی تا چند روز دیگه شاید این بازیو به علاوه بازی dragon age رو برای چندمین بار برم تا جمع بازی های نقش آفرینی جمع باشه و یه چند وقتی یه حال از بازی های شرکت bioware ببریم![]()
سلام برو بکس!!!!!
من بازی mass effect 2 رو نصب کردم رو کام÷یوترم.ولی اجرا نمیشه و ارور میده :
this application has failed to start becase d3dx10_39.dll was not found.re-installing the application may fix this problem
اگه راهمایی کنید ممنون و س÷اسگزار میشم.
باید برنامه کمکی چیزی نصب کنم؟؟؟؟
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:23 PM ----------
سلام برو بکس!!!!!
من بازی mass effect 2 رو نصب کردم رو کام÷یوترم.ولی اجرا نمیشه و ارور میده :
this application has failed to start becase d3dx10_39.dll was not found.re-installing the application may fix this problem
اگه راهمایی کنید ممنون و س÷اسگزار میشم.
باید برنامه کمکی چیزی نصب کنم؟؟؟؟
شما فکر کنم باید آخرین دایرکس رو نصب کنید و اگر اشتباه نکنم میگه فایل d3dx10_39 رو پیدا نمی کنه که مربوط به دایرکس هست.
چرا اینقدر بازی گنگه ؟
بازیهای RPG مثل آبلیویون و فال اوت 3 و ... حداقل روی نقشه نشون می دادن کجا باید بریم و با کی صحبت کنیم و ماموریتهای اصلی کدومند و فلان شخص کجاست و ... اما این بازی اصلا اینجوری نیست ؟!!!!
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
چرا اینقدر بازی گنگه ؟
بازیهای RPG مثل آبلیویون و فال اوت 3 و ... حداقل روی نقشه نشون می دادن کجا باید بریم و با کی صحبت کنیم و ماموریتهای اصلی کدومند و فلان شخص کجاست و ... اما این بازی اصلا اینجوری نیست ؟!!!!
فقط دو نوع پازل یا معما وجود داره
اگه اشتباه نکنم یکیش Bypass هستش که باید شکل های شبیه به هم رو پیدا کنید مثلا روی یک دایره کلیک میکنید و یک شکل Y مانند نشون میده بعدش باید روی دایره های دیگه بری تا این شکل رو پیدا کنی بعدش سریع دو دایره رو انتخاب میکنی
دومیش هم ---- هستش که باید با کلید های W S A D اون مسطتیل رو روی صفحه جابه جا کنی و روی نوشته هایی که شبیه مستطیل بالای صفحه است Space رو بزنی ( فقط باید مواظب باشی روی مستطیل های قرمز رنگ نری )
مگه نقشش چقدر وسیعه....!!!چرا اینقدر بازی گنگه ؟
فوقش یکم بیشتر میگردی جاهای بیشتری رو یاد میگیری
بعدش هم تو قسمت journal که نوشته باید چیکار کنید...!!!
بازی برای شما که زبانتون قوی نیست سخته و مشکل به نظر نمی رسه.به هر حال با زدن دکمه ی M و shift
و نگه داشتن اونها نقشه رو می بینید که اگر Objective خاصی داشته باشید تو اون سیاره با فلش تو نقشه
نشونش میده.دیالوگ های بازی نقش مهمی در داستان و ماموریت شما داره.
حتی تو لودینگ خود بازی می گه انتخاب هایی که شما در Mass Effect 2 می کنید تاثیر مستقیمی در
3 Mass Effect داره!خودمم نمی فهمم چطور؟ولی من تو لودینگ اینو دیدم.
(پ.ن من بازم می گم کسایی که زبانشون خوب نیست بازی رو نگیرن می مونن توش.)
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)