تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 43 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 422

نام تاپيک: Dante's Inferno

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zhangooler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Dante's Inferno اسم:سپهر

پيش فرض

به يك نفر كه بازي رو تموم كرده نيازمنديم كه داستان را اگه ممكنه روايت كنه
    با تشكر
    داستان در مورد یه نفر به اسم دانته است که گناهان زیادی رو در سایه ی دین و مذهب انجام داده و به زنش و بقیه افراد خانواده اش خیانت کرده ولی به عنوان یک کار خوب که کشیشی پلید دانته و بقیه سربازان صلیبی رو وادار به این کارا کرده.(در دنیای قدیم همچین موضوعی واقعیت داشته...در زمان جنگ های صلیبی)
    حالا دانته که با دیدن مرگ پدرش و همسر عزیزش به سفری به اعماق برزخ و جهنم میره.البته با قصد باز پس گرفتن روح همسرش از شیطان.در داستان فردی به نام Poet که شاعر بوده در زندگی قبلیش اونو راهنمایی میکنه و در مورد هر مرحله به اون توضیحاتی میده.اون توضیحات از کتاب Inferno که شاعری به نام دانته اونو سروده گرفته شده.اصلا کل بازی بر اساس اون کتاب شعره.
    در آخر دانته با شیطان مواجه میشه(بعد از اینکه به گناهانش پی میبره و در به در به دنبال بخشش از زنش هست)که با استفاده از روح هایی که جذب کرده(Absolve) شیطان رو در دام ابدی حبسش میکنه و خودش به زنش Beatrice در بهشت میرسه و بعد از پایان بازی مینویسه که این داستان ادامه دارد!!(من در آخر این بازی گریه ام گرفته بود!)
    ------------------------
    اگر احساس کردی جاییش کمه بگو تا اضاف کنم!
    موفق باشی

---------- Post added at 03:44 AM ---------- Previous post was at 03:40 AM ----------

با اینکارا نمیشه کاری از پیش برد.مایکروسافت نمیاد بازی انحصاری خودش رو با تبدیل اون به بازی همگانی به ** بده.
    در ضمن برای پورت این بازی به pc یا هر کنسول دیگه ای کلی هزینه میخواد.اینا رو هم در نظر بگیر.در ضمن شما چجوری میخوای کمبو های DI رو با کیبرد اجرا کنی؟؟؟

2. 3 کاربر از Zhangooler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    China

پيش فرض

اولا هر بازی کلی هزینه میخواد.اينكه دليل نميشه!! با كيبورد هر كاري ميشه كرد قبلا هم از اين جور بازيها برا pc اومده
    البته شما بايد به اونايي كه اين petition رو درست كردن اينارو بگيد نه من
    بر اساس ريويوها اش دهن سوزي هم نيست همچين البته.........

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اولا هر بازی کلی هزینه میخواد.اينكه دليل نميشه!! با كيبورد هر كاري ميشه كرد قبلا هم از اين جور بازيها برا pc اومده
    البته شما بايد به اونايي كه اين petition رو درست كردن اينارو بگيد نه من
    بر اساس ريويوها اش دهن سوزي هم نيست همچين البته.........

ديدي آخه....داريم بحث مي كنيم..تيكه نندازين لطفا............. .

من خودم بازي رو چند روزي ميشه تموم كردم ...ولي چون تعليق شده بودم نتونستم بيام نظرمو بگم...ولي حالا يه نقد خلاصه اي ميذارم تا اونايي كه در مورد خريد بازي دو دل هستن مطمينتر بشن:

1-گرافيك:عالي نيس ولي خيلي خوب.....در كل بافتها بد نيس ولي ميشد بهتر از اين روش كار كرد...البته درسته بازي در اين سبك خيلي نياز به گرافيك خفني نداره مخصوصا اين بازي كه اكثرا تو تاريكي ميگذشت .در كل من به گرافيگ 8.25 ميدم....... .

2-موزيك وصدا گذاري:موزيكا خيلي زيبا هستن و متناسب با جو بازي ..موزيكاي گاها حماسي و گاها حتي بعضي جاها هم سولو نوازي كه براي من جالب بود..در مورد صداگذاري هم صداي مبارزات و جيغ و داد مردم گناهكار جهنم هم خوب كار شده...در كل اين بخش هم 9 ميگيره

3-گيم پلي:ميرسيم به جنجالي ترين قسمت بازي...كلا دانته دو تا سلاح داره ...يك اسلحه داس مانند كه انواع كمبوها رو با انجام ميده و يكي هم يك صليب كه يا پرتاب ميشه يا زمين ميكوبه و يا كاراي ديگه باهاش مي كنه و چهار تا هم جادو به مرور زمان ميگيره ...از تركيب همه اينها (داس و صليب و جادوها) حركات زيبا و مبارزات جالبي رو ميشه انجام داد..واقعا مبارزات زيبا هستن .....(تو سايت گيم اسپات هم در مورد خوبي هاي بازي به مبارزات اشاره شده)
    دو نوع هم آپگريد(و كلا تصمصيم) تو بازي وجود داره يكي مقدس و غير مقدس.....21 نفر رو در طول بازي تو جهنم خواهيد ديد كه به خاطر كاراشون شرمنده هستن..وقتي به اونا ميرسين گناهي كه به خاطرش جهنم افتادن رو خواهيد خووند و تصميم خواهيد گرفت كه "absolve" بكنيدش يا "punish" كه اولي كار مقدس هستش و دومي نامقدس كه هر كدوم از اينا با انيمه جالب خشن و لطيفي نشون داده ميشه...........
    با انتخاب كار مقدس حركات صليب آپگريد ميشه و با انتخاب حركات نامقدس آپگريد داس.......البته در طول بازي هم وقتي بعضي از دشمنا ميافتن زمين ميتونين اين كارو روشون انجام بدين كه خيلي گرافيك زيبا و جالبي دارن اين قسمتا....در كل اين مقدس و نا مقدس بودن ميل به تكرار بازي رو آفزايش ميده.........

در مورد تنوع دشمنا هم بازي خيلي خوبه و مراحل هم خيلي متنوع هستن و باس ها هم همشون بزرگ و عظيم الجثه

اما ايرادي كه اين قسمت داره به نظر خود (كه گيم اسپات هم اشاره كرده) آسون بودن معماهاي بازي هستش(البته گيم اسپات گفته يا آسون يا خيلي سخت كه ما خيلي سخت نديديم).........
    البته يه ايراد كوچوليي هم گيم پلي داره واون هم اينكه كمي تقليد كرده از gow ولي انصافا تقليد موفقي بوده و ارزششو داشته...و اي كاش بيش از يك شمشير به بازي اضافه ميشد تا دهن منتقدا رو مي بست
    راستي بعد تموم كردن بازي قسمتي به نام gates of hell باز ميشه كه مثه قسمت horde بازي gears of war2 هستش يعني 50 موج دشمن در 50 مرحله ميريزن سرت (از بچه گرفته تا غولهاي بزرگ)كه بايد پشت سر هم مبارزه كني و به پايان موج 50 برسي تا اچيومنت يا ترافي بگيري كه اين قست خيلي اعتياد آور و جذاب....... .
    در نهايت من به اين قسمت هم 7.75 ميدم........... .

4-داستان:اين قسمت حتما نمره 10 رو ميگيره شك نكنيد...روايت داستان عاليه و پايان داستان هم فوق العاده.....بعد اينهمه مبارزه آخرش ميفهمين كه........(نميگم تا خودتون بازي كنين)

در كل من خودم كه هميشه پيگير امتياز و نقدهاي سايتاي بازي هستم براي بار چندم ديدم كه بازي به اين زيبايي با بي مهري روبرو شد...ولي ايرادي نداره مطمينا اين بازي نسخه 2 هم خواهد داشت(به خاطر ادامه كتاب كمدي الهه) و اميدوارم اون ايرادات جزيي رو هم بر طرف كنن تا امتياز كامل خودش رو بگيره.....
    در تهايت به نظر من كه امتياز بازي ميشه
    8.75 كه انصافا برازندش هستش........

راستي از نظر مقايسه با بازيهاي هم سبكش (البته جديدا):

بايونتا از لحاظ گيم پلي و سرعت از اين سرتر ولي از لحاظ اتمسفر و فضا و نوع دشمنا دانته بهتره....

تقريبا از همه لحاظ از داركسايدر سرتر چون داركسايدر تعادل چنداني تو معما و اكشن نداشت و به نظر من كمبوهاش حال نميداد......

در مقايسه يا god of war3 كه امسال خواهد اومد مطمينا ضعيفتر خواهد بود و حرفي براي گفتن نخواهد داشت..ولي از شمار ه هاي 1 و 2 اين بازي بهتره........ .
    Last edited by halflife g; 15-02-2010 at 11:38.

5. 8 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در كل من خودم كه هميشه پيگير امتياز و نقدهاي سايتاي بازي هستم براي بار چندم ديدم كه بازي به اين زيبايي با بي مهري روبرو شد...ولي ايرادي نداره مطمينا اين بازي نسخه 2 هم خواهد داشت(به خاطر ادامه كتاب كمدي الهه) و اميدوارم اون ايرادات جزيي رو هم بر طرف كنن تا امتياز كامل خودش رو بگيره.....
    شماره دوم با توجه به کتاب باید داشته باشه ولی مثلا بهشت دانته رو چه جوری می خوان بسازن دیگه توی بهشت که مبارزه ای وجود نداره ولی شاید برای برزخ دانته یه شماره دیگه درست کنن.
    راستی یعنی این بازی به هیچ وجه برای کامپیوتر نمیاد؟ با این توضیحاتی که شما دادین یکمی شبیه بازی prince of persia:warrior within هستش که من عاشق این بازی هستم. البته بازم میگم یکمی شبیه اون هست حالا نگید مقایسه می کنممن امیدوارم برای کامپیوتر بیاد.
    Last edited by vahidgame; 15-02-2010 at 12:57.

7. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من واقعا موندم که این گیم اسپات چه سایت مزخرفیه! عوضیها گرفتن 6 به این بازی دادن؟
    به نظرم که حداقل 8 ، تازه اون هم با کلی بی انصافی واسه این بازی مناسبه!
    در مورد این نقدی هم که دوستمون تو چند پست بالاتر نوشتن
    خداییش به نظر من گرافیک بازی خیلی عالیه! من که گرافیک بهتری تا حالا ندیده بودم. البته تجربه زیادی هم توی کنسول ندارم. ولی بازم به نظرم خیلی خوب بود.
    راستی آقا، چرا این بازی انقدر +18 ساله؟؟؟؟ همش باید مواظب باشیم که الان تو این صحنه یکی نیاد بالا تنه رو ل*خت کنه و...

9. این کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

شماره دوم با توجه به کتاب باید داشته باشه ولی مثلا بهشت دانته رو چه جوری می خوان بسازن دیگه توی بهشت که مبارزه ای وجود نداره ولی شاید برای برزخ دانته یه شماره دیگه درست کنن.
    راستی یعنی این بازی به هیچ وجه برای کامپیوتر نمیاد؟ با این توضیحاتی که شما دادین یکمی شبیه بازی prince of persia:warrior within هستش که من عاشق این بازی هستم. البته بازم میگم یکمی شبیه اون هست حالا نگید مقایسه می کنممن امیدوارم برای کامپیوتر بیاد.

بعد از جهنم كه ميره برزخ
    بعضي جاهاش شبيه پرنس 2 هستش ..مثه اون طناب بازي اينا داره......ولي تاكيد اين بيشتر بر مبارزات و اكشن هست نه مثه پرنس كه 2 نفر رو ميكشيم بعدش 2 ساعت بايد از در و ديوار رد شيم....... .

من واقعا موندم که این گیم اسپات چه سایت مزخرفیه! عوضیها گرفتن 6 به این بازی دادن؟
    به نظرم که حداقل 8 ، تازه اون هم با کلی بی انصافی واسه این بازی مناسبه!
    در مورد این نقدی هم که دوستمون تو چند پست بالاتر نوشتن
    خداییش به نظر من گرافیک بازی خیلی عالیه! من که گرافیک بهتری تا حالا ندیده بودم. البته تجربه زیادی هم توی کنسول ندارم. ولی بازم به نظرم خیلی خوب بود.
    راستی آقا، چرا این بازی انقدر +18 ساله؟؟؟؟ همش باید مواظب باشیم که الان تو این صحنه یکی نیاد بالا تنه رو ل*خت کنه و...

در مورد گرافيك نميتونه بيشتر از اين امتياز بگيره چون گرافيك god of war3 رو كه در تريلرها ديدم مست كنندس ....ديوانه كنندس....ولي در كل گرافيك خيلي خوبه..... .
    راستي يه چيز مهم هم يادم رفت بگم...بازي اصلا افت فريم نداشت كه واقعا بايد به سازنده ها آفرين گفت.....بايونتا گاها بدجوري ميرفت تو فاز افت فريم.

اين اولين بازي بود كه هم بالا و پايين تنه رو كامل نشون داد....بدن زن و حتي مرد رو (كه نويدم اشاره كرده)كه واسه من جالب بود.....ولي در كل خوب بود كه اينكارو كردن باعث شد اصالت داستان و اتمسفرش حفظ بشه..بالاخره بازي M هستش ديگه........
    Last edited by halflife g; 15-02-2010 at 15:43.

11. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sam_sali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Lost Heaven

پيش فرض

بعد از جهنم كه ميره دوزخ.....چون تو آخر بازي هم تو اون فيلم خودش ميگه:من حالا نه در جهنم هستم و نه در بهشت............ .

فکر کنم منظورت برزخ هست!چون دوزخ همون جهنمه!در ضمن آخر بازی نگفت من حالا نه در جهنم هستم و نه در بهشت!!!!گفت الان من نه زنده هستم و نه مرده!

I'm not live and I'm not dead

13. این کاربر از sam_sali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

فکر کنم منظورت برزخ هست!چون دوزخ همون جهنمه!در ضمن آخر بازی نگفت من حالا نه در جهنم هستم و نه در بهشت!!!!گفت الان من نه زنده هستم و نه مرده!

I'm not live and I'm not dead
    ببخشيد منظورم برزخ بود.......اون فيلم رو هم الان نگاه كردم ديدم شما راس ميگي...... .

ببخشيد ديده تازه از تعليق اومديم از شوقمون پستاي اشتباهي از خودمون در مي كنيم

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستي يه چيز مهم هم يادم رفت بگم...بازي اصلا افت فريم نداشت كه واقعا بايد به سازنده ها آفرين گفت.....بايونتا گاها بدجوري ميرفت تو فاز افت فريم.

اين اولين بازي بود كه هم بالا و پايين تنه رو كامل نشون داد....بدن زن و حتي مرد رو (كه نويدم اشاره كرده)كه واسه من جالب بود.....ولي در كل خوب بود كه اينكارو كردن باعث شد اصالت داستان و اتمسفرش حفظ بشه..بالاخره بازي M هستش ديگه........
    در مورد افت فریم نکته خوبی رو اشاره کردین. وانمن این رو اضافه کنم که خیلی روون لود و اجرا میشد. تو کل بازی اصلا به هیچ وجه صفحه لودینگی وجود نداشت.

آقا یعنی میخوای بگی یکم جلوتر پایین تنه کامل هم میخواد نشون بده؟؟ خدا رحم کنه برم خونواده رو بفرستم دنبال نخود سیاه...

16. این کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    China

پيش فرض

ديدي آخه....داريم بحث مي كنيم..تيكه نندازين لطفا............. .

.
    تيكه نبود. انتقاد هم نميشه كرد؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •